- 7 Nisan 2015
- 87
- 18
- 37
-
- Konu Sahibi Zalimhayattt
oooo formundasınAilenize söylememenize hak verdim ben.Söylemek cok zor olurdu heralde.Sonuna kadar gidin bence
Çokta geçmiş olsun.Hiçte sizi yargılamam ben yani.Yine ayrılmışsınız.Bu aşamaya bile gelemeyen o kadar insan tanıyorum ki
Senide görüyorum sabahtan beri yazıcaktım bendeoooo formundasın
Aldım ama ifademde 3-5 kere vurdu dedim ama daha fazla vurmuştu kolum morarmış sonradan fark ettim tekrar doktora gittim gözümde travmatik katarak oluşmuş bunu duyunca bile inanmadı raporu çektim yolladım diyor ki parayla yada tanıdık vasıtasıyla almışın dedi bunlar ifademde yok o ifade çok hafif kaldı yaniDarp raporu almışsınız ama almamış gibi yazmışsınız.
Bir de hafif ifade ne ola ki?
Taşlar yerine oturmuyor sanki...
ben duşa girdim o ara yoktum özledinmiSenide görüyorum sabahtan beri yazıcaktım bende
Ama şimdi burası varken nasıl gidiyim iş güç uğraşıyım beYok yok kabul ettim tembeliz tembel
Ahahahah inanmıyorum bende bir duşa girdim geldim o yüzden fark etmemisimben duşa girdim o ara yoktum özledinmidemi tembel tenekeler
ahahahah neyse neyse yıkanmaya üşenmiyoruzAhahahah inanmıyorum bende bir duşa girdim geldim o yüzden fark etmemisim
Bu kadar dayak yeyip barışmak nasıl oluyor, aileye kapı çarptı deniliyor ve de aile inanıyor?Aldım ama ifademde 3-5 kere vurdu dedim ama daha fazla vurmuştu kolum morarmış sonradan fark ettim tekrar doktora gittim gözümde travmatik katarak oluşmuş bunu duyunca bile inanmadı raporu çektim yolladım diyor ki parayla yada tanıdık vasıtasıyla almışın dedi bunlar ifademde yok o ifade çok hafif kaldı yani
ben duşa girdim o ara yoktum özledinmidemi tembel tenekeler
Şaka mısınız acaba böyle bi konuyu mu buldunuz geyik yapıcak. Özelden de yazışabilrsiniz kanımcaahahahah neyse neyse yıkanmaya üşenmiyoruz
tamam ablaŞaka mısınız acaba böyle bi konuyu mu buldunuz geyik yapıcak. Özelden de yazışabilrsiniz kanımca
Barışmadık beni aramıştı bende doktordaydım o sinirle çekip yolladım tabiki görüşmüyorum barışmadım onunlaBu kadar dayak yeyip barışmak nasıl oluyor, aileye kapı çarptı deniliyor ve de aile inanıyor?
Bu haysiyetsiz adama rapor çekip yolluyorsunuz amaç ne?
Ailenize söyleyin, davanızı açın. Dayaktan sonra susup oturanlardan olmayı kendinize yakıştırmayın. Silkinin kendinize gelin.
Farklı şehirlerde yaşıyoruz biz havaalanında beni karşılamaya gelmiş ama arabada oturuyordu bende neden kapıda beklemedin kapıda karşılamanı isterdim dedim arabaya biner binmez bağırmaya başladı olay buralara geldiNeden darp etti peki ? Sebebi nedir ?