- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Merhaba hanımlar bugün patlama noktasındayım.Bir konu açmıştım bu adama nasıl davranmalı diye okuyanlarınız bilirr okumayanlarda rica etsem okuyabilirlermi sıkıntım şu kiii bu adam akıllanmayacak akıllanıyor gibi duruyodu düzeliyo demiştim herşey istediğim gibi olmaya başladı demiştim gayette güzel moral bulmuştum kk nın hanımlarıyla ancak bugün dibe vurdum yeniden ben ben artık nepıcam şaşırdım ben artık daha nereye kadar sabredicem şaşırdım delirmek üzereyim.Adamın inşaat işi var evlerinde diye sesimi çıkarmıyordum işim var dedi o zamanlar ancak bugün iş yapmamışlar usta gelmemiş beyfendiyi ben iş yapıyor diye akşam üzeri 5 buçukta aradım ama kendileri ne dedile bilin bakalım aşkım bugün çalışmadık usta gelmedi bende arkadaş aradı çıktım dışarıya şimdi aradım seni telefonun kapalı gözküyodu dedi neyse bunuda anlarım ancak ben bu adama 2-3 haftadır yanına gelmek istiyorum demiştim tamam aşkım dedi müsait bir vakitte işin olmadığı vakitte haber vericem gel kendisi uşakta oturuyor bense izmirde günü birlikte gidip dönücektim ancak ben saf saf adam iş yapıyo diye içlenirken yerimde o bugün gayet raht bi vaziyette üstelik banada haber vermiyor vericem dediği halde kızdım söylendim dedim bana hiç zaman ayırmıyorsun hanımlar neredeyse 1 aydır ne doğru düzgün mesajlaşıyor nede telefonda konuşabiliyoruz sıfır ilgi sıfır alaka artık patlıcam üzüyosun beni dedim ailene ve arkadaşlarına vakit ayırıyosun ancak bana gelince hiç vaktin yok dedim yapma aşkım ya diyor sonra konuşrken kavga ediyoruz adam bana diyor ki aşkım arkadaş sesleniyo bi işimiz vardıda ben seni arıcam dedi ve saat 5 buçuktan bu yana beni ne aradı ne mesaj attı takmayım takmayı diyorum ancak yetti artık buna öyle bir konuşma yapmam lazım ki beni kaybettiğini anlasın lütfen yardımcı olun ipleri koparmak istemiyorum ama artık beni çıldırttı sürekli bağırıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyor haksızken sürekli onun anlamadığımı söylüyor 1 aydır ilgi görmüyorum ben yaaa neyin sabrını anlayışını daha yapayım ben buna yaaa sabrettim sabrettim ama artık yeterrrrrrr