Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

eşi bilmiyormuş. sormamış bile eşe
öyle mi? bütün sayfaları okumadım onu görmemişim.. o zaman kimse kusura bakmasın, bu bariz aldatmadır ve bana göre gizli saklı yapılan hiçbişe masumane değildir.
gizleniyorsa karşılıklı doğru olmadığı bilinen bişeler vardır ortada.
çok isteniyorsa eşlere denir ben bugün bununla sışarı çıkacağım biraz muhabbet edelim dedik, eğer eş kavga çıkarır yasaklar koymaya kalkarsa bunun yanlış bişe olmadığı, kısıtlamasının hoş olmadığı anlatılır eşin aklına girilir yine buluşulacaksa buluşulur..
ya da hala izin çıkmıyorsa alır eşini birlikte gidersin.

evet.eşin bilgisi olmadığı için yaptığı doğru değil.hani entelektüel paylaşım için ileri geri yorum yapıldı.o yüzden yorum yapma gereği duydum.

sen bence bizi aldatıyorsun.
benim eşim benim bir erkekle başbaşa oturduğumu öğrencek
offfff gerisini anlatmayayım.

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
Habersiz gorustugun icin hata olmus bence sevmiyorsa bi bildigi vardir bence biz erkekler gibi dusunemiyoruz onlar birbirlerini daha iyi taniyorlar

Neden fake diye soracak olursanız C.tesi üye olup bir konuya yorum yapmış http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rahat-iletisimi.756055/page-9#post-39176624 ahanda buna, orada kızcağıza akıl vermiş ama kendisi aynısını yapıyor + eylül ayındaki konuya yorum yapmış... Sanki uyduracak bir konu aramış da bundan malzeme alarak konu açmış gibi. Ayrıca konuşmaları hep ben böyle düşünüyorum olmamalı bence tarzında tartışmaya açık halde.

Ergenlerin açtığı fake konular yüzünden iyice fesat da olmuş olabilirim:KK45:

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.

bu konu şaka mı.. peki gizli görüştüğün adamın karısı ne diyo bu duruma genç çiftler gibi pastanelerde buluşup dünya meselelerini konuşmanıza ve çetleşmenize

ya tabiki bakmam.bakın mesajımda da belirttim.eşin bilgisi dahilinde olmalı.benim eleştirim kadınla erkeğin sosyal bir paylaşımda bulunmalarına karşı toplumun bakış açısınaydı.anlatabildim mi?

eşim askerdeyken (o zaman sevgiliydik) onun çok yakın arkadaşıyla ki sonradan benim de yakın arkadaşım oldu pek çok kez görüştük hatta eşimi arayıp naber lan sefil demişliğimiz var ama tabiki eşim kiminle nerede ne yaptığımı her zaman bildi keza bende onu bilirim olay burda kadın erkek konuşur konusamaz değil, hele ki şu an evliyiz niye ayrı ayrı görüşelim arkadaşlarımızı eve doldururuz isteyen felsefe konuşur isteyen atomu parçalar kesinlikle masum değil eşlerden gizli sağda solda bulusmak, neymiş siyaset konusuyolarmış

Neden fake diye soracak olursanız C.tesi üye olup bir konuya yorum yapmış http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-rahat-iletisimi.756055/page-9#post-39176624 ahanda buna, orada kızcağıza akıl vermiş ama kendisi aynısını yapıyor + eylül ayındaki konuya yorum yapmış... Sanki uyduracak bir konu aramış da bundan malzeme alarak konu açmış gibi. Ayrıca konuşmaları hep ben böyle düşünüyorum olmamalı bence tarzında tartışmaya açık halde.

Ergenlerin açtığı fake konular yüzünden iyice fesat da olmuş olabilirim:KK45:
Yaptığı yorum burada söylediğimiz şeyin aynısı ve tam tersini yapıyor. Fake olabilir gerçekten. İnsan ne yapıyorsa aksini savunmaz çünkü :confused:

Madem face oldugunu dusunuyorsunuz kib leyin konu alsilsin
konu sahibi arkadasa gelince yav kardesim hersey normal konusmayla bitseydi ohoooo karsi taraftaki arkadasin senin ona karsi ne hissettigini tahmin edebiliyorum kocani hayal kirikligi guveninin yikilmasi kendi degerini dusurmen yazik eger gercekten konu sahte deilse kendine bostan yere yazik etmisin :KK14::KK14:

Esiniz varken ve görusmenizi istemedigi halde neden bu israr anlamiyorum yalan soylemek guven yıkılmasi demektir.

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
yanlış bişey olmasaydı saklama gereği duymazdınız..

Merhaba,

eşiniz haklı

Bence eşini aldatan insanlar karşı tarafla doğrudan hoş olmayan konular konuşmuyorlar. Bu sosyal konularla başlıyor diye düşünüyorum bu işler. Benim arkadaşım eşimle telefondan sosyal ve dini konular konuşacak he? Birden fazla evliliği mi konuşuyorsunuz? Belkide adam sizi ikna etmeye çalışıyordur. Şeytan sağdan böyle yanaşıyor sanırım.

Konu fake değildir inşallah, yada inşallah öyledir...

X