• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi aldatıldım mı?

cnm anlattıklarına göre bence ne olduysa yatakta ilgi göstermedğin için olmuş erkekler için en önemli şey odur biraz uzak dur hemen başka taraflara bakarlar onlar için olmassa olmaz birşey dir biz bayanlar öyle değiliz seni aldatmamış onunki gerçekten bir heves bence k.bakma biraz açık yazdım

teşekkürler cnm ben de bir heves olduğunu düşündüm ama bu ne olursa olsun çok üzüldüm, yaptığının hiçbir haklı açıklaması olamaz.

sız duymadınız dıye oyle oldugunu kabul edemeyız,kısıden kısıye degısır depresyon,ailesı uzakta olan bırı depresyona gırebılır neden olmasın bu cok normal,hayatının buyuk bır bolumunde ailesıyle yasayan bır ınsan bırden o ortamdan uzaklara gıttımı bunalıma gırebılır,depresyon ıcın ıllakı cok buyuk seyler olması gerekmıyor,kaldıkı size gore basıt gelen olay baskası ıcın bır yıkım olabılır.
Evlendı aılesınden ayrıldı esınden ıstedıgı ılgıyı sevgıyı goremedıgı ıcın ben cok depresyona gıren ınsanlar bılırım.

arkadas gereken ilgiyi göstermiş mi peki sizce eşine sizde ortada elle tutulur gözle görülür bir sebep yokken eşinizi ıkı hafta gıbı uzun bır sure boşlayın sonucunu burda yazın bakalım ne olucak merakla beklenıyosunuz :28::28::28::28::28:

saglıgı yerınde olan hıc bır erkek bunu kabul etmez heee varsayılım kı ettı ve sızı aldatmadı kesınlıkle sıze karsı tavırları sertleşir ve sureklı bır sınırlılık halıne gırer yapmayın hanımlar artık bunu kabul edın cinsellıkte bır ıhtıyac bıraz okuyun bıraz arastırın bıraz caba gösterın evlılık ıcın aşk için hayat için adam kadına hayatım dıye konusuyor öyle yazmıs herkes hala eşi ilgisiz dıyor bence eşinın ilgisini görmek ıstemıyor o şuan tamamen aılesınden uzaklıga odaklanmıs başka bır sey degıl kendı kendıne kuruyor elindekılerle yetınmeyı oynamayı bılmıyor

Konuyu sonuna kadar okudum.
Cinsellik konusunda hic üzülmeyin, sizin bir sucunuz yok.
Esiyle mutlucinsellik yasamak isteyen erkek öncelikle esini zihnen hazirlamasi gerektigini bilmelidir.
Duygusal anlamda doyurulmayan bir kadin cinsel anlamda kimseyi doyuramaz.
Biz kadinlar robot degiliz, cinsellik kadinin erkege vermesi gereken bir borctan öte, iki
kisinin kendilerine özel olan bir dilde konusmasi, anlasmasidir.

Aldatilmis olup olmadiginiza gelince evet aldatilmissin.

Boşanır mıydınız yoksa unutmaya çalışıp eski günlerinize dönüp evliliğinize devam mı ederdiniz? diye sormussunuz.

Bu soruya herkesin cevabi farkli olabilir, cünkü her insanin yetistigi aile ortami, aldigi egitim ve mevcut sosyo-ekonomik durumu
farkli, ama benim cevabim evet bosanirdim .
Güvenemeyecekseniz, kafanizda daima bir acaba? olacaksa evli kalmanin ne anlami var.
Sevgi önemlidir, ama güven hayatidir.

Çok güzel anlatmışsınız , çok teşekkür ederim tam da içimdekiler bunlar. Yani sen benle tüm gün ilgilenme, hep elinde telefonla gez, sevgini, ilgini hissettirme sonra gece yanıma gel onu iste. Bir de durum şöyle, yanıma gelip sokulur , hadi hadi der ama sanki bir görevmiş gibi bilmem anlatabildim mi?
Beni tutan ne bilmiyorum inanın, sevgi demek istemiyorum kendime bile yediremiyorum bunu, sanki onu hiç affetmemem gerekiyordu gibi hissediyorum ama boşanmaya da cesaret edemiyorum

tamam o halde sızın anlattıklarınızdan cıkan şey evlendık şehır degıstırdık aılemızden uzaklastık psikolojımız bozuldu napıyoruz kızlar eşi ilgisiz bırakıyoruz neden cunku bız depresyondayız haha :1::1::1::1::1::1:

Allahım ya zaten bu arkadas evlenırken aılesınden uzak kalıcagını bılerek evlenmıstır emınım depresyona gırıp kocasını ıhmal etmesı ıcın hıc bır sebep yok

- Cinsellık aradakı asktan sevgıden sonra evlılıkte önemlı olan 2. şey kesınlıkle eşlerle tensel anlamda alaka kopmamalı bence heee Allah korusun cok sevdıgın bırını kaybedersın depresyona gırersın kocanla aılesıyle ya da kendı aılenle aranda ucurumlar vardır dusunce anlamında depresyona gırersın cocugun olmaz depresyona gırersın cocugun olur hastalıklıdır depresyona gırersın kocandan dayak yersın gırersın uyusturucu kullanırsın gırersın paran olmaz gırersın ama ben aılesınden uzakta dıye depresyona gırenı ılk kez gordum

Neden arkadaşın bu kadar üstüne geliyorsun .İnsanları biraz anlamaya çalışsan .
Şu şu olursa depresyona girilir diye bir kural yok .

:45: Bir de sen dahil, bazı arkadaşlar kocası ile ilişkiye girmediği için aldattığını ve kocasının haklı olduğunu ima etmiş. Sanki cinsel hayatı düzenli olan çiftler hiç aldatılmıyor ! Herşey yolunda giderken ,sırf macera için eşlerini aldatanlar var.
Kişinin içinde varsa ,gider aldatır .Yeri hiç farketmez bu sanalda da olur ,reelde de .

Son düzenleme:
arkadas gereken ilgiyi göstermiş mi peki sizce eşine sizde ortada elle tutulur gözle görülür bir sebep yokken eşinizi ıkı hafta gıbı uzun bır sure boşlayın sonucunu burda yazın bakalım ne olucak merakla beklenıyosunuz :28::28::28::28::28:

saglıgı yerınde olan hıc bır erkek bunu kabul etmez heee varsayılım kı ettı ve sızı aldatmadı kesınlıkle sıze karsı tavırları sertleşir ve sureklı bır sınırlılık halıne gırer yapmayın hanımlar artık bunu kabul edın cinsellıkte bır ıhtıyac bıraz okuyun bıraz arastırın bıraz caba gösterın evlılık ıcın aşk için hayat için adam kadına hayatım dıye konusuyor öyle yazmıs herkes hala eşi ilgisiz dıyor bence eşinın ilgisini görmek ıstemıyor o şuan tamamen aılesınden uzaklıga odaklanmıs başka bır sey degıl kendı kendıne kuruyor elindekılerle yetınmeyı oynamayı bılmıyor

Neredeyse eşiniz sizi iyi ki aldatmış , oh olmuş diyeceksiniz. Evet arkadaşım ben eşime gereken ilgiyi fazlasıyla verdim. El bebek gül bebek davrandım ona yemin ederim bir dediğini iki etmedim,en fazla iki hafta aralıklarla oldu, yoksa arada tabii ki cinsellik yaşanıyordu. Ayrıca demin de söyledim, ben ona ilgi gösterirken o sürekli telefonuyla oynuyordu. Balayından döndük o telefonu aldı, bir daha da elinden bırakmadı. Ayrıca o zamanlar aramızda hiçbir sorun yoktu. Onun beni boşlama, telefonuyla ilgilenme sebebi neydi peki? Ben eşimden ilgi göremiyorum, ailemden ,arkadaşlarımdan uzağım tabii ki kendimi kötü hissederim. Kendinizi benim yerime koyun lütfen. Ben cahil, bilgisiz bir kadın değilim. Ayrıca hayatımda hiçbir zaman mızmız şımarık bi kız olmadım, ne erkenliğimde ne şimdi. Ben elimdekilerle yetinmesini çok çok iyi bilirim. Siz benim ne yaşayıp ne yaşamadığımı bilemezsiniz.

Neden arkadaşın bu kadar üstüne geliyorsun .İnsanları biraz anlamaya çalışsan .
Şu şu olursa depresyona girilir diye bir kural yok .

:45: Bir de sen dahil, bazı arkadaşlar kocası ile ilişkiye girmediği için aldattığını ve kocasının haklı olduğunu ima etmiş. Sanki cinsel hayatı düzenli olan çiftler hiç aldatılmıyor ! Herşey yolunda giderken ,sırf macera için eşlerini aldatanlar var.
Kişinin içinde varsa ,gider aldatır bu sanalda da olur ,reelde de .

tatlım ben ustune gıtmıyorum aksıne arkadasın yuvasını kurtarması için hala şansının oldugunu söyluyorum yaaa nıye kımse anlamak ıstemıyor erkekler cınsellıge uzun sure ara verdıklerı zaman ya baska kadınlara yönelıyolar yada süreklı bır krız yaratma cabası içine gırıyolar sinirlilik gergınlık şahsen benım eşimde öyle ama ıkı gunde bır isteklerıne cevap werılırse bambaska bırı oluyor ama bu onun elınde olan bır sey degıl objektıf bakalım bence herseye bıraz arastıralım ınsan yapısını

Her neyse çok uzatmak istemiyorum. Saydığım sebeplerden dolayı sanırım depresyon gibi bir durum yaşadım. Bazen hayattan zevk almıyor, evde boş boş oturup internet, televizyon karşısında zaman geçiriyordum. Eşim ilk başlarda benimle çok ilgilenir, işlerime yardımcı olurdu, bana sevgisini, ilgisini eksik etmezdi. Fakat sonrasında kendine yeni telefon alınca, elinden düşürmez oldu, işten gelir telefonu eline alır, sürekli oyunlar oynar, telefonun uygulamarıyla vakit geçirirdi. Gece yatakta, tuvalette bile telefonu elindeydi. Sabah gözlerimi bi açardım telefon yine elinde :s

bunlar senın cumlelerın degıl mı eşin ilgilenır ev işlerıne yardımcı olur ........ vs vs vs vs vs

Öncelikle ayda bir ailenin yanına gitmen hiç az değil bunu bil.. Aynı şehirde olsaydım da ancak iki haftada bir gidebilirdim diye düşünüyorum herkesin bir düzeni var evli insan kendi evine alışmaya çabalamalı bu konularda ben çok sulugöz değilim sanırım...
İlaçlar isteksizlik yapmışsa bırakmalıydın farklı yöntemlere yönelmeliydiniz yeni evli için iki haftada bir bence de az.. Ve eşini reddetmenden dolayı sende suçlusun adil olalım hanımlar..
Eşin çok suçlu ama boşanma kararı alman için yetersiz bence çünkü sen eşinden ilgi beklemişsin ama eşini ilgisiz bırakmışsın..İkinizden kaynaklanan bu hatayı affetmen için bir neden bu..
Hemen kesinlikle affetme süründür tavır yap telefonunu değiştirin internetsiz bir tel kullansın..
Ben erkeklerin 24 saat net ile bağlantı imkanında olmalarını sağlıklı bulmuyorum yaa düzgün kullanmayı beceremiyorlar!

Ayda bir ailemin yanına gitmeyi küçümsemiyorum kesinlikle, sadece kocadan ilgi göremeyince bari ailem yakınımda olsa diye düşündüm sadece.
İlaç konusunu eşime sürekli söyledim, bak ben ilacı bırakıcam, artık sen korun diye, asla kabul etmedi. İstemedi kendi korunmayı, bende hamile kalmak hiç istemediğim için mecbur devam ettim. Bir aydır içmiyordum bırakmıştım ve düzelme de olmaya başlamıştı.Ayrıca eşimi reddebilirim o da beni reddedebilir, robot değiliz sonuçta. Ama bu konu dışında eşimi ilgisiz bıraktığım tek bir nokta bile yok, ben ne olursa olsun onun üstünden ilgimi çekmedim, o elinde telefonla oynarken bile.

adam hem telefona bağımlı bi şekilde yaşayacak karısına ilgi alaka göstermeyecek sonra da kusursuz bir cinsel hayatının olması bekleyecek. olmayınca da elin sanal fahişeleriyle sanal seks yapacak var mı böyle birşey ? cinsellik sadece yatakta başlayıp yatakta bitmez, gün içinde karısına ilgi göstermesi kur yapması onu hazırlaması lazım adamın bi kere. ama adam napıyor elinde telefon çat çat çat. en kızdığım şey ya. yeni alırsın en fazla 1 hafta oyalanırsın bu telefonla bu kadar haşır neşir olmak da ne ?

arkadaşım kocanın burnundan getirmeden affetme, ne kadar kendini acındırırsa acındırsın böyle yüksekten bakan tavırlarınla iyice ez haddini bildir de öyle affet

Her neyse çok uzatmak istemiyorum. Saydığım sebeplerden dolayı sanırım depresyon gibi bir durum yaşadım. Bazen hayattan zevk almıyor, evde boş boş oturup internet, televizyon karşısında zaman geçiriyordum. Eşim ilk başlarda benimle çok ilgilenir, işlerime yardımcı olurdu, bana sevgisini, ilgisini eksik etmezdi. Fakat sonrasında kendine yeni telefon alınca, elinden düşürmez oldu, işten gelir telefonu eline alır, sürekli oyunlar oynar, telefonun uygulamarıyla vakit geçirirdi. Gece yatakta, tuvalette bile telefonu elindeydi. Sabah gözlerimi bi açardım telefon yine elinde :s

bunlar senın cumlelerın degıl mı eşin ilgilenır ev işlerıne yardımcı olur ........ vs vs vs vs vs

Evet dedim ama sonuna dikkat edersen o telefonu aldıktan sonra beni boşladı, aramız o zamanlar gayet iyiydi, ikimiz de birbirimize ilgiliydik, sevgimizi gösteriyorduk .Ama o telefon geldi bana ilgi gösteren yardımcı olan adam gitti, sadece ben ilgi göstermeye başladım.

Amacınız beni daha da üzmekse, bravo başardınız, tamam eşimin beni sanal da olsa aldatması benim suçum. Her koşulda onun emrine amade bir köle gibi davranmalı , ne olursa olsun yatakta onu ilgisiz bırakmamam lazımdı. Bu ilgisizliği karşısında bile, çnkü ben robotum ya.

tatlım ben ustune gıtmıyorum aksıne arkadasın yuvasını kurtarması için hala şansının oldugunu söyluyorum yaaa nıye kımse anlamak ıstemıyor erkekler cınsellıge uzun sure ara verdıklerı zaman ya baska kadınlara yönelıyolar yada süreklı bır krız yaratma cabası içine gırıyolar sinirlilik gergınlık şahsen benım eşimde öyle ama ıkı gunde bır isteklerıne cevap werılırse bambaska bırı oluyor ama bu onun elınde olan bır sey degıl objektıf bakalım bence herseye bıraz arastıralım ınsan yapısını

Eşinizle diğer insanları karşılaştırmayın bence.Herkesin yapısı ,istekleri farklıdır.
Bana göre cinsellik, kadın ve erkeğin karşılıklı mutlu olması şekilinde olmalıdır .Biz kadınlarımız ,cinselliği sadece erkeklere özgü bir ihtiyaç olarak görünüyoruz :44:O yüzden aaaaah erkeğim hemen istediğine cevap veremeyim ,başka kadınlara gitmesin ,bakmasın diyoruz.
Ama bu aldatmanın cinsellikle çokta bir bağlantısı yok ,tamamiyle kişililik meselesi.

Son düzenleme:
Evet dedim ama sonuna dikkat edersen o telefonu aldıktan sonra beni boşladı, aramız o zamanlar gayet iyiydi, ikimiz de birbirimize ilgiliydik, sevgimizi gösteriyorduk .Ama o telefon geldi bana ilgi gösteren yardımcı olan adam gitti, sadece ben ilgi göstermeye başladım.

Amacınız beni daha da üzmekse, bravo başardınız, tamam eşimin beni sanal da olsa aldatması benim suçum. Her koşulda onun emrine amade bir köle gibi davranmalı , ne olursa olsun yatakta onu ilgisiz bırakmamam lazımdı. Bu ilgisizliği karşısında bile, çnkü ben robotum ya.

aman ALLAHIM tatlım yok öyle bır sey ya benım yapım bu objektıf bakıyorum sadece senı nıye uzmeye calısıyım ne cıkarım olabılırkı bundan ben sadece evlılkte bazen boyle seyler olabılır herkesın basına gelebılır gelmese ıyı olur bunun ıcın elımızden gelenı yapmalıyız demeye calısıyorum ve ınsanın bazı seylere ıhtıyacı olabılıcegını soyluyorum üzdüysem gercekten özür dılerım

tamam o halde sızın anlattıklarınızdan cıkan şey evlendık şehır degıstırdık aılemızden uzaklastık psikolojımız bozuldu napıyoruz kızlar eşi ilgisiz bırakıyoruz neden cunku bız depresyondayız haha :1::1::1::1::1::1:

Allahım ya zaten bu arkadas evlenırken aılesınden uzak kalıcagını bılerek evlenmıstır emınım depresyona gırıp kocasını ıhmal etmesı ıcın hıc bır sebep yok

- Cinsellık aradakı asktan sevgıden sonra evlılıkte önemlı olan 2. şey kesınlıkle eşlerle tensel anlamda alaka kopmamalı bence heee Allah korusun cok sevdıgın bırını kaybedersın depresyona gırersın kocanla aılesıyle ya da kendı aılenle aranda ucurumlar vardır dusunce anlamında depresyona gırersın cocugun olmaz depresyona gırersın cocugun olur hastalıklıdır depresyona gırersın kocandan dayak yersın gırersın uyusturucu kullanırsın gırersın paran olmaz gırersın ama ben aılesınden uzakta dıye depresyona gırenı ılk kez gordum

Evet ailemden uzak olacağımı bilerek evlendim. Bunu eşim bana uzak kalmadan önce hiç takmıyordum, yani bu kadar eksikliğini hissetmiyordum, evliliğime yeni çevreme alışıyordum. Ben bunları yaparken eşim beni dışlarsa ben neye adapte olmaya çalışayım kendi kendime?Ya Allah aşkına neden bana bu kadar yükleniyorsunuz, amacım yardımcı olmak bi şans daha verebileceğini söylemek diyorsun ama bana öyle gelmiyor.

aman ALLAHIM tatlım yok öyle bır sey ya benım yapım bu objektıf bakıyorum sadece senı nıye uzmeye calısıyım ne cıkarım olabılırkı bundan ben sadece evlılkte bazen boyle seyler olabılır herkesın basına gelebılır gelmese ıyı olur bunun ıcın elımızden gelenı yapmalıyız demeye calısıyorum ve ınsanın bazı seylere ıhtıyacı olabılıcegını soyluyorum üzdüysem gercekten özür dılerım

Neyse yanlış anladıysam kusura bakmayın, malum şu aralar benim de durum belli. Teşekkür ederim desteğiniz için...

karsı tarafında yanlısları var ama, sırf bu yuzden aldatmasımı gerekırdı? Bız ne kadınlar bılırız esı ısteksız kadınla beraber olmak ıstemıyor,eskıden kadınların bası agrırdı sımdı erkeklerın agrıyor:)sımdı kocası ısteksız olan kadın, konu sahıbının kocası gıbı, arayıslara gırdıgınde karsı tarafı suclu gorurmuyduk?adam ısteksızmıs te kadın ondan yapmıs dermıydık?
Bırsey daha var bu adam bukadar agladıgına gore sadece sanalda kalmamıs gıbı gelıyor bana:((

Tabi bitanem karşı tarafında hataları var ona bişe demiyorum ben zaten.Ama sanki tüm hata erkekte gibi anlatılması hoşuma gitmiyo.walla ben derdim şekerim şimdi aldatmanın cinsiyeti kalmadı.

Öncelikle yaşadıklarınıza üzüldüm gerçekten... Genel anlamda bakıldığında iki tarafında hataları var bana göre... Eşiniz telefonla uğraştığında elinden telefonu alıp ilgisini çekmeye çalışsaydınız keşke...En azından saatlerce uğraşmasına engel olsaydınız...Sizde bu durumdan çok rahatsız olmamışınız sanırım... Ama sizin yaptığınız hiç bir şey aldatılmanızı haklı kılamaz tabi ki... Siz hasta olduğunuz için de cinselliği yaşıyamıyor olabilirdiniz... Eşiniz o durumda aldatmayı düşünür müydü acaba... Ya da açıklamasında sen hasta olduğun için cinsel dürtülerime dur diyemediğim için yaptım olabilirmiydi? Umarım kısa sürede atlatırsınız bulunduğunuz durumu...

Öncelikle yaşadıklarınıza üzüldüm gerçekten... Genel anlamda bakıldığında iki tarafında hataları var bana göre... Eşiniz telefonla uğraştığında elinden telefonu alıp ilgisini çekmeye çalışsaydınız keşke...En azından saatlerce uğraşmasına engel olsaydınız...Sizde bu durumdan çok rahatsız olmamışınız sanırım... Ama sizin yaptığınız hiç bir şey aldatılmanızı haklı kılamaz tabi ki... Siz hasta olduğunuz için de cinselliği yaşıyamıyor olabilirdiniz... Eşiniz o durumda aldatmayı düşünür müydü acaba... Ya da açıklamasında sen hasta olduğun için cinsel dürtülerime dur diyemediğim için yaptım olabilirmiydi? Umarım kısa sürede atlatırsınız bulunduğunuz durumu...

Canım onu da yaptım, telefonla oynarken çekip alıyordum elinden, beraber biraz vakit geçiriyoruz tamam ama sonra bi bakıyorum yine almış eline, diyorum ya sabah gözümü açıyorum bi bakıyorum yatakta sabah sabah bile telefon elinde, gel de sinir olma yani. Teşekkür ederim inş atlatabiliriz...

Canım onu da yaptım, telefonla oynarken çekip alıyordum elinden, beraber biraz vakit geçiriyoruz tamam ama sonra bi bakıyorum yine almış eline, diyorum ya sabah gözümü açıyorum bi bakıyorum yatakta sabah sabah bile telefon elinde, gel de sinir olma yani. Teşekkür ederim inş atlatabiliriz...

Bıkmadan usanmadan devam etmeliydiniz bana kalırsa... Gerekirse kavga etmeliydiniz... Ama olan olmuş artık geriye dönüş mümkün değil... Burnundan getirin yaptığı hatayı anlasın en azından... Ha bu arada telefonu da satın bence... Verin eline tel açıp mesaj okuyabileceği eski bir model bir telefon gezinsin onunla :34::34::34:

Son düzenleme:
Çoğu kadın evlendiği ilk zamanlar adaptasyon sorunu yaşar. Bu konuyu çok uzatmadan, eşine çok yüklenmeden çabuk alışmaya bakmalı.
Çünkü eşler arasında bazı çizgiler var ve bunları kaybetmek an meselesi oluyor böyle devam edince.

''Yaşadığımın adı aldatma mı değil mi'' bunun ne önemi var ?
Önemli olan size yapılan bu şeyin sizi üzdüğü, güveninizi sarsması.

Bunu anlatın eşinize. '' Aldatıldığımı bilsem bir saniye durmam'' demişsinizsiniz ya eşinize, bu kurduğunuz cümle çok yanlış olmuş.

''Bu ve buna benzer durumları bana yaşatırsan seni geç affetsemde affederim ama adı aldatma değil'' demek istemişsiniz, önünü açmışsınız fark etmeden.

Toparlanın, sevginizi bir tarafa bırakın ve inceden düşünün. Adını boşverin yaşadığınız durumun.

Size yaşatılan bu durumu hazmedebilir misiniz ? Geçrekten aklınızdan atacak mısınız yoksa ara ara hatırlatıp huzursuzluk mu çıkaracaksınız ?
Eşinize bu konuda güveniyor musunuz ? Dediklerine inanıyor musunuz ?

Bunları düşünün ve kendinzi karar verin. Çevrenizdekilere,ailenize tek bir cümlesini bile anlatmayın derim ben.

Back
X