- 1 Ekim 2014
- 26
- 5
- 37
-
- Konu Sahibi annegunlugu
1 haftada rapor çıkıyor. evrakları teslim ettiğinde bir eksiklik olduğunda rapor odasında evrakların kabul edilmezdi.ilk tüp bebek deneyimim olacak ama bir türlü tedaviye başlayamıyoruz hep bir problem çıkıyor zeynep kamile gidiyorum ilk randevumu aralıkta aldım tahlillerimi yaptırıp tedaviye başlayacaz dendi ama ben hala bekliyorum. rapor çıkartması bu kadar uzun mu sürüyor gittiğim hastaneden mi kaynaklanıyor yoksa ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum benim gibi olanlar var mı acaba daha başlangıcı bu kadar uzun sürüyorsa gerisi nasıl gelecek nasıl sabrediyorsunuz çooooook zoooooooor
canım daha evraklarımı veremedim ki1 haftada rapor çıkıyor. evrakları teslim ettiğinde bir eksiklik olduğunda rapor odasında evrakların kabul edilmezdi.
canım daha evraklarımı veremedim kiyarın gidecem bütün evraklarım hazır ama yine bi sorun çıkacak diye korkuyorum
her hastanenin uygulaması farklı, hastaları gruplandırıyorlar mesela, soruna göre.. senin fsh yüksek olduğundan öne almış olabilirler, yoksa tedaviye başlıyoruz demezlerdi, hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah.Herkese merhaba
3 hafta önce FSH değerimin 14,5 AMH değerimin de 0.4 olduğunu öğrendim. 34 yaşındayım ve doktorum hemen tüp bebek tedavisi olmamı söyledi. Bir kaç gün iki gözüm iki çeşme ağladım hayata küstüm forum makale site ne bulduysam okudum, tanıdık bir aktara(ankarada istanbul baharat) gittim sağolsun verdiği moralle biraz toparlandım. Verdiği macun ve çayı içtim daha pozitifim. Hemen tüp bebek tedavisi diye hastane (Zekai Tahir Burak) hangi tahlil tetkik dediyse hepsini yaptırdım. Adetin 2. günü tedaviye başlıyoruz dediler. TSH değerim 4 çıktı çok yüksek değil tedaviyi etkilemez dediler onun için de bir ilaç verdiler bakalım.
Birsürü evrak hazıladım sağlık kurulu için dediler ama benden almadılar bu dosyayı. Adetin 2. günü geliyorsun başlıyoruz tedaviye dediler. Ama dediğiniz gibi bir de rapor çıkmasını bekleyip öyle mi başlıyor tedavi ???
evrakların hazırsa , bir sorun çıkarmazlar. 1 hafta sonra gider alırsın raporunu. raporu aldığın gün gider ilaçlarını yazdırırsın. 3 gün içinde ilaçlarını alman gerekiyor. dolapta saklarsın.nasıl bir tedavi uygulanacağını rapor sonucuna göre söylerler, genelde aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi diyorlar. sperm testi sonucuna göre karar veriliyor. aşılama aşamasını belki atlarlar sperm testi sonucuna görecanım daha evraklarımı veremedim kiyarın gidecem bütün evraklarım hazır ama yine bi sorun çıkacak diye korkuyorum
evrakların hazırsa , bir sorun çıkarmazlar. 1 hafta sonra gider alırsın raporunu. raporu aldığın gün gider ilaçlarını yazdırırsın. 3 gün içinde ilaçlarını alman gerekiyor. dolapta saklarsın.nasıl bir tedavi uygulanacağını rapor sonucuna göre söylerler, genelde aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi diyorlar. sperm testi sonucuna göre karar veriliyor. aşılama aşamasını belki atlarlar sperm testi sonucuna göre
hazırladığınız dosyaya sağlık kurulundan onay verildiğinde rapor çıkıyor. yani bu tedaviyi şu ilaçlarla uygulanacak vs. gibi şeyler yazıyor . ilaçların sadece yüzdesini ödeyerek alabilmeniz için gerekli belge rapordur.Bu rapor dediginiz ne oluyor kizlar. Ben devlet hastanesine gittim bir dolu test yapildi sonra da icinde sgk dokumu vs gibi resmi evraklar olan saglik kuruluna gidecek diye bir dosya hazirladim. Bu dosyayla birlikte adetin ikinci gunu geleceksin dediler.
hazırladığınız dosyaya sağlık kurulundan onay verildiğinde rapor çıkıyor. yani bu tedaviyi şu ilaçlarla uygulanacak vs. gibi şeyler yazıyor . ilaçların sadece yüzdesini ödeyerek alabilmeniz için gerekli belge rapordur.
canım ben hem hipo hipo hastasıyım hem de tüpler tıkalı aşılama yapılmayacak tüp bebek yapılacak. bu gün gittim yine bi sorun çıktı rapor için artık anestezi doktorununda onayı gerekiyormuş( yeni başlatmışlar bunu da) o doktorda öğleden sonra geliyor ben de çalışıyorum izin alamadığım için yine ertelendi. hep böle sorun çıkıyor işteevrakların hazırsa , bir sorun çıkarmazlar. 1 hafta sonra gider alırsın raporunu. raporu aldığın gün gider ilaçlarını yazdırırsın. 3 gün içinde ilaçlarını alman gerekiyor. dolapta saklarsın.nasıl bir tedavi uygulanacağını rapor sonucuna göre söylerler, genelde aşılamadan sonra tüp bebek tedavisi diyorlar. sperm testi sonucuna göre karar veriliyor. aşılama aşamasını belki atlarlar sperm testi sonucuna göre
geçmiş olsun. üzüldüm adına, bazen şanssızlıklar üst üste gelir. hafta sonu yada akşam saatlerini bir dene istersen.canım ben hem hipo hipo hastasıyım hem de tüpler tıkalı aşılama yapılmayacak tüp bebek yapılacak. bu gün gittim yine bi sorun çıktı rapor için artık anestezi doktorununda onayı gerekiyormuş( yeni başlatmışlar bunu da) o doktorda öğleden sonra geliyor ben de çalışıyorum izin alamadığım için yine ertelendi. hep böle sorun çıkıyor işte. ben anladım bende bi problem var
tüp bebek bölümünden randevu alıyosun canım. özelde yaptırmasanda çok uğraştırıyorlar tahlilleri hemen yaptıramıyorsun sürekli gidip gelmen gerekiyor. bide benim gibi çalışıyorsan eğer çok uzun sürüyor. ama ben birazda şanssızım bu konuda hep bi aksilik yaşadım umarım sende öyle olmaz bir an önce çıkartırsın raporunu.herkese merhaba, bende haftaya tüp bebek raporu almak için zeynep kamile gideceğim fakat ben tüp bebeği orda yaptırmayıp özelde yaptıracağım o yüzden biraz uğraştırıyolarmış sanırımzeynnep kamile rapor almak için hangi bölümle randevu aldınız tüp bebek bölümümü kadın doğum mu? ona göre bir an önce randevu alayım diorum
tüp bebek bölümünden randevu alıyosun canım. özelde yaptırmasanda çok uğraştırıyorlar tahlilleri hemen yaptıramıyorsun sürekli gidip gelmen gerekiyor. bide benim gibi çalışıyorsan eğer çok uzun sürüyor. ama ben birazda şanssızım bu konuda hep bi aksilik yaşadım umarım sende öyle olmaz bir an önce çıkartırsın raporunu.
ben daha alamadım raporumu ilk randevumu aralık da almıştımşimdi randevu alayım dedim nisan 13 ve 21 inde randevu tarihi var sadece adetin 3. günü denk gelmezse nasıl olacak siz nasıl yaptınız
ben daha alamadım raporumu ilk randevumu aralık da almıştım. ben önce gittim doktorla görüştüm neler yapılması gerektiğini öğrendim. sonra adetin 3. günü gidip tahlil yaptırdım. daha sonra sizi yönlendiriyorlar zaten ne zaman gelmeniz gerektiğini. sizde önce ön bi görüşme yapın isterseniz vaktiniz varsa.
şimdi randevu alayım dedim nisan 13 ve 21 inde randevu tarihi var sadece adetin 3. günü denk gelmezse nasıl olacak siz nasıl yaptınız