Ben onun nişanlısıyım..

Nasıl anladın yahu bravo gerçekten ...ben sandim ki konu sahibi kafayı yemiş ortalıkta kendi kendine ben onun nisanlisiyim deyip kahkaha atıyor gerçekten böyle sandım

Ben şimdi anladım yaaaa

Aradan kac sene geçmiş en güzeli sal gitsin sende rahatla bizde işin içinden çıkılmıyor yoksa ...

Nasıl anladın yahu bravo gerçekten ...ben sandim ki konu sahibi kafayı yemiş ortalıkta kendi kendine ben onun nisanlisiyim deyip kahkaha atıyor gerçekten böyle sandım

E öyle zaten...bu olay lisede olmuş. Konusahibi şuanda 40 yaşına yakin bir kadin. Hala kendi kendine ben nişanlıyım diyormuş.
Tonca konusu var bu tür takınti hakkinda.

Seneler önce tanıdığım birine benzettim seni.

Daha önceki konularınıza baktım yine buna benzer konular açmıssınız ‘söylenen sözlerin akla gelmesi’bir tane daha aynı konu var sanırım.Burada kimsenin size yardımcı olabileceğini sanmam.23 sayfa yorumu okudum adam akıllı öneri yazan sayılı insan var,ve o yazılan yorumlarda profesyonel yardım almanız ile ilgili.Bence o yorumları dikkate almasınız umarım kısa zamanda atlatırsınız

40 gün ne dersen o olurmuş onun içinmi diyorsun ikide bir..?Acayip bir konu çözemedim anlamadımda zaten..
Bende kocamin karisiyim deyip gideyim bari

Reactions: mb1
İnsana en çok zarar veren şey geçmişe takılı kalmasıdır. Özellikle şuan sosyal medya ıvır zıvır şeyler unutacağı varsa da insanın unutturmuyor. Yaşınız genç anladığım kadarıyla kendinizi geliştirmeye çalışın kafanızı meşgul edin. Hiç bir şey yapamıyorsanız el işi yapın. Ama bu şekilde gerçekçi olmayan düşünceler size zarar verir.

Keşke bütün bunlara değecek biriyle karşılaşmış olsaydım de değseydi..

bir an neden anlayamadığımı sorguladım kendi kendime. sonra diğer yorumları okuyunca yalnız olmadığımı anladım :) psikolojik yardım almak gerekiyor bu sorunu çözebilmek için evet. Ve bu yüzden yardımcı olamıyorum.

E öyle zaten...bu olay lisede olmuş. Konusahibi şuanda 40 yaşına yakin bir kadin. Hala kendi kendine ben nişanlıyım diyormuş.
Tonca konusu var bu tür takınti hakkinda.

Başkasına diyormuş dedilerde ....şimdi mesela ben diyelim konu sahibiyim , kendimle otururken ben onun nisanlisiyim diye gülüyorum böyle mi yapıyormuş o zaman kendine söylüyor kendine gülüyor şizofreninin bir türü mu ki... öfkesini o an dışarı vuramadigi için narsist kişilik bozukluğu mu oluşmuş acaba

Buraya yazana kadar coktan doktora uzun uzadiya anlatmistiniz hani

Bu nasıl bir yazım şekli yahu.
Şu konuyu düzenlesenize, hiç mi saygınız yok, başta kendinize?

Sadece biraz hoşlandığınız ve hiç hoşlanmadığınız iki çocuk var. Bunların olduğu bir anı, nasıl bu kadar önemli oldu? Başka böyle yaşadığınız anlar, tekrarladığınız cümleler var mı?

Dip not: Bu konu insanda takıntı mı yapıyor ne?

Başka öyle olaylar sözler var.. Ama o olay o benden hoşlanan çocuk bana beklemediğim zamanda çok yalnız olduğum zamanda bir jest yapmıştı çok etkilendim.. Bir de öğrencilik psikolojisi, yalnızlık derslerin zorluğu.. Asıl yalnız olmaktan kaynaklandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…