Aslında herkes anladı sadece bunu hangi kafayla,neden yazdığını, bende dahil kimse anlamadı. Kaldiki burası yorum yazılması için olan bir platform, neden yazmayalım ?konu sahibi narsistmiş, kendi kendine ben onun nişanlısıyım diyormuş kendisi için. bunu peşinde sapık sapık FELAN konuşan ve herkese yazan çocuğa da demiş. ben onun nişanlısıyım demiş, ortada kendisi yokmuş çünkü nişanlısı da yokmuş derken çocuk nişanlanmış ama o da aslında nişanlı değilmiş. yokmuş öyle biri.
nesini anlamadınız anlamadım kızlar sırf yorum yazmak için yazmayın gayet açık ve net her şey.
Aslında herkes anladı sadece bunu hangi kafayla,neden yazdığını, bende dahil kimse anlamadı. Kaldiki burası yorum yazılması için olan bir platform, neden yazmayalım ?
Neden yapıyorsun diye herkes sordu gördüğün gibi yazıyorum. Sana normal mi geliyor böyle kendi kendine konuşup nişanlısıyım demek?Birkaç kişi dışında kimse anlamadı.. Hangi kafayla derken ne biçim konuşuyorsunuz siz?
konu sahibi narsistmiş, kendi kendine ben onun nişanlısıyım diyormuş kendisi için. bunu peşinde sapık sapık FELAN konuşan ve herkese yazan çocuğa da demiş. ben onun nişanlısıyım demiş, ortada kendisi yokmuş çünkü nişanlısı da yokmuş derken çocuk nişanlanmış ama o da aslında nişanlı değilmiş. yokmuş öyle biri.
nesini anlamadınız anlamadım kızlar sırf yorum yazmak için yazmayın gayet açık ve net her şey.
Neden yapıyorsun diye herkes sordu gördüğün gibi yazıyorum. Sana normal mi geliyor böyle kendi kendine konuşup nişanlısıyım demek?
kendi mesajımı alıntılayayım :d burada ironi vardı arkadaşlar sakin olalım lütfen :d
Ozaman ciddi cevap veriyorum sana gerçekten normal değil ve psikyatriye gitmende fayda var.Normal olduğunu düşünsem buraya konu açıp nasıl kurtulabilirim diye sorma ve bir derdim var da anlatma gereği duyar mıyım?
Ozaman ciddi cevap veriyorum sana gerçekten normal değil ve psikyatriye gitmende fayda var.
psikolog da nasıl anlayacak bu konuyu bilmiyorum.
allah doktora sabır versin
ben de bu konuyu arıyodum ne mesajlar gelmiş diye
Benim söylemek istediğim şey ise şu, o kadar uzun yıllar olmasa da ben de annemi kaybettiğimiz gün kardeşimin beni arayıp telefonda söylediği cümleleri sürekli içimden tekrarlıyorum o günden beri. 10 ay oldu neredeyse.
Muhtemelen bu yaşadığımız şeyin psikolojide bir yeri vardır, ben fırsat bulduğumda psikologa gidip bu konuyu da danışacağım.
Size de bunu tavsiye ediyorum.
Burada onca insana anlattın bir kezde doktora anlat nolacak? En azından kendşn farkındasınBunu burada ilk söyleyen sen değilsin Konuda yazdım zaten hep baştan konuşmaya üşeniyorum.
Burada onca insana anlattın bir kezde doktora anlat nolacak? En azından kendşn farkındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?