Ben sabretdikçe üzerime gelen hayat daha ne gelecek başıma?

ooo adama bak,sen o hafif ifade dedigin ifadeyi verince zaten demistir bu kiz bana bisey yapamaz diye
Ya ben anlamiyorum döven hakaret eden bir adami nasil koruma geregi duydunuz?
Olay sırasında beni tehdit etmişti olay onun şehrinde gerçekleştiği için yalnız olduğum için korktum ilk defa başıma geldi ilk defa karakoldaydim inanin hepsi benim için şok etkisinde verdim ifademi tehdit ve kasten yaralama var darp raporum var ama neyseki bunlarda salaklik yapmadım gene çok şükür

Şiddet davalarında artık değişmiş ceza alıyormus ifademi değiştiricem zaten avukat tutucam gerekeni yapcam artik

ailenizi üzmeyin olayı sessizce kapatın.şanslı oldugunuzu düşünün ve o hayvandan kurtulun

Anladim,ins payina dusen cezayi ceker

bak zalimhayattt.
emin ol şimdi ne kadar pişman olduğunu söylerse söylesin, ona inandığın ve affettiğin an hayatını mahvedersin. sana acımasızca el kaldırdığında önce ayrılıp sonra geri dönmen demek, ilerde hiç bir şekilde ondan ayrılmana izin vermeyecek demektir. onun kafasında sen her şeye katlanan biri olursun artık. ve seni aldatsa da, tekrar el kaldırsa da ayrılmak istiyorum dediğin an başına bela olacak seni rahat bırakmayacak. kadın cinayetleri böyle başlıyor zaten. canını kurtaramazsın. bir kerelik bir şeydi, bir anda oldu, çok pişmanın gibi şeyleri kendisi inanarak söylüyor olabilir ama sen sakın İNANMA ve AFFETME. eğer şimdi ayrılma kararının arkasında durmazsan sonra hiç bir zaman ayrılmana izin vermeyecek ve yılların korku içinde geçecek. dayaktan sonra bile hala peşini bırakmayan birisine geri dönersen ilerde ayrılmak istediğinde hiç bir sebeple peşini bırakmaz. başkasını sevip mutlu olduğunu gördüğü an hem sana hem sevdiğine zarar verir.
aynısını yaşadım oradan biliyorum.
gücün yok, yapamazsın gibi geliyor biliyorum. ama yapmalısın. onu hayatından şimdi çıkarmazsan sonra çok acı çekersin. lütfen beni dinle, sakın ona geri dönme, sakın. gerekirse ailene anlatmayı göze al, aranız ne kadar bozuk olursa olsun evlatlarına bir şey olduğunu öğrenince koruma içgüdüsü devreye girer. ondan korkma, ondan kurtul.

Arkadaşlar bugün avukata danismaya gittim ve cok ceza almayacagini ve açıkçası dava açtığıma degmeyecegini söyledi bana ben şimdi ne yapayim?
Silah bıçak falan olmadığı için kamu davasina dönüşmezmis ben şikayetçi olduğum için de uzarmis sadece ona bişey olmazmis neye inanayim şaştım kaldim polisler baska konuşmustu sevinmistim oysa simdi hayal kırıklığı yaşıyorum ne kadar hakkını aramaya calissanda yasalar erkeklerden mi yana avukat bana cani cehenneme dersin ugrasmazsin dedi açıkça bilgisi olan başına gelen var mı?
Onun ceza alacağını düşünürken hayal kırıklığına ugradim

zalimhayatt ceza alamıyorsa tamam bırak. malesef ceza almıyorlar evet. sen kendi hayatından onu çıkar, aklından çıkar, görüşme, konuşma, nefret bile etme varlığını o kadar unut ki karşına çıksa bile senin için bir şey ifade edemesin. seninle konuşmaya çalıştıkça ona verdiğin tepkiler onun için umut olur, sen bağırsan da kovsan da o sonuçta bir tepki alabiliyor diye umutlanıp ısrarlarına devam edecektir. gerekirse telefon numaranı değiştir, bir süre yalnız dolaşma ama asla konuşma. bir mekanda mı karşına çıktı, çalışan personele taciz edildiğini söyle. ne bileyim mesajlarına cevap verme. ceza alamıyor diye üzülme, ondan kurtularak kendini ödüllendir.

Bunda utanacak sıkılacak birşey değil , dediğiniz gibi o kişi insan değil. Ne olursa olsun ailenize bence söyleyin derim... O ne derse desin sakın aldırış etmeyin ve cevapta vermeyin. Onun istediği şuan sizi sözleriyle rencide edip delirtmek , içindede kendine pay çıkartacak... Evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz bence şükredin ve sadaka verin. Şikayetçi oldu iseniz bırakın akışına... Mutalaka ama mutlaka ailenizin bilgisi olsun.

gerçek manada ayrıldıysan artık düşünmemen gerek.
şikayet konusuna gelince ülkemizde suçluların hakkettiği cezayı verecek bir sistem yok.
şuan sende bir öc alma duygusu var o seni yiyip bitirir. kendi sağlığın için bu olayı unutmalısın. çöpe atmalısın. içinde tutmamalısın.
sana bir sosyal deney

Bir lise öğretmeni bir gün derste öğrencilerine bir teklifte bulunur:

“Bir hayat deneyimine katılmak ister misiniz?”

Öğrenciler çok sevdikleri hocalarının bu teklifini tereddütsüz kabul ederler. “O zaman” der öğretmen.

“Bundan sonra ne dersem yapacağınıza da söz verin”

Öğrenciler bunu da yaparlar.

“Şimdi yarınki ödevinize hazır olun. Yarın hepiniz birer plastik torba ve beşer kilo patates getireceksiniz!”

Öğrenciler, bu işten pek bir şey anlamamışlardır. Ama ertesi sabah hepsinin sıralarını üzerinde patatesler ve torbalar hazırdır. Kendisine meraklı gözlerle bakan öğrencilerine şöyle der öğretmen:

“Şimdi, bugüne dek affetmeyi reddettiğiniz her kişi için bir patates alın, o kişinin adını o patatesin üzerine yazıp torbanın içine koyun.”

Bazı öğrenciler torbalarına üçer-beşer tane patates koyarken, bazılarının torbası neredeyse ağzına kadar dolmuştur. Öğretmen, kendisine “Peki şimdi ne olacak?” der gibi bakan öğrencilerine ikinci açıklamasını yapar:

“Bir hafta boyunca nereye giderseniz gidin, bu torbaları yanınızda taşıyacaksınız. Yattığınız yatakta, bindiğiniz otobüste, okuldayken sıranızın üstünde? hep yanınızda olacaklar.”

Aradan bir hafta geçmiştir. Hocaları sınıfa girer girmez, denileni yapmış olan öğrenciler şikayete başlarlar:

“Hocam, bu kadar ağır torbayı her yere taşımak çok zor.”

“Hocam, patatesler kokmaya başladı. Vallahi, insanlar tuhaf bakıyorlar bana artık.”

“Hem sıkıldık, hem yorulduk?”

Öğretmen gülümseyerek öğrencilerine şu dersi verir:

“Görüyorsunuz ki, affetmeyerek asıl kendimizi cezalandırıyoruz.

Kendimizi ruhumuzda ağır yükler taşımaya mahkûm ediyoruz. Affetmeyi karşımızdaki kişiye bir ihsan olarak düşünüyoruz, halbuki affetmek en başta kendimize yaptığımız bir iyiliktir….

bence artık tamamen bırak, ondan kurtulduğun için şükret ve yoluna devam et. seni rahatsız ederse o zaman şikayetçi olursun o ayrı.. bi kadını döven insanın ruh halinden korkarım ben, her şeyi yapabilir en iyisi hayatından tamamen çıkarmak

Onun avukat olduğuna emin misin?
Uğraşmak istememiş bence. Siz yanlış yoldasınız. Sİze doğru olan yolu göstermiştim. Ama ne yazık ki hala farklı şeylerle uğraşıyorsunuz.
Kamu davasına dönüşür. Her şekilde dönüşür. Şiddet, aile içi şiddet dahil kamu davasına dönüşür. Siz hala neden savcıya gitmiyorsunuz?

Avukata gidiyorsun .Ailene söylemiyorsun .Daha nişanlıyken bu kadar şiddet görmüşsün . Ailen nişanı attığını öğrendiğinde ne söylemeyi düşünüyorsun ki . Ya da dava açtığında açarsan ki .

Bence ayril,eger bulasirsa sikayetci olacagini soyle ve korkut bir daha da yuzune bakma,bir psikopatla evlen ya da dunyanin kac bucak oldugunu anla.

Bu kadar öneriye rağmen, bunca yol gösterilmesine rağmen sen hala bildiğini okuduğuna ve hatta avukat kamu davasına dönüşmez dedi dediğine göre; canı sıkılıp burada insanları üzmeye çalışan bir ergen olmalısın.
Bunu yazarak banlanmayı göze alıyorum evet; fakesin bence...

Çok ceza alsın istiyorsun ama almaz. alacağı ceza az ya da çok fark etmez mahkemenin kararına saygı duyarım hakkımı da ararım diyorsanız devam edin. Hapiste felan yatmaz yani.

Sakin ama sakin barisma o adamla.ailene söyle.sonra o adam sana bişey yaparsa aılen şüphelenmez bıle nişanlından.şikayetci olmussun zaten.ama onun alcagı ceza ne olcakkı???koca bi sıfır.bugun kadın öldürenler en afazla 7 sene yatarken seni dövmesıyle hiç yatmaZki.döven hep döver.sen barisma onunla yeter.gerusini de artik allaha yeter insallah.bu kanunlari sertlestirmeleri lazim artik yaaa((yurt disinda sikayet edildigi takdirde giremez anammm sokagina dahi sikiysa girsin.iste türk gelinleri burda dul kalip neden ülkelerine dönmüyor cok net arkan yok türkiyedede ondan.

Kendisine birşey olmayacağını söylüyor ve pişman değil mi bu adam. Kusura bakma ama ben olsam asla pişman olmam ve bu işin peşini bırakmam. Karakola gidip ifade değişikliği yapıp seni rahat bırakmadığını ''bana birşey olmaz'' tavrını söyleyebilirsin bence.

Gözünde katarakt olusturucak kadar şiddet goruyosun ailene kapıya carptim diyosun ailende hiç sorgulamiyor ? Avukat bişey çıkmaz diyor ? Hmmmm...

Çok fazla ceza almaz alsa bile önceden bir sucu yoksa eğer iyi hal miyi hal derken 5 yıl erteleme alır.5 yıl içinde de benzer suç işlerse burdan aldığı cezada üstüne eklenir direkt hapis yolu gözükür.Ama şu şartlarda yatar ceza almaz.Hiç bir şekilde bu adamla barışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…