• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden sürekli acıkıyorum?

hayalethesap

🙇🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
1.397
3.046
133
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere hatunlar sürekli acıkıyorum. :kk77: Azda yemiyorum sanırım ya. Sürekli bir şeyler yeme isteğindeyim. Abur cubur olsun, ekmek olsun hiç farketmiyor :KK33::KK70:Ve malumunuz göbeğim çıkıyor :KK61:Yalnız mıyım ya bu konuda :KK4:

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere hatunlar sürekli acıkıyorum. :kk77: Azda yemiyorum sanırım ya. Sürekli bir şeyler yeme isteğindeyim. Abur cubur olsun, ekmek olsun hiç farketmiyor :KK33::KK70:Ve malumunuz göbeğim çıkıyor :KK61:Yalnız mıyım ya bu konuda :KK4:
Değilsin :D
İşyerınde sürekli bir şeyler yıyorum sürekli ..
Ama şükür kilo almıyorum.

Kahve icince elin ayagin titriyor mu?
Acikinca soguk soguk terliyor musun?
Ekmek pilav makarna vs yiyince daha hizli acikiyor musun?
Insulin direncin var mi?

Al bendende o kadar sabahdan aksama kadar hıcbır şey yemedıgım oluyor aksam 5 oldumu okuz kaçıyor ıcıme resmen:mad: ben bıle tıksınıyorum sonra kendımden :oops:hep ıvır zıvır seyler :KK14:

Kahve icince elin ayagin titriyor mu?
Acikinca soguk soguk terliyor musun?
Ekmek pilav makarna vs yiyince daha hizli acikiyor musun?
Insulin direncin var mi?
biraz fazla acıkınca elim ayağım titriyor,soğuk soğuk terlemem oluyor. İnsulin direncim var mı bilmiyorum ama genetik olarak şeker hastalığı yüksek oranda risk grubundayım.

Bende hiç acikmiyorum. Direncim düşmesin diye mecburiyetten yiyorum resmen. Canımın istediği tek şey makarna. Böylesi daha kötü malesef.

Al bendende o kadar sabahdan aksama kadar hıcbır şey yemedıgım oluyor aksam 5 oldumu okuz kaçıyor ıcıme resmen:mad: ben bıle tıksınıyorum sonra kendımden :oops:hep ıvır zıvır seyler :KK14:
ev dışında çok fazla bişey yemeden akşam ettiğim oluyor aynen benimde ama evde 2 saate acıkıyorum. acıkmasam bile sürekli bişeyler yemek istiyorum :KK72::KK71:

ev dışında çok fazla bişey yemeden akşam ettiğim oluyor aynen benimde ama evde 2 saate acıkıyorum. acıkmasam bile sürekli bişeyler yemek istiyorum :KK72::KK71:
Valla aynı bende dışarıdayken hıcbır şey yemıyorum Can'ım ıstemıyor mıllet kebabları hamburgerlerı götürüyor hıc Can'ım çekemiyor bıle ama ne Zaman eve gırsem daha kapıda başlıyorum ne yesem demeye sonrada gerısı gelıyor dananın kuyruğu kopuyor:mad:

Fazla karbonhidrat tüketirsen acıkırsın. Acıktıkça yer yedikçe de acıkırsın. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış birde şekerine baktırdın mı?

Kan şekerimi ölçüyorum ama oda normal çıkıyor bende anlamadım ki ne meretse bu :KK34:

o gizli şeker farklı ölçülüyor. önce açlık şekerine bakılıyor. sonra sana şekerli su içirilip 1 saat bekletip ölçüyorlar.
genel de gebeler de yapılır ama gebe olmayanlarda bazen yaptırmalı..

Back