- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
- Konu Sahibi Hayatinanlamisensin
-
Yasim 35 i gecti malesef.Annem de der sen buraya istiyorsan hergun gelirsin ama esin ne zaman isterse gelir zorlama der.Genelde o isteyken gitmeye calisiyorum eve geldiginde evde oluyorum.Gunduz esiniz isteyken niye gitmiyorsunuz
Kac yasinda kadin kocasindan icazet mi beklemeli sizce ?
Farkediyor zaten biz bir aileyiz niye benimsemiyorsun diyor.gündüz gidebilirsiniz ve kardeşlerinizde size gelebilirler.
eşiniz evinize ait hissetmiyor oluşunuzu farketmiştir belkide..
Farkediyor zaten biz bir aileyiz niye benimsemiyorsun diyor.
Geliyorlar sagolsunlar esim birsey demez gelmelerine kendisi de memnun olur geldiklerine ancak ben istedigim her an gidemiyorum aileme esim karismasin dir dir etmesin istiyorum.sevdiklerinizi davet ederseniz, evinizde muhabbet olursa eviniz yaşanılabilir bir yer olur.
Boyle yorumlar da gelsin tabiki hatalarimi da goreyim.esim ben olmadan mesela kv pek gitmez birlikte gideriz orda yanliz sıkılıyorum der.Bunun aynısını kocasınız yapsa ne düşünürdünüz? Siz artık ayrı bir evsiniz gerçekten, istediğini evinize çağırın ağırlayın. Eşiniz görüşmeyin dememiş ki. Eviniz var gayet, bahsettiğinize göre anneniz yerine hep siz gidiyosunuz. Eşiniz haklı, sizdeki durumu fark ettiği için de gitmek istememiş olabilir. Bir türlü kendinize engel olamıyorsanız tek seçenek taşınmak
Benim esim kiskanc ailemden beni kiskaniyor onlarin ailesi bizim gibi degil sık gitmeme laf ediyorGündüzler çuvala mı girdi yahu?
İlla eşinizle gideceksiniz diye bi kaide mi var, mesafe de yakınmış ne güzel.
Malesef oyleyim bazen bu beni de yoruyor.Nadir de olsa babam bize yakin camiye cuma namazina gelir gecerken torunumu goreyim diye ugrar bi kahve icmeye anca durur babami gordugumde evimde oldugunda o ev bana daha huzur verirHenüz anne evi etkisinden çıkamamış, yetişkinleşememiş, evini benimseyememiş bir annesiniz.
Kardeşlerinizi ve yeğenlerinizi özlemeniz normal; fakat sürekli oraya gitmek istemeniz ve gidemeyince kendi evinizden soğumanız normal değil.
Annenizden daha uzağa taşınıp kendi evinizi benimsemeye çalışın.
Siz evinizi benimseyemezseniz, çocuğunuzun da ailesini benimseyemeyeceğini hatırlayın. Artık daha yetişkin bir anne olma vakti.
Gecenlerde bir sohbet gecti aramizda konuya ekleme yaptim insan dedim esiyle herkesle bir mesafesi olmali mesafe candir dedim.O gundur mesafe candir bu sozunu tuttum diye soylenip duruyor.sen yanlis anlamissin dedim yok yok iyi soyledin diyor.Bunun aynısını kocasınız yapsa ne düşünürdünüz? Siz artık ayrı bir evsiniz gerçekten, istediğini evinize çağırın ağırlayın. Eşiniz görüşmeyin dememiş ki. Eviniz var gayet, bahsettiğinize göre anneniz yerine hep siz gidiyosunuz. Eşiniz haklı, sizdeki durumu fark ettiği için de gitmek istememiş olabilir. Bir türlü kendinize engel olamıyorsanız tek seçenek taşınmak
Evet ben gunduz gidip geleyim deseydim belki tamam derdi ancak aksam sen oraya gel deyince istemedi.aksam icin onun ailesine gidecegiz artik ben onun gibi hayir demedim.Onlar geliyorlar ama cok fazla degil dahasi biz davet edersek.Sanirim esimden cekiniyorlar belki..gündüz git. illa eşinde akşam gitmek zorunda değilsin. ayrıca onlar da kalkıp gelebilir. eşine hak verdim ben.
Evet evet onlar varken boyle.yoksa annemin babamin yanina bikac gunde bir gidiyorum o zaman laf etmez.esim onlar gelince daha anlayisli olacagina tepki gosteriyor bana.Sadece tatil zamanı, abiniz, ablanız geldiğinde mi böyle oluyor, yoksa diğer normal zamanlarda da mı böyle?
Eğer onlar varken böyleyse onları, kalabalık aile olarak birarada olmayı özlediğiniz için olabilir.
Evet ben gunduz gidip geleyim deseydim belki tamam derdi ancak aksam sen oraya gel deyince istemedi.aksam icin onun ailesine gidecegiz artik ben onun gibi hayir demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?