- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Basta böyle olacağını söyleseydin diye. O da bunu neden sorun haline getiriyorsun bu konuları neden bu kadar dillendirilmesi diyorŞimdi 2 haftada 1 yaşamak daha da yıkıcı olmuştur. En azından dürüst olup deseymiş. Siz de ona göre hareket ederdiniz. Ortada yalan da var.
Sanırım yapılacak bir şey de yok gibi değil miYaş farkı ve fazlasıyla bıkmış demek ki. Sizde anormallik yok. Kendisi normal değil
37 yasinda doymuş bir adam aç gözlülük yapmıyor bence de bikmis ve doymuş. Boşverin kendisi gelsin yanaşsin. Siz neden ısrar ediyorsunuzBunlar daha üçte biri hayir hata nendeyse söyleyin arkadaşlar
Benim aklımın almadığı bir insan böyle bir nimete neden üşenir. Usenmesi gereken biri varsa o da benim saçlarım uzun banyo yapmak bana da zor geliyor ama umursamıyorum meselaBen 25 eşim 38 yaşında ama eşim gayet arzuludur yaşla ilgisi yok
hormonlarındada yoktur bence çünkü ereksiyon halinde de kendini tutuyor demiş bence psikolojik bir sorun var Yada adam üşeniyor
Israr etmiyorum asla sadece değiştirebilir miyim diye uğraşıyorum37 yasinda doymuş bir adam aç gözlülük yapmıyor bence de bikmis ve doymuş. Boşverin kendisi gelsin yanaşsin. Siz neden ısrar ediyorsunuz
Onu da sordum biliyor musun bana iyice zırvalamaya başladın ben ergen miyim öyle şeylere ihtiyaç duyayım çocuk gibi düşünüyorsun dediBence yalan söylüyor
Eskiden çok çok yaşamış çok çok doymuş, ifadeleri efsane
Mast yapıyor o aralarda eski bi alışkanlık olarak öyle seviyor
Sizi de konuşturmuyor
Kendi dünyasını yaşıyor
Ben biraz açık görüşle gitmeye utaniyorum açıkcası. Yani bunları konuşurken bile biraz daha farklı bir üslupla konuşuyorum yani öyle üzerine zıplayacak bir yapım yok buna rağmen elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Bacım, erkekler şu son cümlelerde yazdığın gibi, yani çoğu kadının sandığı gibi değil . İyi ki de değil aslında detaylı düşünürsek. Erkekler öyle karısını her çıplak gördüğünde deliye dönmezler. Sürekli gördüğü bir vücut sonuçta. Bu cümlem yanlış anlaşılmasın. Aynı şey bizim için de geçerli. Eşimizi , giyinirken , duştan çıktığında, yazın plajda , denizde gördüğümüz her an azıyor muyuz , hayır. Onlar da bu şekilde. Önemli olan şu , 8-10 günde olsa da sen olduğun için bu işi seviyor ve istiyor mu istemiyor mu. Ki çok da güzel geçtiğini söylemişsin zaten. Seni istemediğini asla düşünme.
Erkekler , karısıyla sorun yaşamak istemez, herhangi sorun varsa sevişmek istemezler. Evliliğin, ilişkin güzelse Bu durumu sorun haline getirme bence. Tecrübe dolayısıyla diyorum ki, canın istiyorsa istediğini giyin çık karşısına ve istediğini yap . Hadi ben giyinip geldim , gerisi sen de diye düşünüp bekleme bence. Sen yap istediklerini başlangıç olarak o da sana uyum sağlayacaktır . Ben şahsen öyle yapıyorum. Beklemiyorum onu. Ha eşim istediği zaman da ben karşılık veririm. Kimi zamanda isteğimiz aynı anda karşılıklıdır.
Birbirinizin isteklerini ya da çoğunu artık biliyorsunuzdur. Farklı şeyler deneyin. Hep aynı şekilde olmasın mesela. Bi süre hep aynı şeyler de yapılır tabii ki ama araya farklı şeyler girse herkese değişiklik olur , güzel olur
Ben , bu 8-10 günlük sürenin eşinin geçmişiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum . Benim eşimin geçmişi öyle olmamasına rağmen bizim de bu süreye ulaştığı oluyor. Yorgun olursun, canın istemez, bi şey olur falan derken uzayabiliyor yani bu süre. Takılma böyle şeylere. Gençsin, gençliğini bunları düşünerek, problem haline getirerek geçirme.rahat ol. Dediğim gibi, istiyorsan git yap istediğini. Bekleme.
Iç sesim misin nesin beee hayy ağzını seveyimÖnemli olan aslında kadının havasında olması.
O an havasındaysa bir kadın en kaliteli sevişme zamanı odur.
Bunu bu yaştaki bir erkek nasıl bilmez anlamıyorum.
İşlerine gelmiyor başka açıklaması yok.
Eşi için hazırlanmış bir kadını sebep her ne olursa olsun reddetmek ayrıca
çok onur kırıcı.
Sizin erkekliğine ettiğiniz laf ağır ama açtırma kutuyu söyletme kötüyü der geçerim.
Defalarca yapmış bunu ayrıca gel sürtün ne be!
Bir kadının sevişme isteği sarılmasından, öpmesinden hatta gülüşünden bakışından bile anlaşılır.
Kaldı ki kış vakti yarı çıplak giyinip vücudunuzu konuşturmuşsunuz.
Bahaneye gelllll..
Iç sesim misin nesin bee hay ağzın ball yesin aynen de böyle düşünüyorumÖnemli olan aslında kadının havasında olması.
O an havasındaysa bir kadın en kaliteli sevişme zamanı odur.
Bunu bu yaştaki bir erkek nasıl bilmez anlamıyorum.
İşlerine gelmiyor başka açıklaması yok.
Eşi için hazırlanmış bir kadını sebep her ne olursa olsun reddetmek ayrıca
çok onur kırıcı.
Sizin erkekliğine ettiğiniz laf ağır ama açtırma kutuyu söyletme kötüyü der geçerim.
Defalarca yapmış bunu ayrıca gel sürtün ne be!
Bir kadının sevişme isteği sarılmasından, öpmesinden hatta gülüşünden bakışından bile anlaşılır.
Kaldı ki kış vakti yarı çıplak giyinip vücudunuzu konuşturmuşsunuz.
Bahaneye gelllll..
Alnın da yazmıyor ki nerden bilebilirdim :) hangimiz evlendikten sonra ne yaşayacağımızı biliyordukBenim dikkatimi çeken ilk şey aranızdaki yaş farkı. Kusura bakmayın da abi demeniz gereken herifi koynunuza alınca böyle hayal kırıkkığı yaşamanız normal.
Kader mi desem klasik bir modla :)Yanlış anlamayın ama neden bu kadar yaş farkı olan biriyle evlendiniz ? Sizin kanınız daha taze capcanlısınız doğal olarak uyum sağlamanız zor olur
Eşine de pes yani giyinmiş kuşanmışsın böyle mi belli edilir diyor dana ne yapacaksan
Yaşla ilgisi var aslında. Kimse 20 ve 50 yaşında aynı kalmaz. Bu da zamanla olur.
Sertleşme sorununu düşündüm ben de. Adam yine de istemiyormuş. O seviyede boşalmazsa ağrısı da olur. Tuhaf geldi konu.
Ya önce evdekine yetsin de sonra dışarıya gitsin gidebilirse :) zannetmiyorum ben yaeşinizin "aynı yemek sürekli yenmez" lafı sizin de "tüküreyim erkekliğine" lafınız hiç hoş değil bence. eşinizin hayatında başkası olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü? bekarken hızlı yaşayan bir erkekmiş, size karşı neden bu kadar geri duruyor ve yemek istediği farklı yemekler neler acaba?bence bunları bir düşünün.
Ben ona terapi teklifini sunduğum da söyle bir tepki almıştım ""Bence bende sorun yok sen fazla azgınsın"" hayatımın yıkım noktası 1 ay kendime gelememiştimEşinizin birlikte olmadığınız zamanlarda masturbasyon yapıp yapmadığını biliyor musunuz?
Ereksiyon olduğu halde istemiyor demeseydiniz biyolojisi öyle çalışıyor derdim. Cidden belli bir yaştan ve deneyimden sonra cinsellik onun için sıradanlaşmış olabilir ama sizin için yeniyse aynı şeyleri hissetmiyorsunuzdur muhtemelen. Ama bu gerçekten büyük problem. Size cinsel terapiye gitmenizi öneririm birlikte. Bir uzman eşliğinde en azından orta noktada buluşur ya da birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Ben uzun süreli evlenmeyi düşündüğüm bir ilişkimde benzer bir problem yaşamıştım ve en sonunda ya terapiye başlarız ya ayrılırız, dedim. Çünkü insan kendini kadın gibi hissetmeyi unutuyor, çok iyi anlıyorum. Bir de evlisiniz. Ben artık patlama noktasına geldiğimde terapiye başladığımız için o terapiyi de savsaklayınca bitmeden ayrıldık. O yüzden sabrınız taşana kadar beklemeyin.
Bir de her insanı tahrik eden şey farklıdır. Kimi insanı masaj, kimi insanı bir söz, kimi insanı kucağına atlamak vs çok tahrik eder. Eşinizin o anlamda zayıf noktalarını bulmalısınız. Birlikte erotik film izleyebilirsiniz, birbirinize masaj yapabilirsiniz, ne bileyim. Umarım çözersiniz.
Ama her zaman da kadın olmak zorunda değil..Peki sizin direk konuya girmenizi engelleyen ne? Belki o bundan hoşlanıyordur, bu daha çok tahrik ediyordur. Cinselliği başlatan taraf her zaman erkek olmak zorunda değil sonuçta.
Kendinizi geri cekmeyi denediniz mi.bazı erkekler hatta çoğu zor olana sahip olmak ister.her istediğinde hazır olmayin.
Sen bir çözüm bulabildin mi peki :)O özlemek filan değil eşinle aranda yaş farkı var suan senin en istekli zamanların bide dediğin gibi ilk eşinin yaş kırka gelmiş benim esimde 37 bende 26 yim bu arada aynı şey bizdede var adamlarda artık performans yok bunu eski birlikteligine bağlama benim eşim şimdiye kadar iki kere birlikteliği olmuş ama yine düşük performans onuda dile getiremiyorlar utaniyorlar özlemek filan ona kılıf
Degistiremezsiniz malesef . Evliliğinizin ilk aylarında nasıldı peki?Israr etmiyorum asla sadece değiştirebilir miyim diye uğraşıyorum
Neredeyse hep böyleydi diyebilirim ama simdilere göre miniciiiik 1 tik daha iyiydi.Degistiremezsiniz malesef . Evliliğinizin ilk aylarında nasıldı peki?
Sevgi çiçeği haklı bence.performans yok. Çocukta yapip kendini ispatliycakBU ARADA İŞİN ASIL CAN ALICI NOKTASI YAKLAŞIK 3 4 AYDIR ÇOCUK YAPMAYI DUSUNUYOR OLMAMIZ BU DUZENLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?