Ben sabretdikçe üzerime gelen hayat daha ne gelecek başıma?

Savcılığa gittim zaten sizden destek almıştım teşekkür ederim avukata gidip danıştım ki bişeye faydası olur mu diye ama olmadı bencede uğraşmak istemedi birde bana çok haberi var gibi gelmedi cezalara bakmıyordu adam bul dövdür dedi

Gözünde katarakt olusturucak kadar şiddet goruyosun ailene kapıya carptim diyosun ailende hiç sorgulamiyor ? Avukat bişey çıkmaz diyor ? Hmmmm...
Bunları tek başıma hallediyorum gözüm kapalı olduğu için göstermedim ailem duyunca işler daha büyüyecek ti çünkü herseye kendim katlanıyorum çekiyorum sıkıntılarımı

Fake değilim ben düzgünce duyduklarımı yazdım gerekenleri yaptım burda insanları niye üzeyim sizce ergen de değilim yaşadıklarımın hepsi doğru neler çektiğimi Rabbim biliyor

korkmuşsun canım. kendini suçlama. senin ifaden sert olsaydı da zayıf olsaydı da polisler yine hiçbişiy yapmazdı zaten. tebrik ederim yine de polise bildirmişsin. korkak olmadığını biliyodur artık. ne yaparsa yapsın bırak p.ç herif. gezinsin ortalıklarda domuzzz şerefsiz. sen yeter ki geri adım atma onunla iletişime geçme asla

Saklamakla hata yapıyorsun
Ailene anlat ve işini bilen adam gibi bir avukata gidin
Tek başına mantıklı hareket edemiyorsun
Onunla asla iletişime geçme, ailenle birlikte hareket et

Geçmiyorum zaten onu savcının karşısında görecem ben ne yaptığını o zamanda bana bişey olmaz desin bakalım ilahi adalatede sığınıyorum

Ruhumu nasıl toparlayacağımı bilmiyorum ama kızlar bu olay sonrasında herşeyden korkar oldum içimde hep sıkıntı ağlıyorum her zaman çok zor günler geçiriyorum ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…