ben neyi yanlış yapıyorum acaba ?

Öncelikle teşekkürler çok açıklayıcı bi yazı olmuş.

Biz daha önce 3-4 doktora gittik fakat hepsi tek çare tüp bebek dediler çünkü eşimde azosperm var :KK43: benim tüm tetkiklerim başka hastanelerde yapıldı (fsh,tsh,rahim filmi ve daha birsürü tahlil) hiç birinden problem çıkmadı ama ben rahim filmi dışındaki tetkiklerimi rapor alabilmek için tekrar araştırma hastanesinde de yaptırmam gerekiyor malesef :KK43:

bizim araştırma hastanesine gitme sebebimiz tüp bebek ücretini biraz olsun düşürebilmek. 3-4 ay süren bi durumsa onada nasıl dayanabilir bilmiyorum.

Ben daha önce ankaradaki özel hastanelere gidiyordum. Eşim de testi dışarıda yaptırmak istedi. İsmini buradan yazmak istemediğim ankaradaki bilinen labaratuvarlardan birisinde eşimin değerleri çok kötü çıktı. Zekai tahir dışarının testlerine biz güvenmiyoruz aynı zamanda kurul için bizim hastanemizde test yapmalısınız dediler. Aradaki değerler arasında inanılmaz yüksek bir fark çıktı.

Aslına bakarsanız özel hastanelerde de aynı zahmete katlanıyorsunuz. Benim tek endişem bazı basamakların atlanma ihtimali ve küçük sanılan sebepler yüzünden o hüsranı yaşamak. Devlet hasnesinde en azından maddi kaygı güdülmediğinden uymaları gereken zorunlu prosedüre uyuyorlar.

Randevu meselesine takılmayın bence tüm tahlillerinizle önceden telefon edin adet gününüzde bismallah deyin başlayın. Bu süreçte yorulmayı göze almak zorundayız :)