• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sabrettikçe o !!!!!!!!!!!

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba hanımlar bugün patlama noktasındayım.Bir konu açmıştım bu adama nasıl davranmalı diye okuyanlarınız bilirr okumayanlarda rica etsem okuyabilirlermi :(sıkıntım şu kiii bu adam akıllanmayacak akıllanıyor gibi duruyodu düzeliyo demiştim herşey istediğim gibi olmaya başladı demiştim gayette güzel moral bulmuştum kk nın hanımlarıyla ancak bugün dibe vurdum yeniden :( ben ben artık nepıcam şaşırdım ben artık daha nereye kadar sabredicem şaşırdım delirmek üzereyim.Adamın inşaat işi var evlerinde diye sesimi çıkarmıyordum işim var dedi o zamanlar ancak bugün iş yapmamışlar usta gelmemiş beyfendiyi ben iş yapıyor diye akşam üzeri 5 buçukta aradım ama kendileri ne dedile bilin bakalım aşkım bugün çalışmadık usta gelmedi bende arkadaş aradı çıktım dışarıya şimdi aradım seni telefonun kapalı gözküyodu dedi neyse bunuda anlarım ancak ben bu adama 2-3 haftadır yanına gelmek istiyorum demiştim tamam aşkım dedi müsait bir vakitte işin olmadığı vakitte haber vericem gel kendisi uşakta oturuyor bense izmirde günü birlikte gidip dönücektim ancak ben saf saf adam iş yapıyo diye içlenirken yerimde o bugün gayet raht bi vaziyette üstelik banada haber vermiyor vericem dediği halde kızdım söylendim dedim bana hiç zaman ayırmıyorsun hanımlar neredeyse 1 aydır ne doğru düzgün mesajlaşıyor nede telefonda konuşabiliyoruz sıfır ilgi sıfır alaka artık patlıcam üzüyosun beni dedim ailene ve arkadaşlarına vakit ayırıyosun ancak bana gelince hiç vaktin yok dedim yapma aşkım ya diyor sonra konuşrken kavga ediyoruz adam bana diyor ki aşkım arkadaş sesleniyo bi işimiz vardıda ben seni arıcam dedi ve saat 5 buçuktan bu yana beni ne aradı ne mesaj attı takmayım takmayı diyorum ancak yetti artık buna öyle bir konuşma yapmam lazım ki beni kaybettiğini anlasın lütfen yardımcı olun ipleri koparmak istemiyorum ama artık beni çıldırttı sürekli bağırıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyor haksızken sürekli onun anlamadığımı söylüyor 1 aydır ilgi görmüyorum ben yaaa neyin sabrını anlayışını daha yapayım ben buna yaaa sabrettim sabrettim ama artık yeterrrrrrr :(:(:(:(

Canım bir de geleceğim demişsiniz ona bile haber vermemiş.
Gelmeniz için sabırsızlanması boş vakit kollaması, yaratması gerekirken bu tavrı düşündürücü.
Diğer konunu okudum bütün gün baştan sonra kadar.
Ayrıl canım resti çek, kaybedecek bir şeyin yok bu belirsizlikle kötü. :31:

Canım bir de geleceğim demişsiniz ona bile haber vermemiş.
Gelmeniz için sabırsızlanması boş vakit kollaması, yaratması gerekirken bu tavrı düşündürücü.
Diğer konunu okudum bütün gün baştan sonra kadar.
Ayrıl canım resti çek, kaybedecek bir şeyin yok bu belirsizlikle kötü. :31:

teşekkürler tatlım ya ben herşeyinden fedakarlık eden herşeyi göze alan bir insanım onun için ayrıldım bi kere ondan köpek gibi pişman oldu 1,5 ay süründürdüm onu sonra vicdanıma yenik düştüm canım benim barıştım ocaktan bu yana kadar herşey normaldi ancak son 1 aydır beni delirtti hiç anlamıyor hiç ilgilenmiyor kendi başına buyruk bilmiyorum artık ağlamaktan sıkılmaktan kendimi harap ediyorummm çok moralim bozuk hala dahada aramadı yaa aramadı adamdaki rahatlığa bakarmısın telefonu kapatırkende iyi kapat sen git işine bak dedim kapadım hala ses yok yaaaa

teşekkürler tatlım ya ben herşeyinden fedakarlık eden herşeyi göze alan bir insanım onun için ayrıldım bi kere ondan köpek gibi pişman oldu 1,5 ay süründürdüm onu sonra vicdanıma yenik düştüm canım benim barıştım ocaktan bu yana kadar herşey normaldi ancak son 1 aydır beni delirtti hiç anlamıyor hiç ilgilenmiyor kendi başına buyruk bilmiyorum artık ağlamaktan sıkılmaktan kendimi harap ediyorummm çok moralim bozuk hala dahada aramadı yaa aramadı adamdaki rahatlığa bakarmısın telefonu kapatırkende iyi kapat sen git işine bak dedim kapadım hala ses yok yaaaa

Canım biliyorum okudum diğer iki konunu da..
Hatta ailesiyken açmıyordu hatırladıysan ben de kısasa kısas yap demiştim.
İlgilenme peşinde dolanır demiştim.. :31:
Ve sende bir şey gözlemledim çok çabuk sevinip çok çabuk mutsuz oluyorsun.
Gündüz şikayet ediyorsun sitemli sitemli akşam arayınca olley çok mutluyum diyorsun.
Bu bende de vardı ve ya çok mutluydum ya çok mutsuz.
Böyle de malesef insanda sinir kalmıyor be canım, dengeyi oturtmak lazım. :31:

Canım biliyorum okudum diğer iki konunu da..
Hatta ailesiyken açmıyordu hatırladıysan ben de kısasa kısas yap demiştim.
İlgilenme peşinde dolanır demiştim.. :31:
Ve sende bir şey gözlemledim çok çabuk sevinip çok çabuk mutsuz oluyorsun.
Gündüz şikayet ediyorsun sitemli sitemli akşam arayınca olley çok mutluyum diyorsun.
Bu bende de vardı ve ya çok mutluydum ya çok mutsuz.
Böyle de malesef insanda sinir kalmıyor be canım, dengeyi oturtmak lazım. :31:

ben ufacık şeylerden bile mutlu olmasını bilen biriyim tatlım onun bir aramasına bile deli gibi sevinen bir insanın onun ufacık bir adımına uçan bir insanım ancak gel görki bu kadar sabra bu kadar anlayşa rağmen beni üzüyosun dediğimde adamdan gelen tepki sende beni üzüyorsun Allahın aşkına ben ne diye üzüyorum onun anlayamadım yaaaa :(

ben ufacık şeylerden bile mutlu olmasını bilen biriyim tatlım onun bir aramasına bile deli gibi sevinen bir insanın onun ufacık bir adımına uçan bir insanım ancak gel görki bu kadar sabra bu kadar anlayşa rağmen beni üzüyosun dediğimde adamdan gelen tepki sende beni üzüyorsun Allahın aşkına ben ne diye üzüyorum onun anlayamadım yaaaa :(

Ya tatlış sen yazmışsın ki ben boşuna üzülüyormuşum.
Ben normal konuşsam aramama konusunu açmasam güzel güzel konuşuyoruz..
Ama şimdi de durumdan rahatsız olmuşsun bir karar ver. :26:
Ben senin yerinde olsam hazır bu akşam sinirin varken resti çeker ayrılırdım.
Pişman olup sürünürse ne ala..
Yok olmazsa da paşamızın keyfi bilir, göze alabilir misin? :ssz:

Ya tatlış sen yazmışsın ki ben boşuna üzülüyormuşum.
Ben normal konuşsam aramama konusunu açmasam güzel güzel konuşuyoruz..
Ama şimdi de durumdan rahatsız olmuşsun bir karar ver. :26:
Ben senin yerinde olsam hazır bu akşam sinirin varken resti çeker ayrılırdım.
Pişman olup sürünürse ne ala..
Yok olmazsa da paşamızın keyfi bilir, göze alabilir misin? :ssz:

canım evet takmıyodum son 1haftadr ancak insanın artık sinirleri yıpranmaya başlıyor delirmek üzereyim bu nereye kadar böyle devam edicek ki sürekli at içime at at at delircem artık düzeliyo derken bugün daha farklı bişeyle karşılaşıyorum ya çok sinirliyim zaten kendimi çok değersiz biri gibi hissediyorum çünkü bana vermesi gereken ilgiyi sevgiyi alakayı vermiyor göstermiyor böyle değildi o bu şekilde bi adam değildi ablasının yanına gitti 2 hafta burnumdan geldi şimdi ise evinde ancak adam inşaat var diye akşama kadar beni aramaz oldu onada eyvallah dedim dedim takmıcam sinirlenmicem düzelmeye başlamıştı ama bugün işi olmadığı halde bana böyle yapmasını yediremedim ben tamamen iyi niyetimle düşünürken adam çalışıyor derken adam bugün çalışmıyo bile yaaa çalışmıyo ben neler düşünüyorum diyorum ki ne diye haber vermiyorsun bana aradım kapalı dedi diyo tamam dedim ancak neden yanına gelmek istediğimi bildiğin halde bugün müsatsin ve haber vermedin diyorum napayım aşkım unutmuşum diyo aklımdan çıkmış diyo ya ablamla annemle oturmuyoduk sohb et etmiyoduk ne zamandır diyo ya üstüne bide ablası geldi şimdi onlara diyorum kiiiii et sana etme diyen yok zaten bütün gün birliktesiniz onlara zamanın varken neden bana yok diyorum ofluyor ya ofluyor ben insan değilmiyim yaaaa arkadaşları arıyor gidiyo ailesi desen hep birlikte zaten ben neciyim kuzum yaaaa :( onu düşünüyorum zaten kopucak bugün beni çıldırtçak bugün içimde ne var ne yok kusucaaammm haksızmıyım ama yaaa benim kadar sabırlı iyi niyetli insanı delirtti artık yaaaa :(

canım evet takmıyodum son 1haftadr ancak insanın artık sinirleri yıpranmaya başlıyor delirmek üzereyim bu nereye kadar böyle devam edicek ki sürekli at içime at at at delircem artık düzeliyo derken bugün daha farklı bişeyle karşılaşıyorum ya çok sinirliyim zaten kendimi çok değersiz biri gibi hissediyorum çünkü bana vermesi gereken ilgiyi sevgiyi alakayı vermiyor göstermiyor böyle değildi o bu şekilde bi adam değildi ablasının yanına gitti 2 hafta burnumdan geldi şimdi ise evinde ancak adam inşaat var diye akşama kadar beni aramaz oldu onada eyvallah dedim dedim takmıcam sinirlenmicem düzelmeye başlamıştı ama bugün işi olmadığı halde bana böyle yapmasını yediremedim ben tamamen iyi niyetimle düşünürken adam çalışıyor derken adam bugün çalışmıyo bile yaaa çalışmıyo ben neler düşünüyorum diyorum ki ne diye haber vermiyorsun bana aradım kapalı dedi diyo tamam dedim ancak neden yanına gelmek istediğimi bildiğin halde bugün müsatsin ve haber vermedin diyorum napayım aşkım unutmuşum diyo aklımdan çıkmış diyo ya ablamla annemle oturmuyoduk sohb et etmiyoduk ne zamandır diyo ya üstüne bide ablası geldi şimdi onlara diyorum kiiiii et sana etme diyen yok zaten bütün gün birliktesiniz onlara zamanın varken neden bana yok diyorum ofluyor ya ofluyor ben insan değilmiyim yaaaa arkadaşları arıyor gidiyo ailesi desen hep birlikte zaten ben neciyim kuzum yaaaa :( onu düşünüyorum zaten kopucak bugün beni çıldırtçak bugün içimde ne var ne yok kusucaaammm haksızmıyım ama yaaa benim kadar sabırlı iyi niyetli insanı delirtti artık yaaaa :(

Canım ama böyle yalvarır gibi ilgi dilenir gibi olmasın duygu sömürür gibi de olmasın.
Sert sert yeter artık gibisinden konuş bitir artık kökünden bunu.
Bana da sen varken neden diğerleriyle görüştüğü battı.
Bir de uzakmışsınız ve onun gelmesi gerekirken bir de sen "geleyim" demişsin.
Kaşınıyor ama artık seninki.:20::19:

BU nasıl bi davranış tarzıdır ya nasıl bi ilişki anlayışı var bu adamın öteki konunu da okumuştum düzelir gibiydi yine bozmuş bu nasıl iştir ya . insan 2-3 hafta görüşmediği halde nasıl hala boş olduğu zaman direk arayıp haber vermez ya da nebilyim 2-3 hafta nasıl görmedn dayanıyo özlemiyo anlamıyorum ki . Aşırı alakasız gerçekten başkası olabilir mi hayatında sence hissediyo musun ?
Bence sen bu çocuğu bırak ben sana katlanamıyorum artık canıma tak etti senin davranışların ne zaman arasam arkadaşın çağırıyo ne zaman arasam bi işin oluyo ne zaman arasam sokaklarda arkadaşlarınla sürtüyosun sana bundan snra arkadaşlarınla muutluluklar dilerim de bırak gitsin bu nasıl bi adamdır ya

Canım ama böyle yalvarır gibi ilgi dilenir gibi olmasın duygu sömürür gibi de olmasın.
Sert sert yeter artık gibisinden konuş bitir artık kökünden bunu.
Bana da sen varken neden diğerleriyle görüştüğü battı.
Bir de uzakmışsınız ve onun gelmesi gerekirken bir de sen "geleyim" demişsin.
Kaşınıyor ama artık seninki.:20::19:

evet canım ben dedim düşün yani neyse dün gece aradı baya söylendim ağzıma geleni saydım olmuyo dedim seninle anlaşamıyoruz anlamıyosun beni bıktım artık dedim bi dünya şey saydım sadece sustu dinledi haksız çünkü verecek cevabı yok sonra duruyo bak aşkım bilmem ne nasıl sakin konuşyo alttan alamalar falan dedim yeter artık yanına asla gelmicem sende benim yanıma gelme istemiyorum artık hiç bişeyini dedim yusuf yusuf olduuuu sonra kapadık hiç bi sonuca varılmadı sabah yazmş bana günaydın aşkım diye hiç cevap vermedim baya geç yazdım sanada günaydın diye az önce aradı beni bi sevmeler bi ilgilenmeler verdiğim tepki hıııı nasıl konuştu inanamazsın yaniiiii yola geliyo ama görür gününü o bakalım bu sert tavrıma nereye kadar dayanabilecek....

BU nasıl bi davranış tarzıdır ya nasıl bi ilişki anlayışı var bu adamın öteki konunu da okumuştum düzelir gibiydi yine bozmuş bu nasıl iştir ya . insan 2-3 hafta görüşmediği halde nasıl hala boş olduğu zaman direk arayıp haber vermez ya da nebilyim 2-3 hafta nasıl görmedn dayanıyo özlemiyo anlamıyorum ki . Aşırı alakasız gerçekten başkası olabilir mi hayatında sence hissediyo musun ?
Bence sen bu çocuğu bırak ben sana katlanamıyorum artık canıma tak etti senin davranışların ne zaman arasam arkadaşın çağırıyo ne zaman arasam bi işin oluyo ne zaman arasam sokaklarda arkadaşlarınla sürtüyosun sana bundan snra arkadaşlarınla muutluluklar dilerim de bırak gitsin bu nasıl bi adamdır ya

hayatında başka birinin olacağını zannetmiyorum ayazım ya aynen bu söylediklerinide söyledim ve hiç haksızsın diyemedim bana :) baya söylendim saydırdım sabah oldu işte mesaj atmış günaydın aşkım diye yola geliyo ama artık eski ben yok karşısında bakalım nereye kadar sabredicek bu sert tavrımaaaaaaaaaaaa

hayatında başka birinin olacağını zannetmiyorum ayazım ya aynen bu söylediklerinide söyledim ve hiç haksızsın diyemedim bana :) baya söylendim saydırdım sabah oldu işte mesaj atmış günaydın aşkım diye yola geliyo ama artık eski ben yok karşısında bakalım nereye kadar sabredicek bu sert tavrımaaaaaaaaaaaa

OLanları yazarsın yine canım :)) bence de devam sert davranmaya .

OLanları yazarsın yine canım :)) bence de devam sert davranmaya .

ayazımmm mesaj atıyo :D arıyo üstüne bidaha mesaj attıııııııııı :) hehe yaşasın haşinlik illa çıldırtçan benim ağzımı açtırcak işteeee bugün süper bi gün oluyoooo şu ana kadar mesajlaştık aradı falan anlayacağın yola geldi benimkisi terkedilme korkusunu yaşayınca dün geceden :D

ayazımmm mesaj atıyo :D arıyo üstüne bidaha mesaj attıııııııııı :) hehe yaşasın haşinlik illa çıldırtçan benim ağzımı açtırcak işteeee bugün süper bi gün oluyoooo şu ana kadar mesajlaştık aradı falan anlayacağın yola geldi benimkisi terkedilme korkusunu yaşayınca dün geceden :D

bence sert davranmaya devam et :)

hanımlarrrr dün gece bi çok mesajlaştık ve ne yapıyosa tek tek eve giresiye kadar yazdı hatta eve girdikten sonrada mesajlaştık ben uykum geldi dedim :D gelmemişti ama :D soğuk davranıyorum ya ondan yaniiii :D sonra sabah günaydın mesajları hal ahtır sormalar bi sevmeler yineeeee :) ohh yaaa keyfim yerinde valla bu erkekler çirkeflikten anlıyolar illa laf sokcan illa azarlıcan :)

hanımlarrrr dün gece bi çok mesajlaştık ve ne yapıyosa tek tek eve giresiye kadar yazdı hatta eve girdikten sonrada mesajlaştık ben uykum geldi dedim :D gelmemişti ama :D soğuk davranıyorum ya ondan yaniiii :D sonra sabah günaydın mesajları hal ahtır sormalar bi sevmeler yineeeee :) ohh yaaa keyfim yerinde valla bu erkekler çirkeflikten anlıyolar illa laf sokcan illa azarlıcan :)

Canım daha önceki konularını da okudum..
Bu adam paçaları tutuşunca senin istediğin gibi oluyo.. yani bu adam senin ne istediğini biliyo ama istediğin gibi davranabildiği halde paçaları tutuşmadan yapmıyo.. Neden böyle bi fikir yürütemedim gerçekten çok sinir bozucu.
Benim de erkek arkadaşımla bi problemimiz vardı ilgi alaka herşey çok güzel afedersin nerdeyse wcye bile giderken birbirimize haber veriyoduk telefonlar elimizden düşmez ama gel gör ki bi türlü plan yapmıyo dışarda vakit geçirmek için bi sinemaya gitmişliğimiz yoktu 3 gün öncesine kadar.. Sanarsın farklı şehirlerdeyiz ilişkinin başından beri böyleydi ne diller döktüm ne kavgalar ettim yok düzelmiyo seninki gibi tamam hayatım canım hayatım olucak hayatım... En sonunda son kavgamızdan 2 gün sonra arkadaşlarımla yemeğe gidicez haftasonu dediğinde ben bi krize girdim ama bildiğin cinnet telefonda nasıl bağırıyorum hıçkırık krizleriyle ondan sonra düzeldi artık plan program yapıyo :ssz:

Demem o ki seni çok çok iyi anlıyorum yapman gereken telefonda onu korkutucak boyutta bi kriz geçir tabiki içinde terketme cümleleride olsun :1: o zaman ben düzeliceğine inanıyorum.. kavga ettin olmamış tatlı dille konuştun olmamış bi de bunu dene. Çünkü böyle kendi kendini yersen hiç bişey düzelmiycek. :7:

Ne güzel sizinki terkedeceğiniz korkusuyla yola gelmiş bendede aynı durumvardı sürekli kavga kıyamet sonunda ayrıldık baksan ikimizde seviyoruz birbirimizi ama bilmiyorum kader işte. Rabbim dahada mutlu etsin inşallah :34:

Canım daha önceki konularını da okudum..
Bu adam paçaları tutuşunca senin istediğin gibi oluyo.. yani bu adam senin ne istediğini biliyo ama istediğin gibi davranabildiği halde paçaları tutuşmadan yapmıyo.. Neden böyle bi fikir yürütemedim gerçekten çok sinir bozucu.
Benim de erkek arkadaşımla bi problemimiz vardı ilgi alaka herşey çok güzel afedersin nerdeyse wcye bile giderken birbirimize haber veriyoduk telefonlar elimizden düşmez ama gel gör ki bi türlü plan yapmıyo dışarda vakit geçirmek için bi sinemaya gitmişliğimiz yoktu 3 gün öncesine kadar.. Sanarsın farklı şehirlerdeyiz ilişkinin başından beri böyleydi ne diller döktüm ne kavgalar ettim yok düzelmiyo seninki gibi tamam hayatım canım hayatım olucak hayatım... En sonunda son kavgamızdan 2 gün sonra arkadaşlarımla yemeğe gidicez haftasonu dediğinde ben bi krize girdim ama bildiğin cinnet telefonda nasıl bağırıyorum hıçkırık krizleriyle ondan sonra düzeldi artık plan program yapıyo :ssz:

Demem o ki seni çok çok iyi anlıyorum yapman gereken telefonda onu korkutucak boyutta bi kriz geçir tabiki içinde terketme cümleleride olsun :1: o zaman ben düzeliceğine inanıyorum.. kavga ettin olmamış tatlı dille konuştun olmamış bi de bunu dene. Çünkü böyle kendi kendini yersen hiç bişey düzelmiycek. :7:

soram kuzum öyle laflar etmişim kiiii :D sesini bile çıkartamadı ve tamam dedi maşallah konuyu açtığım günden beri çemkirmekten sonraaaa ayrılık korkusu bir sardı ki adamıııııı tam istediğim gibi şuaann herşey günaydınlar sevmeler gün içerisinde aramalar mesaj atmalar oooh ohh varda vaarrrr keyfim yerindeeeee :) sende iyi yapmışsın valla bunlar kavgadan anlıyo korkutmadan anlıyo bizde yapıyoruz artık napalımmm mecbuuurrr :)

Ne güzel sizinki terkedeceğiniz korkusuyla yola gelmiş bendede aynı durumvardı sürekli kavga kıyamet sonunda ayrıldık baksan ikimizde seviyoruz birbirimizi ama bilmiyorum kader işte. Rabbim dahada mutlu etsin inşallah :34:

kıyamam demek sizin için böylesi daha hayırlıymış amiiinnn teşekkür ederim canımmmm Güzel Rabbim hepimize sağlık mutluluk huzur versiiinn şu mubarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

Back