Ben neden böyleyim

Bana depresyondan değil de dürtüsel konuşuyorsunuz gibi geldi. Psikiyatr doktorunuza bahsettiniz mi bu sıkıntınızdan?

Bence bu öyle büyük kavgaya sebep olacak bir konu değil. İsmi sevmeyebilirsin yani bu normal bir şey. Bence fazla tepki göstermişler

Kendini kötüleme

Annesinin yüzüne söylemek olmadı ki ama kadın da bana karşı o kadar iyi ki severiz birbirimizi o bana dese ismim için sevmiyorum diye bende bozulurdum kadın çok haklı değil mi
İsim sevmemekle insan sevmemek aynı şey değil. Bence haklı değil hani bilemedim

Katılıyorum

Annesinin ismini bilerek ya da bilmeyerek beğenmediğinizi söylediniz diye ayrıldıysa kesinlikle en az sizin düşünmeden konuşmanız kadar büyük bir sorun.

Siz bir yanlışlık yapmışsınız ya da beğenmek zorunda da değilsiniz ama onun tepkisi çok ölçüsüz. Adım atmamanızı öneririm.

Sakın arayıp özür falan dilemeyin. Bırakın bittiği iyi olmuş. Seven insan böyle kestirip atmazdı zaten. Ayrıca tüm isimleri sevmek zorunda değiliz. Arkadaşımın kızını çok seviyorum ama ismini her yerde duya duya nefret ettim. Eee şimdi ismini sevmiyorum diye kızı da mı sevmiyorum? Böyle bir erkekle ömür geçmez, sadaka verin.

Bu tarz olumsuz fikirleri belirtmek gereksiz zaten. Annesinin İsmi Nur olmasa bile Nisanur dendiğinde nur ismini sevmem demek yerine susmak daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…