Ben nerede hata yapıyorum!

Şimdi 2 haftada 1 yaşamak daha da yıkıcı olmuştur. En azından dürüst olup deseymiş. Siz de ona göre hareket ederdiniz. Ortada yalan da var.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Basta böyle olacağını söyleseydin diye. O da bunu neden sorun haline getiriyorsun bu konuları neden bu kadar dillendirilmesi diyor

Ben 25 eşim 38 yaşında ama eşim gayet arzuludur yaşla ilgisi yok
hormonlarındada yoktur bence çünkü ereksiyon halinde de kendini tutuyor demiş bence psikolojik bir sorun var Yada adam üşeniyor
Benim aklımın almadığı bir insan böyle bir nimete neden üşenir. Usenmesi gereken biri varsa o da benim saçlarım uzun banyo yapmak bana da zor geliyor ama umursamıyorum mesela

Bence yalan söylüyor
Eskiden çok çok yaşamış çok çok doymuş, ifadeleri efsane
Mast yapıyor o aralarda eski bi alışkanlık olarak öyle seviyor
Sizi de konuşturmuyor
Kendi dünyasını yaşıyor
Onu da sordum biliyor musun bana iyice zırvalamaya başladın ben ergen miyim öyle şeylere ihtiyaç duyayım çocuk gibi düşünüyorsun dedi

Ben biraz açık görüşle gitmeye utaniyorum açıkcası. Yani bunları konuşurken bile biraz daha farklı bir üslupla konuşuyorum yani öyle üzerine zıplayacak bir yapım yok buna rağmen elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Iç sesim misin nesin beee hayy ağzını seveyim
Iç sesim misin nesin bee hay ağzın ball yesin aynen de böyle düşünüyorum

Kader mi desem klasik bir modla :)

Ben bizzat bu konuyu yaşıyorum işte gerisini siz düşünün 17 aydır da cozemedim cozemeyecegim gibi de görünüyor. Sanırım eşim türünün son örneği
Yaşla ilgisi var aslında. Kimse 20 ve 50 yaşında aynı kalmaz. Bu da zamanla olur.

Sertleşme sorununu düşündüm ben de. Adam yine de istemiyormuş. O seviyede boşalmazsa ağrısı da olur. Tuhaf geldi konu.

Ya önce evdekine yetsin de sonra dışarıya gitsin gidebilirse :) zannetmiyorum ben ya

Ben ona terapi teklifini sunduğum da söyle bir tepki almıştım ""Bence bende sorun yok sen fazla azgınsın"" hayatımın yıkım noktası 1 ay kendime gelememiştim

Sen bir çözüm bulabildin mi peki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…