Ben sadece sevdim..

Bence eşini korkut yani bitirebileceğine inansın Ki
Bu kadınla arasına mesafe koysun inanmalı sizin onu bitirebileceğinize:)

Üzülmenizi istemem ama vaziyet bence bu.
2 ay gece gündüz mesajlaşmışlar ayrılmaya kalktım beceremedim

gibi bir cümle yazmışsınız, ben bu cümleden bu sonuca vardım. Gece gündüz bir kadınla mesajşalan erkeğin ilgisi mutlaka vardır, siz de zaten fark etmişsiniz.

Kırıp üzmek istemiyorum gerçekten çünkü çok üzülmüşsünüz yumuşak yazmaya çalışıcam ama kusura bakmayın kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz.Bu noktadan sonra bu kadar şeyden sonra ayrılamamayıda boşanamamayıda güvenmeye devam etmeyide çocuk yapmaya karar verenide ve hala eşinizin pişmanlıklarını dinleyenide SİZSİNİZ.O yüzden adama ben ne diyim artık.Bu arada ülkede daha milyon tane avukat var, hiç bir avukat özel bir sebebi yoksa işlerini beleşe yapmaz ailenin.Eğer işler için aile o avukatla görüşüyorsa eşinizin ille görüşmesine gerek yoktu.Bu arada eşinizde savcılığa gelip döküm istedi yüreklice çünkü avukat sevgilisi ona böyle bişeyin mümkün olamicağını zaten söyledi.O yüzden savcılıkta ayrıntı isterken böyle bişey olmicağı için gayet yürekliydi.Ve siz hala beni çok seviyor başka kimse kimseyi bu kadar sevemez ayrılamadım şöyle ppişman böyle bitmiş diye anlatıyorsunuz.Üzülemedim size resmen.Bu kadar saflığa hiç tahammülüm yok.Umarım aklınız başınıza daha kötü şeyler yaşamadan gelir .

Arkadaşım tek olacağı var oda avukat hanımı değiştirmek okadar,
Bu fikre biran evvel alıştırsalar kendilerini iyi olur,
Ömür boyu eşim beni aldatıyormu sorusu beynini kemirir durur yoksa sana yazık !

Tekrar değiştirin bu kadını demeyi kendime yediremiyorum.. Demeli miyim sizce? Bu kadın bu olaylar olduğunda dosyaları geri verdi.. Ama vekalet alınmadı daha.. Bunun üzerine dün aramış babasını, eşim söz verdiği için söylüyor gelirse ya da ararsa sana söyliycem demişti.. Yardımcı olmam gereken bir ey olursa yardım ederim demiş dün de.. Babası da güya şimdilik birsey yok demiş..

Eşin senin içini rahatlatacak tek bi hareket bile yapmamış seni içinde şüpheyle diken üstünde oturtuyo. Rahatsızlık veren bi durum varsa seven adam(!) o durumu ortadan kaldırır. Hala şüpheleniyosanız kesin bişeyler vardır. Takip edin gözlemleyin gerekirse telefonuna el koyun bi süre ispatlamak istiyosa böyle ispatlasın. Kuru kıskançlık değil sizinki.

Avukat yerine kocayı değiştirseniz daha mantıklı olur.
Daha mutlu olursunuz.

para almadan???

Al kayınpederi karşına bu kadın kocamla huzurumu bozuyo rahatsız ediyo yuvam dağılsa daha mı iyi diye konuşun ya. Yol verin kadına.

Görüşme kayıtlarının hiç bir şekilde çıkmayacağını biliyordu, blöf yaptı belki de,sonuçta kadın avukat;yolu yordamı biliyor. Siz kanıtlarla filan değil de hislerle hareket edin bence. Bir şey yaşıyorlarsa hissedersiniz.Bu anlattıklarınızı yaşamış olsaydım bir daha asla güvenim yerine gelmezdi,en baştan rest çekerdim.2.yakaladığımda da biterdi o iş.Tabi büyük de konuşmak istemiyorum,Allah inş. gerçekleri karşınıza çıkarır.Tek tavsiyem çocuk düşünmeyin uzun bir süre.

+1

Bence de durum bu

Evet fark ettim.. Ama eşimin söylediği kadın sürekli canım sıkkın falan diye mesaj atıyormuş, ağlıyormuş falan.. Bazı mesajları ben de okudum.. Bu da tersleyemiyormuş.. Yani bunları yazarken bende biliyorum çok komik oluyor tabiki böyle diyerek kandıracaklar beni ama ne bilim inanmak istedim devam ettim..

Şunuda eklemek istiyorum ayrıca.Ortada geçmişten beri kavga etmenize sebep olan bir avukat kadın var ve eşiniz evli barklı olduğu halde belki yuvanınzın yıkılmasına sebep olucağını bildiği halde ne kadar kızdığınızı üzüldüğünüzü delirdiğinizi bildiği halde hala İŞ AMA İŞ BU YANİ İŞ BU diye kadınla gece gündüz görüşmeyede devam etmiş.Bi tarafta evlendiği kadın öteki tarafta zaten bütün ailesinin işler için görüştüğü avukat. Anlatabiliyor muyum? eşinizin size verdiği değer bu kadar siz hala hangi sevgiden bahsediyorsunuz.Ay resmen sinirlendim böyle şeyleri hiç sevmiyrum lütfen aklınızı başınıza alın hayatınızı mahfetmişsiniz resmen ya.Yatakta mı yakalamanız gerekiyor illa?

Yani sizin iddianıza göre avukat hanım eşinize , kafayı takmışsa ; avukatlık görevi son bulsa da bir şekilde iletişime devam eder .

Ha sizin tek şansınız , artık eşiniz ''iş'' konuşuyorduk bahanesine sığınamaz.

Gece gündüz arama ve mesajlaşma olduğunu yazmışsınız , yani bunun sadece iş görüşmesi için olduğu cidden mantığınıza yatıyor mu ?

Şans verin ya da vermeyin bu tamamen size kalmış ; ama gözünüzü 4 açın , her söylenene inanmayın , takipte kalın .

Teşekkür ederim..

Bence siz kanmak istiyorsunuz o yüzden kendinizi kandırıyorsunuz birazcık. Cidden bunlara inandınız mı?

Katılıyorum.
Görüşmeleri farklı numaradan devam etmiş bir de.
Eşinin bahanesine bakın: Tersleyemiyormuş. Ayol senin yuvan söz konusu, karının onuru söz konusu, nasıl terslemezsin.

konu sahibini uyutup arkasından işleri çevirirken kahkahalarla gülüyorlardır herhalde.

Ben erkek olsam derim ki gerekirse kredi çekerim, parayla başka avukat tutarım, yeter ki karım üzülmesin, yuvam yıkılmasın. Ama adamın da rızası avr burda, konu sahibi bunu kabullenmek istemiyor. Bildiğin boynuzlarla dolaşıyor.

O kadar uzun anlatmama ragmen karısan bır sey var mesajlasma 3 yıl once ve o zaman kadın sureklı yazıyordu vs dendi.. Bu sefer sadece görüşme kaydı var ve iş saatlerinde yalnızca.. Bu sefer iş görüşüldü dendi bana.. İnanın benimde kafam cok karısık ama toparlayabildiğim bu kadar..

Bunca sene sizi ayakta uyutan adama bir daha nasıl güveneceksiniz? Dese ki, "tamam bundan sonra asla görüşmeyeceğim, konuşmayacağım", eee yıllar önce de bu sözü vermiş ve tutmamış. Üstelik o kadar zaman boyunca açık da vermemiş... Nasıl güvenilebilir tekrar? Güven kırılıp kırılıp, tekrar tamir edilebilen bir şey mi sizin için?

Acı ama gerçek, hata üstüne hata yapmışsınız. Size yalan söyleme potansiyeli olduğunu fark ettiğiniz bir adamla evlenmişsiniz. Kadın yılışığın teki tamam da, sizce sorun gerçekten kadın mı, yoksa eşinizin yapısı mı? Etraf yapışkan insan dolu, o kadın gider, başkası gelir. Eşiniz sağlam bir duruş sergilememiş ki, kadın hayatınızdan çıktığında, tamam sorun çözüldü diyebilesiniz. Kendinizi kandırmayın, canınızı acıtsa da gerçekleri görün ki geleceğinizi kurtarın en azından.

Bir de gerçekten çok merak ediyorum, bir insanın tekmeyi yemesi için daha ne yapması gerekiyor? Ya da eşinizin yaptıklarını siz yapsaydınız, sizce ne olurdu? Yüzünüze tükürür, sizi hayatından silerdi, yalan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…