Ben onun nişanlısıyım..

Kimse kimsenin nişanlısı değil onu anladım da.
Şimdi siz içinizden şarkı gibi sürekli ben onun nişanlısıyım diye mi tekrarlıyorsunuz? Sorun tam olarak bu mu yani?

O kadar karışık kı okurken sıkıldım okumadım oyzüdn ne demek istediğinizi anlatabilseydiniz keşke

Her cümle çelişkili.. bizde yaşadık gençlik dedik geçtik .
Birbirini istemeyen insanlar ben onun nişanlısıyım diye çocukça oyunlar oynamak yerine “beni aramanı istemiyorum , lütfen rahatsız etme “ dese bu konu buralara gelmezdi ..

konu sahibi narsistmiş, kendi kendine ben onun nişanlısıyım diyormuş kendisi için. bunu peşinde sapık sapık FELAN konuşan ve herkese yazan çocuğa da demiş. ben onun nişanlısıyım demiş, ortada kendisi yokmuş çünkü nişanlısı da yokmuş derken çocuk nişanlanmış ama o da aslında nişanlı değilmiş. yokmuş öyle biri.
nesini anlamadınız anlamadım kızlar sırf yorum yazmak için yazmayın gayet açık ve net her şey.

kimin kimin nişanlısı bence bıraz buyumelısın ...

Reactions: mb1
Aslında herkes anladı sadece bunu hangi kafayla,neden yazdığını, bende dahil kimse anlamadı. Kaldiki burası yorum yazılması için olan bir platform, neden yazmayalım ?

Aslında herkes anladı sadece bunu hangi kafayla,neden yazdığını, bende dahil kimse anlamadı. Kaldiki burası yorum yazılması için olan bir platform, neden yazmayalım ?

Birkaç kişi dışında kimse anlamadı.. Hangi kafayla derken ne biçim konuşuyorsunuz siz?

Birkaç kişi dışında kimse anlamadı.. Hangi kafayla derken ne biçim konuşuyorsunuz siz?
Neden yapıyorsun diye herkes sordu gördüğün gibi yazıyorum. Sana normal mi geliyor böyle kendi kendine konuşup nişanlısıyım demek?

kendi mesajımı alıntılayayım :d burada ironi vardı arkadaşlar sakin olalım lütfen :d

Neden yapıyorsun diye herkes sordu gördüğün gibi yazıyorum. Sana normal mi geliyor böyle kendi kendine konuşup nişanlısıyım demek?

Normal olduğunu düşünsem buraya konu açıp nasıl kurtulabilirim diye sorma ve bir derdim var da anlatma gereği duyar mıyım?

Normal olduğunu düşünsem buraya konu açıp nasıl kurtulabilirim diye sorma ve bir derdim var da anlatma gereği duyar mıyım?
Ozaman ciddi cevap veriyorum sana gerçekten normal değil ve psikyatriye gitmende fayda var.

Allah sabır dayanma gücü versin, mekanı cennet olsun.
Ama sizinki insan hayatındaki en zor anlardan biri ve bunu henüz unutamamanız çok normal.
benim de babaannem bizim evde öldüğünde babamın halamı arayıp annemi kaybettik demesi ara ara aklıma gelirdi...
neyse çok üzücü zaten gözlerim doldu da..

ama nişanlısıyım mevzusu yani bunun bi takıntı olması komik
yaşanmış bişey bile yok, hani akıllarda yüreklerde tek bir soru NEDEN?

Anladığım kadarıyla siz hayatınızda olmasını istemediğiniz kişileri, kendinizden uzaklaştırmak için " ben onun nişanlısıyım" diyerek önlem alıp, direkt hayatınızdan çıkartıyorsunuz.

Bu durum artık sizi rahatsız etmeye başladığından, nişanlısıyım demek yerine ne söylersem bu durumdan sıyrılıp, yoluma bakarımı mı merak ediyorsunuz?

Eğer durum anladığım gibiyse, karşınızdaki insana her zaman kesin tavırlı ve net olun. Yok sayın. Böylece nişanlısıyım bahanesine gerek duymazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…