- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Güzelliğin on para etmez, bendeki bu aşk olmasaNeden evlenmesin
Benden güzelini mi bulacak
Hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelliğin on para etmez, bendeki bu aşk olmasaNeden evlenmesin
Benden güzelini mi bulacak
Hıh
Valla anlamiyom sizie devlet şifresini iste vermiyorsa zaten sana ilgisi yoktur
Tabi tabi, sen bir derle toparla kafanda, yeni gelişmeler oluşturur, biz seni bekliyor olacağız önümüzde ki günlerde.Bugun beni mazur görün sonra acayim konuyu olur mu saat gec oldu
Yuoo yaşamadık. Evli mi değil mi diye endişe edeceğim adamla neden flört edeyim başka adam mı yok?Valla anlamiyom sizi
Hic mi flortlerinizde boyle belirsizlikler yasamadiniz
Offf offf
Keske evli micbekar mi oldugunu anlamanin bi yolu olsa da rahatlasam
Belki yok.Yuoo yaşamadık. Evli mi değil mi diye endişe edeceğim adamla neden flört edeyim başka adam mı yok?
Şşşşş ben burda gizli gizli gbt ye baktıran gördüm, e devlet şifresini güzellikle isteyene laf yok.e devlet şifresini iste vermiyorsa zaten sana ilgisi yoktur
Oglan zaten patlamaya hazir bomba gibiŞşşşş ben burda gizli gizli gbt ye baktıran gördüm, e devlet şifresini güzellikle isteyene laf yok.
Beni çıldırtmak mı istiyorsun adam sana yazmıyorNe fark eder ki?
Adam sana yazmıyor.
Yazmıyor adam sana.
Sana adam yazmıyor.
Bekarsa "sahipsiz bu" deyip yavru kedi sahiplenir gibi kucaklayıp götürecek misin?
Adam sana yazmıyor.
internetten tanıştığım kişide bile hayır böyle şeyler yaşamadım. adam size kendini belli etmiş aslında ama...Valla anlamiyom sizi
Hic mi flortlerinizde boyle belirsizlikler yasamadiniz
En sevdiğindenOglan zaten patlamaya hazir bomba gibi
Nasil e devlet sifresini isteyeyim
Ahahahahahah ne güldüm yaaa gece geceNe fark eder ki?
Adam sana yazmıyor.
Yazmıyor adam sana.
Sana adam yazmıyor.
Bekarsa "sahipsiz bu" deyip yavru kedi sahiplenir gibi kucaklayıp götürecek misin?
Adam sana yazmıyor.
AtsanaAhahahahahah ne güldüm yaaa gece gece
Son mesajlasmalarimizi atayim istersen o zaman niye mesaj atmadigini anlarsin
Nolursun yapmaneyse internetten nasıl adam bulunur sormak istersen her zaman yazabilirsin ama o konu benden sorulur
Bu tarz bir yorum.yazacaktim liste neredeydi diye en son 16da kalmistik yoksa 17 miydi oyle bisey işteKudrAlobar liste kabarıyor. Hem seni çıkarmış hem de üste çıkıyor. Tam bir yalancı.
internetten tanıştığım kişide bile hayır böyle şeyler yaşamadım. adam size kendini belli etmiş aslında ama...
neyse internetten nasıl adam bulunur sormak istersen her zaman yazabilirsin ama o konu benden sorulur
Şu konuyu bi acikliga kavusturalim ondan sonra digerine geçelim olur muTabi tabi, sen bir derle toparla kafanda, yeni gelişmeler oluşturur, biz seni bekliyor olacağız önümüzde ki günlerde.
Kameramanla komsunun polis kardesi arasinda biri daha vardi a b yapmistin ama 20 olmus mu yaa attyi de hatirliyorum da digerlerini kacirmisim tüh