- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.511
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ben diyorum insallah umutsuz kendi ailesi gibi bir aileye gelin gider, kocasini bulur yuvasini kurar.
İnşallah canım inşallah. Bu kızın da yüzü gülsün artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben diyorum insallah umutsuz kendi ailesi gibi bir aileye gelin gider, kocasini bulur yuvasini kurar.
Abisi yengesinden daha mutlu olsunBen şahsen çok istiyorum umutsuz kendine göre, ailesine göre birini bulsun yuva kursun.
Hep yenge mi mutlu olsun? Azıcık da bu kız olsun ne var?
Desene bizim umutsuz yine evde kaldıUmutsuza göre biri önümüzdeki 50 yıl daha doğmayacak.
Ve kendisine, kendilerinin yengeye yaşattıkları muhteşem hayatı yaşatacak adam da tahminen 200 yıl önce doğup ölmüştür.
Desene bizim umutsuz yine evde kaldı
Lütfen ama. Ne yordu umutsuz yengesi için? Onun keyfi yerinde o istiyor böyle olmasını.Ben diyorum insallah umutsuz kendi ailesi gibi bir aileye gelin gider, kocasini bulur yuvasini kurar.
Abisi yengesinden daha mutlu olsun
Bulmuş zaten. Ama işte "oğlan" ın haberi yok.Ben de umutsuzvaka01 birini buldu sandım
Oda kurtarmaz 15 - 20 yıllık evliler tanıyorum hala bekar yazıyorKimliğinin resmini atıversin yeni eniştemiz.
Ay evet evet inş. Çünkü o da kendisi gibi görümcesi olsun istiyordu. Bizden iyisini mi bulacaktır diyordu.Kendisi gibi bir görümcesi de olur belki ohh
İnsan daha ne ister ki şu hayatta?
Umutsuza gore 19 milyon erkek var. 20-50 yas arası. Yarisi evli olsa 9,5 milyon erkek var. Bekar olmasi yetiyor diye dusundum.Umutsuza ve ailesine göre biri anasından doğmuş mudur acaba?
Yengenin evinde kalmasın da hangi evde kalırsa kalsınHangi evde kaldı acaba? Mutfağı yaptırdılar mı ki?
Yeni kimliklerde yazmıyormuş zatenOda kurtarmaz 15 - 20 yıllık evliler tanıyorum hala bekar yazıyor
Ahaha yok umutsuzun kriterlerinde değil, bizim umutsuza uygun göreceğimiz kendisi gibi ailesi gibi bir insan evladıUmutsuza gore 19 milyon erkek var. 20-50 yas arası. Yarisi evli olsa 9,5 milyon erkek var. Bekar olmasi yetiyor diye dusundum.
Oğlan ise sıkıntı.keşke erkek bulsaydıBulmuş zaten. Ama işte "oğlan" ın haberi yok.
Ay evet evet inş. Çünkü o da kendisi gibi görümcesi olsun istiyordu. Bizden iyisini mi bulacaktır diyordu.
Kitap okudun mu bakimYeni kimliklerde yazmıyormuş zaten
Yengenin evinde kalmasın da hangi evde kalırsa kalsın
Utanma emojisi olmadığı için şaşırma emojisi koydumKitap okudun mu bakim
Umutsuza gore 19 milyon erkek var. 20-50 yas arası. Yarisi evli olsa 9,5 milyon erkek var. Bekar olmasi yetiyor diye dusundum.