Ben niye boyleyim

Hayatinanlamisensin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
6.437
7.717
198
Herkese merhabalar arkadaslar.Bes yillik evliyim iki yasinda kizim var.Tatillerde ailemin yanina abimler ablamlar yegenlerim gelir tam bir curcuna olur.
Benim evim annemlerle ayni sehirde ve yurume mesafesiyle 10 dakika.Esimle haftada bir kere, kendim haftada iki kere giderim.Esimle gidislerim de asla gidelim diye zorlamam kendi teklif eder oyle gideriz gonullu olarak.Sorunum su ben kardeslerim yegenlerim burdayken her gun gitmek gormek vakit gecirmek istiyorum.Su an kendi evimdeyim ama mutsuzum aklim orda.Esim dun gidelim dedi olur dedim sonra vazgecti.bugun aksam oraya gidelimmi ne dersin diye mesaj attim hayir dedi.Biz bir aileymisiz onlar gelsinlermismis.Ne alaka dedim..cok sinirlendim ama evliligin ilk yillarinda sinirlendigim icin fevri mesajlar atar birbirimizi cok uzerdik..Esim biraz once aradi kendi ailesine gidelimmi diyor ben icimden gelmese de ne istiyorsan onu yapalim dedim.Ama yegenlerimi de cok ozledim dedim onlari cagir eve dedi.O zaman dedim yarin bizimkilere gidecegiz dedim nasib dedi.Gidemedigim zamanlarda kendi evimden soguyorum.Oraya gittigimde de evime donesim gelmiyor.Babaevimi daha cok seviyorum.Hatta o mahalleye girdigimde mutlu oluyorum.Niye boyleyim ben.

Gunduz esiniz isteyken niye gitmiyorsunuz
Kac yasinda kadin kocasindan icazet mi beklemeli sizce ?
Yasim 35 i gecti malesef.Annem de der sen buraya istiyorsan hergun gelirsin ama esin ne zaman isterse gelir zorlama der.Genelde o isteyken gitmeye calisiyorum eve geldiginde evde oluyorum.

Bunun aynısını kocasınız yapsa ne düşünürdünüz? Siz artık ayrı bir evsiniz gerçekten, istediğini evinize çağırın ağırlayın. Eşiniz görüşmeyin dememiş ki. Eviniz var gayet, bahsettiğinize göre anneniz yerine hep siz gidiyosunuz. Eşiniz haklı, sizdeki durumu fark ettiği için de gitmek istememiş olabilir. Bir türlü kendinize engel olamıyorsanız tek seçenek taşınmak

Henüz anne evi etkisinden çıkamamış, yetişkinleşememiş, evini benimseyememiş bir annesiniz.
Kardeşlerinizi ve yeğenlerinizi özlemeniz normal; fakat sürekli oraya gitmek istemeniz ve gidemeyince kendi evinizden soğumanız normal değil.
Annenizden daha uzağa taşınıp kendi evinizi benimsemeye çalışın.
Siz evinizi benimseyemezseniz, çocuğunuzun da ailesini benimseyemeyeceğini hatırlayın. Artık daha yetişkin bir anne olma vakti.

Boyle yorumlar da gelsin tabiki hatalarimi da goreyim.esim ben olmadan mesela kv pek gitmez birlikte gideriz orda yanliz sıkılıyorum der.

Malesef oyleyim bazen bu beni de yoruyor.Nadir de olsa babam bize yakin camiye cuma namazina gelir gecerken torunumu goreyim diye ugrar bi kahve icmeye anca durur babami gordugumde evimde oldugunda o ev bana daha huzur verir

Gecenlerde bir sohbet gecti aramizda konuya ekleme yaptim insan dedim esiyle herkesle bir mesafesi olmali mesafe candir dedim.O gundur mesafe candir bu sozunu tuttum diye soylenip duruyor.sen yanlis anlamissin dedim yok yok iyi soyledin diyor.

Sadece tatil zamanı, abiniz, ablanız geldiğinde mi böyle oluyor, yoksa diğer normal zamanlarda da mı böyle?
Eğer onlar varken böyleyse onları, kalabalık aile olarak birarada olmayı özlediğiniz için olabilir.

gündüz git. illa eşinde akşam gitmek zorunda değilsin. ayrıca onlar da kalkıp gelebilir. eşine hak verdim ben.
Evet ben gunduz gidip geleyim deseydim belki tamam derdi ancak aksam sen oraya gel deyince istemedi.aksam icin onun ailesine gidecegiz artik ben onun gibi hayir demedim.Onlar geliyorlar ama cok fazla degil dahasi biz davet edersek.Sanirim esimden cekiniyorlar belki..

Evet evet onlar varken boyle.yoksa annemin babamin yanina bikac gunde bir gidiyorum o zaman laf etmez.esim onlar gelince daha anlayisli olacagina tepki gosteriyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…