• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi bu kıza nasıl davranayım ?

Kız kaç kez ''size demedim'' demiş.Niye uzatıyorsunuz ki ?
Patrona söylemesi saçma geldi bana adam evli Daha neyi resmiyete dökecek ki başkasıyla mı nişanlanacak , kız patron bende Çiçek istiyorum dediği için resmiyet olmadan hoş değil demiş öyle diyo yani kendi adına dememiş

Patrona söylemesi saçma geldi bana adam evli Daha neyi resmiyete dökecek ki başkasıyla mı nişanlanacak , kız patron bende Çiçek istiyorum dediği için resmiyet olmadan hoş değil demiş öyle diyo yani kendi adına dememiş

Patron ben de çiçek istiyorumu size söylemiş,kıza senin sevgilin neden getirmiyor demeye getirmiş.

Hanımlar merhaba,
Dün erkek arkadasım işyerime çiçek göndermiş, hiç haberim yoktu çiçekleri görünce bian şok oldum çokta sevindim. Bu işyerine başlayalı da 4 ay oldu daha yeni sayılırım ama artık aşağı yukarı herkesle samimiyetim var.Neyse, ben muhasebe departmanında çalışıyorum odama götürdüm çiçekleri.
10 dk sonrada patron geldi odaya çiçekleri görünce bi kahkaha patlattı bu çiçekler kime geldi diye şakalar yaptı işte bende çiçek istiyorum falan diyo kendi kendine birazda zevzek bir patrona sahibiz malesef ki..
Tam o sırada odaya patronun sekreteri geldi kafasını kapıdan uzattı bişeyler söylüyodu ki patron gördün mü bak sana niye gelmiyo böyle dedi çiçekleri gösterdi gülerek senin sevgilin ayağının dibinde onunki taa Şırnak'dan gönderiyo dedi sevgilim Şırnak da polis memuru. Onun üzerine kızda yüksek bi ses tonuyla ben istesem banada gelir ben arada bi resmiyet olmadan böyle şeyleri doğru bulmuyorum hiç hoş değil yoksa banada geliyo yani dedi gayet sert bi ses tonuyla.Kızda bekar sevgilisi var onunda. Daha buna benzer 1-2 cümle kurdu da aklıma gelmiyo şuanda.
En sonda çıkarken kelebek sana değil bu lafım size Ali bey dedi. Ama bence bana dedi, çok sinirlendim bişey dememek için zor tuttum kendimi o anda. Bana kıskandı gibi geldi bütün mutluluğumu aldı götürdü ama o şekilde bi cümle kurmasına hiç gerek yoktu o odadan çıktıktan sonra herkes yok artık bu kadarda olmaz dedi hatta. Yani sadece ben böyle düşünmüyormuşum. Yanımda bi abla var eski çalışanlardan, onun sevgilisi böyle şeyler yapmıyo ki hiç çekememezlikten yapıyo boşver sen dedi.
Neyse yemek yedik yemekten sonra mutfakta o kız yanıma geldi kelebek ben içerde sana demedim sakın yanlış anlama Ali beye dedim banada çiçek göndersinler falan diye konuşuyo evli barklı adam dedi bende sorun yok dedim uzatmamak adına. Ama bu kızın smaimiyetine pek inanamıyorum açıkcası ben böyle karsısındakinin mutluluğunu çekemeyen insanlardan korkarım. Mutfak da söylediklerine de inanmadım neymiş bana dememiş patrona demiş ne alaka yani,sonra aynı şeyleri bizim ablaya da söylemiş patrona dedim diye onunla samimi olduğumuzu biliyo abla da inanmamış tabiki.
Sizce bu kızla arama mesafe koyayım mı ne dersiniz ? Yada ben mi abartıyorum. Zaten çokta samimi değiliz hatta işyerinde bitane belalım var temizlik yemek işlerine bakan , bu kızla ikisi çok yakın sık sık da dedikodumu yapıyorlar duyuyorum..
Son olarak bundan önceki konumu soracaklar olursa sevgilimle konuştuk bana hak verdi sen nasıl istersen öyle olsun ben senin yanındayım 3 yıl sonra evlenelim sorun yok yeterki bana net konuş böyle dedi. Bu çiçeklerde o konuşmaya istinaden gelen bi sürprizdi.
uzak dur samimi olma

Patronu bozmak isterken pot kırmış.Sonra farkedip sözüm sana değil demiş.Kıyas yapıldığı zaman,yapan kişiyi terslemek için benzer duruma düşmüşlüğüm var.Sonradan ne dedim ben oluyorsun.O yüzden kızı anlıyorum.

Kendiliğinden gelip yorum yapsa haklısın ama adamın kışkırtmasına karşılık söylemiş.

Patronunuzun kıyas yaparak kizcagizi bozmasindan rahatsız olmanız gerekirdi bence.

Siz ise kızın kendini açıklama çabasını kıskançlık olarak yorumlamıssınız. O an gerginlikle aklına o cümleler gelmiştir. Nitekim size açıklama da yapmış.

Adam kimbilir kac kere kızla uğraşıyorsa gün içinde canına tak etmiş. O an orda siz degil o kankasi olan temizlikci abla da olsa ona da ayni seyi söylerdi. Yazık kıza ya ne zordur o münasebetsiz üst rütbedekilerle ugrasmak.

Patrona direk size ne ali bey size ne!! Diyemeyecegi icin ciddi ve sert bir ses tonu kullanmak zorunda kalmış. Yani orda aslolan sey patrona yöneltilen sert ses tonu, yoksa ne dedigi cok önemli değil.

Kelebek bu "bana Çiçek gelmesini kiskaniyor" tripleri sana hic yakışmıyor bidaha böyle şeyler düşünme bence.

Yahu gercekten anlamadiniz mi? Patronunuz bir kadina soylenmeyecek zevzeklikte bir laf etmis. Arkadas da altta kalmamak istemis. Butun laflari da bu yuzden. Size de iki kere anlatmaya calismis ama yok yani anlamamissiniz, burda kac yorum patronun zevzekligine tepki olarak oyle konusmus diyor hala patron evli daha ne resmiyeti diyorsunuz.

Sizin o an tam olarak içinde bulunduğunuz durum için böyle şeyleri hoş bulmuyorum falan demesi kabaca olmuş. Kim ne derse desin kabalık etmiş, sebebi kıskançlık olabilir, olmayadabilir bu çok önemli değil . Bu kişiye karşı mesafeli davranın.

Yahu gercekten anlamadiniz mi? Patronunuz bir kadina soylenmeyecek zevzeklikte bir laf etmis. Arkadas da altta kalmamak istemis. Butun laflari da bu yuzden. Size de iki kere anlatmaya calismis ama yok yani anlamamissiniz, burda kac yorum patronun zevzekligine tepki olarak oyle konusmus diyor hala patron evli daha ne resmiyeti diyorsunuz.
Dediğim gibi patronumuz zevzek Ada'mın teki zaten boş boş konuşuyor ben orda kızın Başka bi şekilde sinirlendiğini izah etmesini beklerdim üstüme alındım evet çünkü o an odadaki herkes böyle düşündü sadece ben düşünsem belki dcem de burda anlatınca da yaşamış gibi olmuyor ben size tam açıklayamadım galiba bana sonradan yaptığı açıklamada Ali beye de sinir oldum salak salak konuşup duruyo neymiş oda Çiçek istiyomuş neymiş sevgilisi varmış sabahtan beri böyle konuşup duruyo sizin odada konuştuklarını da duydum dedi bende anladım sorun yok dedim Çiçek kısmına gelince resmiyet olmadan Çiçek gelmesinden hoşlanmıyorsa bana zaten geliyo demez orda patrona da resmiyet olmadan hoş karşılamıyorum demesi çok saçma Ada'ma Çiçek gelcek hali yok sevgilisinden nişan takacak hali de yok her Neyse normalde alıngan bi insan değilimdir o an ben Mutlu Mesut sevinirken yüz yüze baktığım kızın düşüncesizce resmiyet olmadan böyle şeyler yapılmasını hoş karşılamıyorum demesi ve bana gelen çiçeklere istinaden böyle bi cümle kurması sonucu üstüme alındım.

Sizin o an tam olarak içinde bulunduğunuz durum için böyle şeyleri hoş bulmuyorum falan demesi kabaca olmuş. Kim ne derse desin kabalık etmiş, sebebi kıskançlık olabilir, olmayadabilir de bu çok önemli değil . Bu kişiye karşı mesafeli davranın.
Ayy nihayet birisi beni anladı çok teşekkür ederim ya Cidde'n

Kız patrona gereken cevabı vermiş zira patron çok boş konuşmuş.
Hemen kıskandı beni tribine girmenizi komik buldum.
Patron boş konuştu Evet ama kendinizi bi benim yerime koyun size sevgilinizden Çiçek geldi ve patron öbür Kıza sana niye gelmiyo diyince ben resmiyet olmadan böyle şeyler yapılmasını hoş bulmuyorum bana göre değil ayrıca banada Çiçek geliyo dese o an siz üstünüze alınmaz mısınız burda ki kilit kelime resmiyet olmadan... Patrona ne resmiyetinden bahsediyo Ada'm zaten evli bekar olan sevgilisi olan benim

Kiz sana veya patrona kime soylediyse de bu kadar ciddiye alip boyle laflar etmesi komik.insallah bana da gelir bekliyorum bakalim 4 gozle diye gulerek deyiverse ne olacak.kimse garipsemez o zaman ama boyle uzun uzun aciklayinca bozuldugunu belli etmis.sizin icin sadece bir is arkadasi mesafeli olun yeter cok da dusunecek birsey yok

Ben olsam o kiz gibi cevap vermem tabi ama sonuçta kiz 59 kere sana degil lafim demis.

Ee bu sozun üstüne kalkip kiza laf demek dusmez. Aciklamasini yapmış kiz. Hos aciklama yapmasa bile salla gitsin isterse sana desin o laflari me farkederki ? Anlamıyorum kiskansa nolur ki ? Kiskansin yani ne zarar verebilir ki sana onun kiskanmasi yada kiskanmamasi.
Cok ama cok ince seylere takilma böyle. Birak relax ol.

Patron boş konuştu Evet ama kendinizi bi benim yerime koyun size sevgilinizden Çiçek geldi ve patron öbür Kıza sana niye gelmiyo diyince ben resmiyet olmadan böyle şeyler yapılmasını hoş bulmuyorum bana göre değil ayrıca banada Çiçek geliyo dese o an siz üstünüze alınmaz mısınız burda ki kilit kelime resmiyet olmadan... Patrona ne resmiyetinden bahsediyo Ada'm zaten evli bekar olan sevgilisi olan benim
Ben yine yanlış bir şey görmedim kusura bakmayın..

Back