Ben Nerde Yanlış Yaptım

Umutsuz konuyu okudum. Bu adam evli, bir cacık olmaz. Ama sen bunu seksen sayfa falan kabul etmeyeceksin. Durup durup "peki simdi ne yazayim" diyeceksin.

Ha evde mesajlasma konusuna gelirsen sonucta adam telefonunu televizyona yansitip yazismadigi icin seninle sıvacı Hasan Usta diyerek yazisiyor olabilir. Kismet.

Tövbe de kız ne tinderi
Keşfette gördüydüm baktım yakışıklı karizmatik biri istek atıp geri çektim ondan sonra o da görüp mesaj attı konuşmaya başladık işte

Hımm demek istek atıp geri çektin...
Böyle müthiş yöntemlere rağmen birini bulamaman çok şaşırtıcı gerçekten.

"Başıma bela olan bir kızdan kurtulmak için alyans taktım. Bilsem fotoları silerdim" demiş.
Peki silmiş mi? Evet.
Ama fotoğrafları değil seni.
Hiç ışık yanmadı mı gerçekten?

Hımm demek istek atıp geri çektin...
Böyle müthiş yöntemlere rağmen birini bulamaman çok şaşırtıcı gerçekten.
Geri cekilme bir korunma yönt...pardon yanlis oldu.

Adam da hazir bekliyormus yalniz. Biri istek atsa da mesaj atsam diye. Ne kadar da iliskiye acik, aska hasret bir bey.

Ogretmen ve att son konularinin birinin son sayfalarinda. Konudaki adamdan umudu kestiginde o ikisi peydah oldu. Biri sehirdisinda oturuyordu. Yine instadan mi twitterdan mi ne tanismislardi.
Komsunun kardesi konusunda olabilir.
Şu başka şehirden gelen adam Ankara'dan mıymış diye o konunun yorumlarını taradım, Tokat'taki adam olduğunun kanıtını buldum ama tüm konularındaki yorumlarına bakmadım, ondan kaçırmışım demek

Geri cekilme bir korunma yönt...pardon yanlis oldu.

Adam da hazir bekliyormus yalniz. Biri istek atsa da mesaj atsam diye. Ne kadar da iliskiye acik, aska hasret bir bey.

Geri çekilmiş ama umutsuz adamın yalanlarından kurtulamamış. Zamanında çekilmek önemli işte asdfgh

Komsunun kardeşi konusundaymis baktim simdi.
Tum yorumlarini okumak imkansiz zaten. Adam/konu orani yuksek.
Neyse ki Twitter ve insta'da takiliyor. Uygulamaya girse her matchi icin konu acardi.

Hangi bebeğin?
Başına bela olan kadından da bi 2-3 tane vardır bence.
Şu an beklediği geri çekilmeyle korunarak olan bebek. Umutsuz geri çekilmiş ama aynı zaman aralığında karısının da geri çekilmiş olma ihtimali var. Bu bebek kimden? Dna testi yapılsın derhal

siz farkedince silmiş sizi işte, kendi kendine silinecek hali yok ya. eşini akrabasını bulursunuz falan. sonra da kılıf uydurmuş.

Tövbe de kız ne tinderi
Keşfette gördüydüm baktım yakışıklı karizmatik biri istek atıp geri çektim ondan sonra o da görüp mesaj attı konuşmaya başladık işte
Klasik umutsuz dikkat cekme taktigi istek atip cekme valla her defasinda da ise yariyor olmasi ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…