Ben Nerde Yanlış Yaptım

Denedik valla cogu konusunda.
Yazilan seyleri kaale almiyor. Duruyor duruyor "peki sence yazar mi" diyor. "Ne yazayim sence" diye soruyor. Mesela iste adam ilgilense bak sana yazardi, iki haftadir yazmamis, sen artik ustune dusme vs vs sayfalarca yaziliyor. Umutsuzdan cevap "storysine yorum mu atsam".

Bir de bir huyu var kendisinin :KK70: başlığı gozden düştükçe birkac gunde bir gelir, on sayfa gerideki bir cumlelik yoruma falan "tatlim ah keske" falan yazar gider. Cok sallamiyor yani adami kafeslemek icin taktik vermeyen yorumları.
Bir konuda da, şey olmuş, Umutsuz yine taktik istemiş. Taktikleri boş ver dedikçe şu taktik işe yarar mı demiş gelip gelip :KK70:. "Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi" yazmış mesela. Ben bittim bu taktiğe :KK70:

Hangi erkek bir kadını kendisinden uzaklaştırmak için alyans takar? Söylediği yalandan belli, aptalın teki.

Neden mesajlaşamasın? Eşi uyurken çok rahat mesajlaşır.

Bir haftadır yazmıyor diyorsun ya eşiyle aile ziyaretine falan gitmiştir. Döndüğünde yazar.

Evli olduğunu anlamayacak kadar saf olamazsın yahu :olamaz:
Valla ben çok arada kaldım evli mi bekar konusunda
Benle 7/24 konuşuyor görüşmek istiyor instagramdan silmediğine yeminde etti üstelik
Eşinin fotolarını paylaşmaz mıydı evli olsa

Valla ben çok arada kaldım evli mi bekar konusunda
Benle 7/24 konuşuyor görüşmek istiyor instagramdan silmediğine yeminde etti üstelik
Eşinin fotolarını paylaşmaz mıydı evli olsa
neden bu kadar pollyannasınız?keeşke kendi hayatınızda hedeflerinize bu kadar bağlı olsanız.

İnstagramdan 1 haftadr konuştuğun birine neden bu kadar güvenmek istiyorsun? Adam eşi görmesin diye seni silmiş. Benim bir arkadaşım vardı çift İnstagram hesabı kullanırdı böyle işler için 😅 belki çift hesaplıdır.

Tekrar ekledi mi instaya??
Tekrar eklesin.
Kimlik fotosunu atsın.
Sizinle gece telefonda sesli konuşsun.

Dicem ama ne gerek var :işsiz:
Yalan söylediğini buradan ben anladım şahsen :KK53:

Bu arada yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor eski kimliği olan çok yok zaten. Adama kimliğini at falan nasıl desin direk sana güvenmiyorum demekle aynı şey

İnstagramdan 1 haftadr konuştuğun birine neden bu kadar güvenmek istiyorsun? Adam eşi görmesin diye seni silmiş. Benim bir arkadaşım vardı çift İnstagram hesabı kullanırdı böyle işler için 😅 belki çift hesaplıdır.

Bu arada yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor eski kimliği olan çok yok zaten. Adama kimliğini at falan nasıl desin direk sana güvenmiyorum demekle aynı şey
kadının kadına yaptığını başkası yapamıyorun en güzel örneği.

Aslında benim kafamdaki şuydu
Mesaj atsaydı eğer instagramdan ekleyecektim madem yanlışlıkla silindi diyip ondan sonra napacaktı bakalım
Lakin yazmadı bir daha

şöyle düşün bu zamaana kadar hep aynı şeyleri uyguladın sonuc hep aynı yani sıfır.. döngüyü bir yerde kırman lazım ki mesaj bile atmamış. bi örüntü oluşturmussun farkında olmadan. hep aynı benzer seyleri yasıyosn sonuc hep belirsizlk ve hüsranlı bekleyiş. engelle adamı kafan rahatlar

Aslında benim kafamdaki şuydu
Mesaj atsaydı eğer instagramdan ekleyecektim madem yanlışlıkla silindi diyip ondan sonra napacaktı bakalım
Lakin yazmadı bir daha
Bence sende durumun farkındasın ondan buraya yazmışsın gibi hissettim. Canım sıkılıyor diyorsan adamla geç dalganı o da görsün yalan söylemek ne demekmiş😅

Aman ne bileyim yazdım öyle. İstemesin tabiiki gerek var mı bağırıyo adam evliyim diye.. Zaten kimliğini istese falan, kesin kayıptır arabadadır yok cüzdan yanında değildir falan filan😆

X