- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.717
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
- #1.361
Evli olunca hava mı atılıyorDemek evli degilsin sende
Ayni gemideyiz kiziiim havan kime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli olunca hava mı atılıyorDemek evli degilsin sende
Ben atıyorum valla. Çünkü neden atmayayım evliyim sonuçtaEvli olunca hava mı atılıyor
Demek evli degilsin sende
Değil evli olmak, umutsuzun sevgilisi olsa havasından yanından geçilmez bence ciddi bir emek var sonuçta ortadaEvli olunca hava mı atılıyor
Yabanim sorma neler isitti bu kulaklarLyanna Mormont , üzümlü kekim, kimlerle aynı gemi olduğun iddia ediliyordu senin öyle, bunu kabul edemem ben
Herkes onu kiskanir deme oyle ahshsDeğil evli olmak, umutsuzun sevgilisi olsa havasından yanından geçilmez bence ciddi bir emek var sonuçta ortada
Birbir emekle edindiği sevgilisini, kem gözlü diğer kadınlardan korumak için neler yapar kim bilirHerkes onu kiskanir deme oyle ahshs
Kocam var benimBen atıyorum valla. Çünkü neden atmayayım evliyim sonuçta
Hem banlanmadım hem evliyim
Tatlim sen benden once buralardaydin benden eskisin ondan ötürü şımarma bosuna
Sayılmaz ama nikah yoksa hava atmak da yokBen de hala nişanlıyım rabbime şükürler olsun
Adamin yuzune emoji koyup paylasir fotografini. Aliriz bir masallahinizi der nazar boncuklariyla.Birbir emekle edindiği sevgilisini, kem gözlü diğer kadınlardan korumak için neler yapar kim bilir
Nişanlı saylanmaz ben kabul etmiyorum, ilk sıra biz kocası olan evli kadınlarda, lütfenBen de hala nişanlıyım rabbime şükürler olsun
Sayılmaz ama nikah yoksa hava atmak da yok
Şu boşuna bakmayın tapusu bende videolari varya, onlar da mikemmel olur, dost düşman görür, ona göre davranır ama işte ilk önce bir koca lazım umutsuza.Adamin yuzune emoji koyup paylasir fotografini. Aliriz bir masallahinizi der nazar boncuklariyla.
Nişanlı saylanmaz ben kabul etmiyorum, ilk sıra biz kocası olan evli kadınlarda, lütfen
Şu boşuna bakmayın tapusu bende videolari varya, onlar da mikemmel olur, dost düşman görür, ona göre davranır ama işte ilk önce bir koca lazım umutsuza.
Offf sevgilimi bırakıp gezmelere çıktım. Keşke böyle yazı yazıp gitseydim
Ya "belalim olan kizdan kurtulmak için yazdım" derse???Offf sevgilimi bırakıp gezmelere çıktım. Keşke böyle yazı yazıp gitseydim