Kesinlikle katılıyorum size. Yalnız öyle bir konu oldu ki tekrar tekrar giriyorum bende de takıntı yaptı sanki
.Merhaba arkadaşlar.. Cevaplarınız için teşekkür ederim.. Bu konuyu açmamla farkına vardığım bir şey, ben mesela kötü bir şey aklıma geldi diyelim onu sanki kendim noktalıyormuşum, sonlandırıyormuşum gibi ben onun nişanlısıyım da diyorum.. :) İnşallah geçer.. Bir yardım lazım ama İlahi yardım lazım.. Doğru düzgün biriyle tanışırsam bunların eseri bile kalmayabilir..
.
Mesela sevdiğin birinin öldüğü aklına geldi ben onun nişanlısıyım mı diyorsun.
Hayır. Aklıma mesela kötü bir anı geldiyse sanki onu sonlandırıyorum gibi diyorum. Ama bu olay sadece bundan ibaret değil. Normal zamanda da aklıma geliyor. Bir de ben bu aralar özellikle sosyal değilim ders çalışmam gerekiyor aylardır dersin başından kalkmıyorum bunların da etkisi olabilir. Sık sık arkadaşlarla görüşsem yeni şeyler konuşsam bunlar gelmez belki aklıma..
Ben de ilk başta başka bir isimle hesap açtım.. Hemen ona yazmışım tabi
Ama ben bu sefer ben onun nişanlısıyım demeye başladım.
Şimdi de kendim söylüyorum
Yalvarıyorum size lütfen kitap okuyun.
Birinin senden uzaklaşmasını istiyorsan evliyim, nisanliyim sözlüm var diyebilirsin ama yazdıkların hic mantığa sığmıyor acilen psikojik destek alman lazım
ben de cok utandigim ya da kizdigim bir olay aklima geldiginde bos bulunup sesli kufredebiliyorum bazen (gecenlerde dolmusta da olmasaydi iyiydi), acaba onun gibi bir sey mi bu? bir de 2 sene evvelki sevgilimin adini soyledigim oluyor arada kendi kendime tam anlayamadim, o yuzden soruyorum :/
Bu saydıklarımız depresyona iter ama sizinki takıntı halinde olan cümleler bu da psikojik ama her an yanınızda biri olmayacagi için destek şartUzaklaşmasını istediğimde de söylediğim oldu.. İşe yarıyor.. Bu sorunu en iyi ben biliyorum.. Sosyal olarak yetersizlikten de kaynaklanıyor. Yeterince konuşamamaktan, ya da konuşsan bile konuştuğunda anlaşabileceğin kişilerle konuşmamaktan, yeterince sosyal olmamaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?