Ben onun nişanlısıyım..

Woooooooooooooooooooooooooooooot
Nasıl yani
Hani o sapık olan başka bir kızın nişanlısıyım demişti
MB1in nişanlısıyım mı demiş
O zaman MB1 de sapığın nişanlısıyım demiş
O zaman bunlar birbirlerinin nişanlısıyım nişanlısıyım diye mi gezmiş yıllarca
Oyh
Bende şöyle anladım.ilk olarak mesaj yazdigi platonik aski olan erkek kisisi bu kizimiza ben onun nisanlisiyim diye bayan agziyla cevap vermis aslinda nisanli yokmus kendisiymis..Bu kizimizda ilerleyen zamanlarda baska bir cocuga aynisini yapmis.Yani kendi telefonundan kendisi sanki baska biri gibi ben onun nisanlisiyim yazmis ve cocuktan kirtulmus.sonuc olarakta o zamandan beri kendi kendine ben onun nisanlisiyim diyormuş kendi kendine burasi cok onemli:))

Sevgili konu sahibi,
konunuzda o kadar çok gereksiz detaya yer vermişsiniz ki, anlamakta zorlandık.

Benim anladığım yıllar yıllar önce çok hoşlandığınız biri sizinle görüşmek istemediği için siz ona yazdığınızda, "Ben onun nişanlısıyım." dedi. Yani sizin hoşlandığınız kişinin nişanlısı olduğunu söyledi.

Ve siz bu durumdan o kadar çok etkilendiniz ki yıllardır içinizden dışınızdan "Ben onun nişanlısıyım." cümlesini tekrarlayıp duruyorsunuz.

Daha sonra sizden hoşlanan kişiden neden bu kadar detaylı bahsettiğinizi anlayamadım, bana gereksiz geldi.

Ama siz de o kişiye sizi rahatsız etmesin diye "Ben onun nişanlısıyım." dediniz.

Sonuç olarak sizin isteğiniz aslında bu Türk filmi flashbackleri tadında sayiklamalardan kurtulmak.

Benim söylemek istediğim şey ise şu, o kadar uzun yıllar olmasa da ben de annemi kaybettiğimiz gün kardeşimin beni arayıp telefonda söylediği cümleleri sürekli içimden tekrarlıyorum o günden beri. 10 ay oldu neredeyse.

Muhtemelen bu yaşadığımız şeyin psikolojide bir yeri vardır, ben fırsat bulduğumda psikologa gidip bu konuyu da danışacağım.

Size de bunu tavsiye ediyorum. :KK16:

Sapık olan (X) ben ona face de kendi ismimle yazmadım diye sinirlendi kötü sözler söyledi bana ben (X) İn nişanlsııyım dedi. Nişanlısı değil yani kendisi öyle söyledi sinirlendiği için. Ben de beni platonik olarak seven çocuk peşimi bıraksın diye ben mb1 in nişanlısıyım yazdım..

Neden biliyorsunuz nişanlısı olmadığını x in kendisinin yazdığını ?

Ve neden öyle dedi

Bu kaldırımın çizgilerine basmadan geçmeye çalışmak, yada sürekli sayı saymak takıntısı gibi birşey bence yardım alın çekinmeyin kimseden

özet geçiyorum;
konu sahibine hoşlandığı çocuk yazmasın diye ben onun nişanlısıyım demiş yani o hoşlanılan çocuk değilde nişanlı kız mesajlara cevap veriyormuş gibi.
o da kendisinden hoşlanan çelimsiz çocuğa ben onun nişanlısıyım demiş yani ben değil nişanlım bey yazıyor gibi.

beynim yandı anlayana kadar :KK57:

Iyiki varsiniz 😂😂 anladim simdi :halay:
Bence sizin aciklamanizi konu icerigine eklesin.

Sevgili konu sahibi, maalesef isinize yarayacak bir cevap veremeyecegim. Galiba en iyisi bir psikoloğa danismak. Anladigim kadariyla bir takinti ve bu sizi rahatsiz ediyor.

Şimdi .(x) 1. Erkek şahıs, Mb1 buna yazınca,
(x) 1. Erkek şahıs sanki kendi yazmıyormuş ta,
sanki nişanlıymışta , nişanlısı olan hatun Mb1'e yazıyormuş gibi "ben onun nişanlısıyım" diyor.

Mb1'cim de bunda etkileniyor ve bu cümle beyninde yer ediyor.
Gel zaman git zaman Mb1, platoniği olan (y) 2. Erkek şahıstan kurtulmak için aynı taktiği uyguluyor.
Yani ortada kesinlikle nişanlı olan kimse yok birileri birilerinden kurtulmak için numara yapıyor.

Fakat üstünden yıllar yıllar yıllar geçmesine rağmen Mb1 bu cümleyi unutamıyor ve sürekli tekrarlıyor
"Ben onun nişanlısıyım"
:KK52:budur.

Peki ikinci çocuğa senin "nişanlısıyım" demenin öbür çocuğu unutamamanla alakası ne? :confused:
Bence hepimizin kafa orada yandı :KK70:

Aslında çok ilgisi var. Esasında ikisini de tanımamış olmayı isterdim.. İkinci çoçuğa öyle dedim ki artık beni arayıp durmasın.

Neden biliyorsunuz nişanlısı olmadığını x in kendisinin yazdığını ?

Ve neden öyle dedi

Biliyorum konuşmalarıdan belli. İlk başta kızarak niye ismin farklı diye yazdı, ben face de başka isimle mesaj yazdım ya ona.. Sonra da sinirlendi nişanlısıyım dedi.

ben onun nişanlisiyim kelimesi sizde bir travma olursturmus sanirim psikolojiniz pamuk ipligine bagliymis o da bu lafla ucmus gitmis ergenlik biraz agir gecmis sanirim
Komik mi ben gerçekten anlamıyorum ya madem psikolojisi pamuk ipliğine bağlıymış o zaman böyle bir insana neden böyle bir yorum yazılıyor ve hangi vicdanla çok merak ediyorum..

Komik mi ben gerçekten anlamıyorum ya madem psikolojisi pamuk ipliğine bağlıymış o zaman böyle bir insana neden böyle bir yorum yazılıyor ve hangi vicdanla çok merak ediyorum..
yoo komik degil dalgada gecmiyorum bunu nerden cikardiniz

Biliyorum konuşmalarıdan belli. İlk başta kızarak niye ismin farklı diye yazdı, ben face de başka isimle mesaj yazdım ya ona.. Sonra da sinirlendi nişanlısıyım dedi.

Seviyor muydunuz onu ? Neden bu cümle sizi bu kadar etkiledi ?

Ikinci kişiye bunu kullandıktan sonra bu beyninizdeki tekrar bitti mi ?

Eğer sürekli bir tekrar varsa evet bundan kurtulmak için uzman desteği alsanız rahatlarsiniz.

Gerçi uzman desteği al dediğim herkesten özür dinleyesim geliyor.

Iyi bir uzman seni yanına seansı 400 500 ile kabul ediyor .

Devletin psikoterapi merkezleri açılmalı. Akılı uslu seni dinlemeden ilaca yönlendiren değilde gerçekten dinleyip anlayıp teshisin doğrultusunda yönlendiren uzmanlara ihtiyacımız var.

Seviyor muydunuz onu ? Neden bu cümle sizi bu kadar etkiledi ?

Ikinci kişiye bunu kullandıktan sonra bu beyninizdeki tekrar bitti mi ?

Eğer sürekli bir tekrar varsa evet bundan kurtulmak için uzman desteği alsanız rahatlarsiniz.

Gerçi uzman desteği al dediğim herkesten özür dinleyesim geliyor.

Iyi bir uzman seni yanına seansı 400 500 ile kabul ediyor .

Devletin psikoterapi merkezleri açılmalı. Akılı uslu seni dinlemeden ilaca yönlendiren değilde gerçekten dinleyip anlayıp teshisin doğrultusunda yönlendiren uzmanlara ihtiyacımız var.

O sapık gibi konuşan dediğim çocuk biraz hoşlanmıştım ama mantığa uyacak bir tarafı yoktu. His varsa bile mantığa uymuyordu.. Allah'ım da yıllarca yalnız kaldım kaldım pek çoğunu birden karşıma çıkardı.. Benim bu söyledğim ben onun nişanlısıyım illa birinci ve ikinci kişiye söylenmiş bir söz olarak aklıma gelmiyor, sanki bitiş, son, kurtuluş cümlesi gibi sanki..

Back
X