- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.341
Ayol ben umutsuzun banli oldugu surede neredeyse sevgili yaptim kiz hala eli boş dönüyorSorma ya çok evliyim. Ama evlilik de zor iş biliyo musun, kocan var falan...
Eee sen naptın evlimsi adamla?
Bi umutsuz kaldı bekarAyol ben umutsuzun banli oldugu surede neredeyse sevgili yaptim kiz hala eli boş dönüyor
Ayol katipte evli onunda kocasi var taam miBen çatlamam. Neden biliyo musun? Çünkü evliyim
O da çatlamaz. Hatta şu konuya yazan kimse çatlamazAyol katipte evli onunda kocasi var taam mi
Havan kime
KismetBi umutsuz kaldı bekar
Ucan kuşa vuruldumKismet
Banliyken baska kimlere yurudu acaba
Demek evli degilsin sendeAyol ben umutsuzun banli oldugu surede neredeyse sevgili yaptim kiz hala eli boş dönüyor
Anlamazsin sen benim gibi bi hayran kitlen yok kiO da çatlamaz. Hatta şu konuya yazan kimse çatlamaz
Bu sekilde agzimdan laf alacagini mi saniyorsunHahah yine kaçtı adam de mi? Karısına gitmiştir kesin.
Kocam var valla, hemi de en minnoşundan
Sana bisey danisacam hele bi gel burdan olmazLitfen de, burda de. Çatlasınlar az.
Anlamazsin sen benim gibi bi hayran kitlen yok ki
Tatlim sen benden once buralardaydin benden eskisin ondan ötürü şımarma bosunaEki Görüntüle 2801335 Eki Görüntüle 2801336
Emoji skorlarımız her şeyi ortaya seriyor umutsuz. Burda da geride kaldın
Sen benden 8 ay önce girmişsin siteye umutsuz. Bu da tutmadı. Napacaz şimdi?Tatlim sen benden once buralardaydin benden eskisin ondan ötürü şımarma bosuna
Susma hakkimi kullaniyomSen benden 8 ay önce girmişsin siteye umutsuz. Bu da tutmadı. Napacaz şimdi?
Sevindim. Artık hıyrınlırım vır diye dolanmazsın ortalıkta.Susma hakkimi kullaniyom
Yaw he heeSevindim. Artık hıyrınlırım vır diye dolanmazsın ortalıkta.
Çok pis tokatladım seni kabul et.Yaw he hee
Yeni bir sey icat etmedin, taa sayfalar once de ayni seyi konuşmuştuk umutsuz. B12 al, bu yasta bu unutkanlık iyi degil.Demek evli degilsin sende
Ayni gemideyiz kiziiim havan kime