- 7 Nisan 2015
- 87
- 18
- 37
-
- Konu Sahibi Zalimhayattt
Ayrıldım hala yazıyor düşüncelerini evden çikamadigim icin hattimi değiştiremedimbişeyler eksik gibi geldi bana..
yani bu adamdan ayrıldınız mı?
ayrılmadınız mı?
ayrıldıysanız nasıl hala görüşebiliyorsunuz?
Olay sırasında beni tehdit etmişti olay onun şehrinde gerçekleştiği için yalnız olduğum için korktum ilk defa başıma geldi ilk defa karakoldaydim inanin hepsi benim için şok etkisinde verdim ifademi tehdit ve kasten yaralama var darp raporum var ama neyseki bunlarda salaklik yapmadım gene çok şükürooo adama bak,sen o hafif ifade dedigin ifadeyi verince zaten demistir bu kiz bana bisey yapamaz diye
Ya ben anlamiyorum döven hakaret eden bir adami nasil koruma geregi duydunuz?
Şiddet davalarında artık değişmiş ceza alıyormus ifademi değiştiricem zaten avukat tutucam gerekeni yapcam artikSayfalarda gezinip yazdıklarınızın çoğunu okudum sonra yaşınızı merak ettim 28 mişYaşınız küçük sanmıştım. Nasıl sindirmişse sizi.
Aile mutlaka öğrenir dava açsanız nasıl takip ediceksiniz mutlaka farkederler. Ailenize söyleyin. Verdiğim ifadeyle ceza almaz kurtuldu diyorsanız, ki büyük ihtimalle ceza almıcak. Mahkemelerimizden adalet beklemek saflık.
Yok mu onu şöyle benzeticek birileri çevrede. Kısasa kısas sana ne yaptıysa aynı şekilde.
Uzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.
O geceyi karakolda geçirdik darp raporu aldım şikayetçi oldum ondan sonra bana yalvarmaya başladı yüzüğünü verdim kabul etmedi pişman olduğunu ve ayrılmak istemediğinİ söyledi bana inanmazsınızve kızacak olanlarınız olacak ben aileme hiçbir şey demedim kapıya yanlışlıkla çarptığımızı söyledi. Şimdi diyeceksiniz bana niye susuyorsun diye ben hala şoktayım ağlıyorum gece gündüz dışarı çıkamıyorum ve aradan beş gün geçti bana az önce dayanamadığını söylüyor ama bitirmiyor siz beni yargılamadan ne yapacağımı söyler misiniz?
Çok güçsüzüm ailesi tarafından olumsuzluklara katlandım ama artık gücüm kalmadı onun en ağır cezayı almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm
ceza almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor bu olayı bir siz
o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor beni salak görüyor bana güç verirmisiniz ailem duysun istemiyorum.
Tek başıma mücadele vermek istiyorum neler yaşadığımı neleri sabrettiğimi Rabbim biliyor benim o yüzden sizden destek istiyorum ağlayarak yazdım yanlışım varsa kusura bakmayın desteklerinizle ayağa kalkarım inşallah için acıyor yüzüm çok kötü dışarı çıkamıyorum.
Anladim,ins payina dusen cezayi cekerOlay sırasında beni tehdit etmişti olay onun şehrinde gerçekleştiği için yalnız olduğum için korktum ilk defa başıma geldi ilk defa karakoldaydim inanin hepsi benim için şok etkisinde verdim ifademi tehdit ve kasten yaralama var darp raporum var ama neyseki bunlarda salaklik yapmadım gene çok şükür
Onun avukat olduğuna emin misin?Arkadaşlar bugün avukata danismaya gittim ve cok ceza almayacagini ve açıkçası dava açtığıma degmeyecegini söyledi bana ben şimdi ne yapayim?
Silah bıçak falan olmadığı için kamu davasina dönüşmezmis ben şikayetçi olduğum için de uzarmis sadece ona bişey olmazmis neye inanayim şaştım kaldim polisler baska konuşmustu sevinmistim oysa simdi hayal kırıklığı yaşıyorum ne kadar hakkını aramaya calissanda yasalar erkeklerden mi yana avukat bana cani cehenneme dersin ugrasmazsin dedi açıkça bilgisi olan başına gelen var mı?
Onun ceza alacağını düşünürken hayal kırıklığına ugradim
Arkadaşlar bugün avukata danismaya gittim ve cok ceza almayacagini ve açıkçası dava açtığıma degmeyecegini söyledi bana ben şimdi ne yapayim?
Silah bıçak falan olmadığı için kamu davasina dönüşmezmis ben şikayetçi olduğum için de uzarmis sadece ona bişey olmazmis neye inanayim şaştım kaldim polisler baska konuşmustu sevinmistim oysa simdi hayal kırıklığı yaşıyorum ne kadar hakkını aramaya calissanda yasalar erkeklerden mi yana avukat bana cani cehenneme dersin ugrasmazsin dedi açıkça bilgisi olan başına gelen var mı?
Onun ceza alacağını düşünürken hayal kırıklığına ugradim
Uzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.
O geceyi karakolda geçirdik darp raporu aldım şikayetçi oldum ondan sonra bana yalvarmaya başladı yüzüğünü verdim kabul etmedi pişman olduğunu ve ayrılmak istemediğinİ söyledi bana inanmazsınızve kızacak olanlarınız olacak ben aileme hiçbir şey demedim kapıya yanlışlıkla çarptığımızı söyledi. Şimdi diyeceksiniz bana niye susuyorsun diye ben hala şoktayım ağlıyorum gece gündüz dışarı çıkamıyorum ve aradan beş gün geçti bana az önce dayanamadığını söylüyor ama bitirmiyor siz beni yargılamadan ne yapacağımı söyler misiniz?
Çok güçsüzüm ailesi tarafından olumsuzluklara katlandım ama artık gücüm kalmadı onun en ağır cezayı almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm
ceza almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor bu olayı bir siz
o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor beni salak görüyor bana güç verirmisiniz ailem duysun istemiyorum.
Tek başıma mücadele vermek istiyorum neler yaşadığımı neleri sabrettiğimi Rabbim biliyor benim o yüzden sizden destek istiyorum ağlayarak yazdım yanlışım varsa kusura bakmayın desteklerinizle ayağa kalkarım inşallah için acıyor yüzüm çok kötü dışarı çıkamıyorum.