- 3 Kasım 2015
- 1.347
- 1.235
- 133
- 35
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Gerçekten böyle mi sence? Aldatmış olabileceğine inanmadığım için devam ettim ben.. Bir umudum vardı, şaşkındım.. Devam etmeye karar verinceye kadar çok kez bıraktım yeniden başladım.. Ama sonuç bu.. Şimdi 3. round oynanıyor.. Ve ben gerçekten iyi değilim.. Bu arada dilediğin sertlikte yazabilirsin.. Belki bir faydası olur bana.. Her yolu aramaya çalışıyorum.. Yorumun için teşekkürler..
Arkadaşım tek olacağı var oda avukat hanımı değiştirmek okadar,
Bu fikre biran evvel alıştırsalar kendilerini iyi olur,
Ömür boyu eşim beni aldatıyormu sorusu beynini kemirir durur yoksa sana yazık !
avukatla eşin değil de sen muhatap olsan?
madem ailede aklı selim kimse yok
sen ailedensin sonuçta?
Tekrar değiştirin bu kadını demeyi kendime yediremiyorum.. Demeli miyim sizce? Bu kadın bu olaylar olduğunda dosyaları geri verdi.. Ama vekalet alınmadı daha.. Bunun üzerine dün aramış babasını, eşim söz verdiği için söylüyor gelirse ya da ararsa sana söyliycem demişti.. Yardımcı olmam gereken bir ey olursa yardım ederim demiş dün de.. Babası da güya şimdilik birsey yok demiş..
Maddi durumlardan ve davaların ciddiyetinden dolayı mecburlardı.. Bütün açıkları biliyor ve para almadan hayrına yapıyor.. Ailesine yaranmak için gece gündüz çalışıyor.. Evlerine girip çıkıyor, resmen her türlü yapışıyor.. Bense bir el kızı adı üstünde ''gelin'' .. Kadın inkar edip üste çıkıyor her zaman ve bütün zayıf noktalardan tutuyor hep oradan yürüyor.. Dün bile babasını arayıp elimden gelen yardımı yaparım işleriniz için ne zaman ihtiyacın olursa ara demiş.. Her türlü göze girmek için çabalıyor hala..
Görüşme kayıtlarının hiç bir şekilde çıkmayacağını biliyordu, blöf yaptı belki de,sonuçta kadın avukat;yolu yordamı biliyor. Siz kanıtlarla filan değil de hislerle hareket edin bence. Bir şey yaşıyorlarsa hissedersiniz.Bu anlattıklarınızı yaşamış olsaydım bir daha asla güvenim yerine gelmezdi,en baştan rest çekerdim.2.yakaladığımda da biterdi o iş.Tabi büyük de konuşmak istemiyorum,Allah inş. gerçekleri karşınıza çıkarır.Tek tavsiyem çocuk düşünmeyin uzun bir süre.Canım aldatıp aldatmadığından emin değiliz.. Hiç bir ispat yok.. Sadece telefonda görüşmüşler.. İş görüştüğüne yemin ediyor mecbur olduğuna.. İşleri de bildiğim için susuyorum.. Ne diyebilirim ki.. Dava açtım ama olmadı geri çektik.. Görüşme kayıtlarının çıkması için elinden geleni yaptı ama savcı çıkmıyor dedi.. Bir kez daha inanmaya çalışmaktan ileri gidemedim..
hiç bir avukat özel bir sebebi yoksa işlerini beleşe yapmaz ailenin.Eğer işler için aile o avukatla görüşüyorsa eşinizin ille görüşmesine gerek yoktu.Bu arada eşinizde savcılığa gelip döküm istedi yüreklice çünkü avukat sevgilisi ona böyle bişeyin mümkün olamicağını zaten söyledi.O yüzden savcılıkta ayrıntı isterken böyle bişey olmicağı için gayet yürekliydi.
Üzülmenizi istemem ama vaziyet bence bu.
2 ay gece gündüz mesajlaşmışlar ayrılmaya kalktım beceremedim
gibi bir cümle yazmışsınız, ben bu cümleden bu sonuca vardım. Gece gündüz bir kadınla mesajşalan erkeğin ilgisi mutlaka vardır, siz de zaten fark etmişsiniz.
Kırıp üzmek istemiyorum gerçekten çünkü çok üzülmüşsünüz yumuşak yazmaya çalışıcam ama kusura bakmayın kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz.Bu noktadan sonra bu kadar şeyden sonra ayrılamamayıda boşanamamayıda güvenmeye devam etmeyide çocuk yapmaya karar verenide ve hala eşinizin pişmanlıklarını dinleyenide SİZSİNİZ.O yüzden adama ben ne diyim artık.Bu arada ülkede daha milyon tane avukat var, hiç bir avukat özel bir sebebi yoksa işlerini beleşe yapmaz ailenin.Eğer işler için aile o avukatla görüşüyorsa eşinizin ille görüşmesine gerek yoktu.Bu arada eşinizde savcılığa gelip döküm istedi yüreklice çünkü avukat sevgilisi ona böyle bişeyin mümkün olamicağını zaten söyledi.O yüzden savcılıkta ayrıntı isterken böyle bişey olmicağı için gayet yürekliydi.Ve siz hala beni çok seviyor başka kimse kimseyi bu kadar sevemez ayrılamadım şöyle ppişman böyle bitmiş diye anlatıyorsunuz.Üzülemedim size resmen.Bu kadar saflığa hiç tahammülüm yok.Umarım aklınız başınıza daha kötü şeyler yaşamadan gelir .
Evet fark ettim.. Ama eşimin söylediği kadın sürekli canım sıkkın falan diye mesaj atıyormuş, ağlıyormuş falan.. Bazı mesajları ben de okudum.. Bu da tersleyemiyormuş.. Yani bunları yazarken bende biliyorum çok komik oluyor tabiki böyle diyerek kandıracaklar beni ama ne bilim inanmak istedim devam ettim..
Şunuda eklemek istiyorum ayrıca.Ortada geçmişten beri kavga etmenize sebep olan bir avukat kadın var ve eşiniz evli barklı olduğu halde belki yuvanınzın yıkılmasına sebep olucağını bildiği halde ne kadar kızdığınızı üzüldüğünüzü delirdiğinizi bildiği halde hala İŞ AMA İŞ BU YANİ İŞ BU diye kadınla gece gündüz görüşmeyede devam etmiş.Bi tarafta evlendiği kadın öteki tarafta zaten bütün ailesinin işler için görüştüğü avukat. Anlatabiliyor muyum? eşinizin size verdiği değer bu kadar siz hala hangi sevgiden bahsediyorsunuz.Ay resmen sinirlendim böyle şeyleri hiç sevmiyrum lütfen aklınızı başınıza alın hayatınızı mahfetmişsiniz resmen ya.Yatakta mı yakalamanız gerekiyor illa?
Yani sizin iddianıza göre avukat hanım eşinize , kafayı takmışsa ; avukatlık görevi son bulsa da bir şekilde iletişime devam eder .
Ha sizin tek şansınız , artık eşiniz ''iş'' konuşuyorduk bahanesine sığınamaz.
Gece gündüz arama ve mesajlaşma olduğunu yazmışsınız , yani bunun sadece iş görüşmesi için olduğu cidden mantığınıza yatıyor mu ?
Şans verin ya da vermeyin bu tamamen size kalmış ; ama gözünüzü 4 açın , her söylenene inanmayın , takipte kalın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?