Ben Nerde Yanlış Yaptım

Yengesini diyorsunuz sanırım. Bu konuda yengesini hiç sormamıştım benim de üzüldüğümü nerden biliyorsunuz?
Konu sahibinin yengesi aileyle beraber yaşıyordu çamaşır bulaşık yemek çocuk vs tüm yük onun üstündeydi o yüzden yengesinin durumunu sordum. Eski konuları okumanızı tavsiye ederim baya eğlenceli

uçak teknisyenine ne oldu? hani su 2 yıllık mi 4 yıllık mı okuduğu belli olmayan. muhendis degilse isim olmaz dediğiniz. o hic degilse bekardı. Bu bey 4 yıllık mı okumuş? aşagısı kurtarmiyordu sizi.
Oooo uçak teknisyeni de mi var? E benim liste eksik o zaman

Oooo uçak teknisyeni de mi var? E benim liste eksik o zaman
Daha teknisyeni mi muhendisi mi belli degil ama. konu sahibi soracaktı. eger 2 yıllık teknisyense kesinlikle uzerini cizecekti 4 yıllık muhendis ise yesil ısık yakacaktı ama onun bekar oldugundan emindi pek cazip gelmedi herhalde

KudrAlobar ucak bakım muhendisi bundan bir onceki konusu yanlis mı hatırladim dedim konuyu buldum degilmiş.

kesin bilgi yayalım. listeye ekleyin ućak bakım muhendisini ama linkedinde 2 yıllık gorunuyor konu sahibine kendisini muhendis olarak tanitmış orası saibeli

Güncelledim listeyi bir eksik kalmamıştır inşallah. Oldu mu bi kontrol edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…