- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi Zalimhayattt
Anlıyorum bende sizin dediklerinizi yapicam güçlü olup hakkımı arayacağım teşekkür ederim ailemede anlatacam ne varsa onlardan var ve görsün bakalım beni küçük görmeyi bu aksam bile tehdit mesajları yazıyordu yarin yeni hat alacam kendime ve ulaşmaya çalışmasınİkinciyi şikayet etmedi kuzenim.
Benden uzak olsun uğraşamayacağım dedi. Nişanlısı tabi defalarca özür diledi asla yapmam bir daha dedi vs vs..
Sana tavsiyem ilk işin savcıya git şikayet et.
Ailene anlat. Anlat ki bu süreçte yalnız kalma. Kalma ki bu öfkeyle sana daha fazla zarar vermesin.
En büyük hatan onun yalanını kabulleniş olman (çarptı) ailene karşı. Ona bunu göstermişsin. Öyle şoktayım kabus görüyorum çok üzgünüm çok ağlıyorumlarla olmaz böyle. Burada duygusal teselli ihtiyacından çok çözüme ihtiyacın var çünkü. Hemen ailenle görüş ve sabah ilk işin savcıya gitmek olsun. Yüzün hala böyleyken..
Anlıyorum bende sizin dediklerinizi yapicam güçlü olup hakkımı arayacağım teşekkür ederim ailemede anlatacam ne varsa onlardan var ve görsün bakalım beni küçük görmeyi bu aksam bile tehdit mesajları yazıyordu yarin yeni hat alacam kendime ve ulaşmaya çalışmasın
Yazarim tabiki desteginiz icin tesekkur ederim bir tokata neler yapmış savci ben katarak başlangıcı inşallah cezayi cok verirde acim bir nebzede olsa hafiflerGelişmeleri arada yazarsan sevinirim. :)
Hattinizi değiştirmeyin bir sure tehdit etsin bol bol bir de onlari verin mahkemeye de görsün gününü.Yazarim tabiki desteginiz icin tesekkur ederim bir tokata neler yapmış savci ben katarak başlangıcı inşallah cezayi cok verirde acim bir nebzede olsa hafifler
Ama hat onun üstüne kullanmam doğru olur mu acaba bunu bilemedimHattinizi değiştirmeyin bir sure tehdit etsin bol bol bir de onlari verin mahkemeye de görsün gününü.
Mesajlari silmeyin. Ve asla yanina birakmayin bu adamin. Ailenizin yaninda susup kaldiginiz için hep susacaksiniz saniyor. Asla muhattap olmayin ama elinizden geleni de fazlasıyla yapin.
Mahkemede ceza aldiği gün bütün aciniz bitecek huzurla uyuyacaksiniz inşallah. Kendinizi bundan mahrum birakmayin.
Uzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.
O geceyi karakolda geçirdik darp raporu aldım şikayetçi oldum ondan sonra bana yalvarmaya başladı yüzüğünü verdim kabul etmedi pişman olduğunu ve ayrılmak istemediğinİ söyledi bana inanmazsınızve kızacak olanlarınız olacak ben aileme hiçbir şey demedim kapıya yanlışlıkla çarptığımızı söyledi. Şimdi diyeceksiniz bana niye susuyorsun diye ben hala şoktayım ağlıyorum gece gündüz dışarı çıkamıyorum ve aradan beş gün geçti bana az önce dayanamadığını söylüyor ama bitirmiyor siz beni yargılamadan ne yapacağımı söyler misiniz?
Çok güçsüzüm ailesi tarafından olumsuzluklara katlandım ama artık gücüm kalmadı onun en ağır cezayı almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm
ceza almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor bu olayı bir siz
o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor beni salak görüyor bana güç verirmisiniz ailem duysun istemiyorum.
Tek başıma mücadele vermek istiyorum neler yaşadığımı neleri sabrettiğimi Rabbim biliyor benim o yüzden sizden destek istiyorum ağlayarak yazdım yanlışım varsa kusura bakmayın desteklerinizle ayağa kalkarım inşallah için acıyor yüzüm çok kötü dışarı çıkamıyorum.
demekki haberlere çıkan haberler böyle gelişiyormuşş ,Uzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.
O geceyi karakolda geçirdik darp raporu aldım şikayetçi oldum ondan sonra bana yalvarmaya başladı yüzüğünü verdim kabul etmedi pişman olduğunu ve ayrılmak istemediğinİ söyledi bana inanmazsınızve kızacak olanlarınız olacak ben aileme hiçbir şey demedim kapıya yanlışlıkla çarptığımızı söyledi. Şimdi diyeceksiniz bana niye susuyorsun diye ben hala şoktayım ağlıyorum gece gündüz dışarı çıkamıyorum ve aradan beş gün geçti bana az önce dayanamadığını söylüyor ama bitirmiyor siz beni yargılamadan ne yapacağımı söyler misiniz?
Çok güçsüzüm ailesi tarafından olumsuzluklara katlandım ama artık gücüm kalmadı onun en ağır cezayı almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm
ceza almasını istiyorum. Yaşadığımız akşam olayın şokuyla hafif ifade verdim sonra düşündüm o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor bu olayı bir siz
o ifadeyle ona bişey olmadı rahatça geziyor ve ona bişey olmayacağını savunuyor beni salak görüyor bana güç verirmisiniz ailem duysun istemiyorum.
Tek başıma mücadele vermek istiyorum neler yaşadığımı neleri sabrettiğimi Rabbim biliyor benim o yüzden sizden destek istiyorum ağlayarak yazdım yanlışım varsa kusura bakmayın desteklerinizle ayağa kalkarım inşallah için acıyor yüzüm çok kötü dışarı çıkamıyorum.
Bir insan melek gibiyken,hiiiiç bir sorun yokken,birden öldüresiye morartana kadar dövmez.Mutlaka öncesinde bir takım hareketleri olmuştur,sineye çekmişsindir.Sonunda kaçınılmaz son.Kimseye sabır göstermek,çekmek katlanmak zorunda değilsin.Bir de anlayamadığım.BİTİRMİYOR ne demek.Sen seni döven adamcığın bitirmesiyle mi azad oluyorsun.Hala mı görüşüyorsun.Biz ne diyelim şimdi sana.Uzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.
Aileniz arkanızda durmaz diye mi söylemiyorsunuz yoksa iş çığırından çıkar diye mi söylemiyorsunuz ? Bu adamdan kurtulmak istiyorsanız madem darp raporunuz mevcut gidin savcılığa şikayet dilekçesi verinUzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.
Daha önceden böyle bir sey olmamıştı olsaydi durmazdim asla ben onunla görüşmuyorum tabiki ben bitirdim ama o bitirmedigini söyledi umrumda da değil onun fikri zaten ben yasal süreçle hakkımı ariyorum zaten fikir almak dertlesmek istedim sadeceBir insan melek gibiyken,hiiiiç bir sorun yokken,birden öldüresiye morartana kadar dövmez.Mutlaka öncesinde bir takım hareketleri olmuştur,sineye çekmişsindir.Sonunda kaçınılmaz son.Kimseye sabır göstermek,çekmek katlanmak zorunda değilsin.Bir de anlayamadığım.BİTİRMİYOR ne demek.Sen seni döven adamcığın bitirmesiyle mi azad oluyorsun.Hala mı görüşüyorsun.Biz ne diyelim şimdi sana.
Ailem arkamda durur o yüzden değil işler büyümesin ve henüz hazır değilim suanda cok kötü haldeyim Rabbimden başka bilenim yok zamani gelince söyleyeceğimAileniz arkanızda durmaz diye mi söylemiyorsunuz yoksa iş çığırından çıkar diye mi söylemiyorsunuz ? Bu adamdan kurtulmak istiyorsanız madem darp raporunuz mevcut gidin savcılığa şikayet dilekçesi verin
Uzun süren bir ilişkim vardı sonrasında nişanlılığa dönüşen bir nişanlılık ve hep sevildiğimi zannettim 1 nisan gecesine kadar evet 1 nisan şakası gibiydi bana nişanlım tarafından hayvanca dövüldüm yanlış okumadınız içindeki hayvanı dışarıya çıkarttı küçücük birsebepten dövdü beni yüzümü şişirdi mor halde geçmesini bekliyorum.