Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biraz fazla acıkınca elim ayağım titriyor,soğuk soğuk terlemem oluyor. İnsulin direncim var mı bilmiyorum ama genetik olarak şeker hastalığı yüksek oranda risk grubundayım.
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere hatunlar sürekli acıkıyorum. Azda yemiyorum sanırım ya. Sürekli bir şeyler yeme isteğindeyim. Abur cubur olsun, ekmek olsun hiç farketmiyor Ve malumunuz göbeğim çıkıyor Yalnız mıyım ya bu konuda
Insulin direnci cok pis bir konu ya. Referans araligi 24e kadar cikiyor yaptirdigim yerde. 11 12 cikinca dahiliyeci iyi diyor, kendi endokrinologum ise kotu diyor cunku benim meret 4u gecince aclik krizlerim basliyor, kilo aliyorum, kilo aldikca daha cok acikiyorum daha cok sisiyorum. Normal sinirlarda sozde, yersen. Endokrinologa gitmek en dogrusu.
Insulin direnci cok pis bir konu ya. Referans araligi 24e kadar cikiyor yaptirdigim yerde. 11 12 cikinca dahiliyeci iyi diyor, kendi endokrinologum ise kotu diyor cunku benim meret 4u gecince aclik krizlerim basliyor, kilo aliyorum, kilo aldikca daha cok acikiyorum daha cok sisiyorum. Normal sinirlarda sozde, yersen. Endokrinologa gitmek en dogrusu.