Ben niye boyleyim

Bence kalabalık aileden çıkinca yanlız kalmak seni zorluyodur kalabalik masa her kafadan bi ses Cümbüş istiyosundur evde yanlız 2 kişi yemek ye tuhaf geliyodur oruç tutarken bayramda falan nasıl Çocukluğumuzu arariz ne güzel günlerdi deriz onun gibi bişey banada olur ailemizi özlüyoruz bence

Evet arkadasim oyle kalabalik aile olmak daha guzel insan eski gunlerini ozluyor

Evet arkadasim oyle kalabalik aile olmak daha guzel insan eski gunlerini ozluyor
Seni çok iyi anlıyorum baba evi rahattı huzurluydu kimse surat çalım yapmiyodu yapsada babaydi anaydi evlendik deli avutuyoruz görev sorumluluk çocuk bakmak babaya simarmak bendede var yorgun sinirlenir yine ben çocuk avuturum tamam ailemiz çocuğumuz canımız ama insan kökünü birakamiyo o düzeni ozluyo

Aynen arkadasim babaya simariyor esim de ilgilenir sabir gosterir ancak esim bazen kizacak diye stres olurum ben butun gun kizmiyorum o da kizmasin istiyorum dun esim bir isi var onu halletmesi gerekiyor kizla ilgilenemedi kizim babam babam diye kucaga almasini istiyor esimde kizdi iteledi o kadar uzuldumki sanki bana yapti kizimi aldim diger odaya uyuttum aman onlari keyfi bozulmasin.bugun konusmam gerekir yaptiginin yanlis olduguna.

Bu kadar aşırı bağımlılık normalmi bilmiyorum
Evlendikten sonra kendi evimden başka yerde rahat edemez oldum tatile gittiğimde bile kendi evimi özledim insanın kendi evi gibisi varmı ya...

Zaten çok yakinmissinz hergun hergun gidince konuşacak birşey bulabiliyormusunuz

Evlendiğinizi anlamamissiniz daha
Arada bı gündüz gidersiniz arada bı akşam da onlar gelir arada bı haftasonuda eşinizle gidersiniz

Hergun hergun eşim gitse ben bikardim bune ne diye evlendin ozaman diye

Her gun gitmiyorum zaten aslinda gitmek istiyorum ama gitmiyorum hen esim de tepkili hem de ben de kendimi frenlemeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…