- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
amin tatlım aminnnCanım darısı başına asdfghjk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin tatlım aminnnCanım darısı başına asdfghjk
Her şeyi buraya yazsan şundsn daha az ilgi çekerdi çekinme senkaf dağının görünen kısmı o sadece
Herşeyi buraya yazmıyoruz heralde nazar değer diye
kaf dağının görünen kısmı o sadece
Herşeyi buraya yazmıyoruz heralde nazar değer diye
hiç birine yüz vermediğim için yanlış taktik uyguladığım içinO elliden bi tanesiyle bile ilişki yaşayamamanı çok kıskanıyorum
Nikahi basacak KOCA BULACAK bu çaresiz hunharca arayisi sona erecek
Aaa yenge demişken o konuyu açmayı unuttum bak
Iste senin sıkıntın bu gercek sevgide taktige gerek olmuyorhiç birine yüz vermediğim için yanlış taktik uyguladığım için
Bu beğenilmiyorum sevilmiyorum anlamına gelmiyor
Yavrum seni silen adama mesaj attın ya. Kendin inanıyor musun yazdıklarınahiç birine yüz vermediğim için yanlış taktik uyguladığım için
Bu beğenilmiyorum sevilmiyorum anlamına gelmiyor
Yuva kurmak için
Senin gibi aklım fikrim oynaşmakta değil
boşverHer şeyi buraya yazsan şundsn daha az ilgi çekerdi çekinme sen
Aaa benimki gelmiş
tabi ne sandın
Sen de sevişiyorsun de mi? Hep bizim gibi sevişgenler yüzünden umutsuza koca kalmıyor.Ama koca bulan benim sen değilsin asdfghjk
Sene 2045. Umutsuzun 3219. konusu. Icerik, faketen yurudum napayim.
Abiniz akrabanız varsa elden ele gönderelim umutsuza. Yalnız kriterimiz yağuşuklu olmasıAaa benimki gelmiş
Kddjddkdkdkd
Görüyorsun dimi umutsuz kadınlar içinde bile buldum hdjhdjdjd
dünyanın civisi cıkmış ben napayımSen de sevişiyorsun de mi? Hep bizim gibi sevişgenler yüzünden umutsuza koca kalmıyor.
Yooo dostum yoooAbiniz akrabanız varsa elden ele gönderelim umutsuza. Yalnız kriterimiz yağuşuklu olması
aaaa bana kısmet mi buldunuzAbiniz akrabanız varsa elden ele gönderelim umutsuza. Yalnız kriterimiz yağuşuklu olması