Ben sabrettikçe o !!!!!!!!!!!

aferin bacım devam yola getircez bu odunları

Kacan kovalanır taktigi, sevgi varsa kesinlikle işe yarar.
Benim sevgilim kadar ilgisiz bir insan yoktur diye düşünürdüm, simdi üzerime cok fazla düşüyor. Biraz gözlerini korkutmak gerekli.

bence hiç arama sen onu.ilgisiz olan taraf sen ol.yani olcağı varsa aramasanda olur.sen ilgisiz davran bence 1 ay falan o da ilgisiz davranacak kesn 1-2 hafta sora dadanır kesin.gzl laflarınada inanma.bende böleim hemen ilgsizleşiodm üstüme düşenlere sora aramadılarmı üstüne düşüodum bi bakıodm yne dadanıolar sıkılıp soğuyodum ayrılıodum.en son eşim çok zor oldu bnm için zor bi erkekti aşık oldum ona aşkmda hiç geçmio her gün maşallah daha çok aşık oluorm:)korkuorm çnkü ufacık bi lafımda brakıp gder die.dediiim gbi daa önceleri herkesn cepte olduuunu blerdm ama bu sefer öle deil ve ben bu yzden aşığım:)

kız sen neler yaptın yola getirdin bakim

sssp, haklı. gercekten biraz gözü korkmalı erkeklerin. eskiden kavga mi ederdik nasıl aglardım, üzülürdüm. haklı da olsam ben arar özür dilerdim. cok cektim ben ondan. beni adam yerine koyup bişey anlatmazdı, en ufak seydee bagırırdı. herseyime karısırdı.. neler neler... ama bunlar dönem dönem olurdu, cok iyi anlastıgımız zamanlarda vardı, en önemlisi de beni sevdigini bilirdim. sonra ben bundan yetti artik deyip ayrıldım aramadım sormadım. sonra paşa paşa aradı beni sevmiyomusun aramadın dedi. konustuk azcık düzeldi. sonra yine basladı yine aramadım sormadım böyle yapa yapa düzeltim. cok üzerime düşen hatta biraz ilgiden bunalan bi insan oldum. sürekli yanımda olmak istiyo.. kavga etmiyoruz, sakince birbirmizi dinliyoruz, herseyime karısmıyo, kavga etsekte hemen sakinleşip özür diliyoruz.. çok mutluydum yani son 1,5 senedir... off bak dertlendim alakasız olucak ama benden pazar günü ayrıldı neymiş yalan konusmusum 5. gün bugun.. arardı araması lazımdı.. hersey cok güzeldi.. ben haklıyım aramıcam cok eminim kendimden... bu yüzden de suan gene aglamaya basladım.. yavas yavas aramıcanı düşünüp koyuyo bana... 7 senenin sonunda cok zorrr

herneyse işte böyle canım, biraz ilgisiz ol. o seni arasın sabret biraz.. arkadasım da aynı taktigi uyguladı işe yaradı. biraz deger verilmeliyiz vermiyorlarsa da böyle verdiricez işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…