• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden sürekli acıkıyorum?

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere hatunlar sürekli acıkıyorum. :kk77: Azda yemiyorum sanırım ya. Sürekli bir şeyler yeme isteğindeyim. Abur cubur olsun, ekmek olsun hiç farketmiyor :KK33::KK70:Ve malumunuz göbeğim çıkıyor :KK61:Yalnız mıyım ya bu konuda :KK4:

demir eksikliği acıkma hissi çok yapar ferritinini kontrol ettir... vücut özellikle tatlı ister

babam çilekli pasta yapmayı nerden öğrendi ?
:KK70: :KK70: alemsin valla ..
şaka bir yana benim de aklıma hemen insülin direnci geldi..

Insulin direnci cok pis bir konu ya.
Referans araligi 24e kadar cikiyor yaptirdigim yerde.
11 12 cikinca dahiliyeci iyi diyor, kendi endokrinologum ise kotu diyor cunku benim meret 4u gecince aclik krizlerim basliyor, kilo aliyorum, kilo aldikca daha cok acikiyorum daha cok sisiyorum.
Normal sinirlarda sozde, yersen.
Endokrinologa gitmek en dogrusu.

Insulin direnci cok pis bir konu ya.
Referans araligi 24e kadar cikiyor yaptirdigim yerde.
11 12 cikinca dahiliyeci iyi diyor, kendi endokrinologum ise kotu diyor cunku benim meret 4u gecince aclik krizlerim basliyor, kilo aliyorum, kilo aldikca daha cok acikiyorum daha cok sisiyorum.
Normal sinirlarda sozde, yersen.
Endokrinologa gitmek en dogrusu.
aile hekimi vs kurtarmaz diyorsun yani.

Acıkınca su için.Su , bu yalancı açlıkları bastırıyormuş öyle duydum.Ben de doğru düzgün beslenmeye başladım .2.5 kilo verdim bile.Bakalım hayırlısı

Back