Ben neden böyleyim

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Biri bana birşey söyleyince ailemde olsa hemen sinirleniyorum başımdan alevler çıkıyor sanki elim ayağım titriyor ağlıcak gibi oluyorum iç eleştireye açık biri değilim hemen kırılıyorum özellikle ailemden biri olunca laf söylüyor bende cevap veriyorum bu sefer saygısız oluyorum karşılık vermesen olmaz diyorlar rahat sakin biri olamıyorum bir arkadaşım vr ne deseler ona iç ordan gelmiyor sanki ona değilde duvara konuşuyorlar çok rahat iç sinirlerini bozmuyor acaba benim bir doktora gitmem mi gerekiyor sakinleştirici içsem işe yarar mı vurdum duymaz bir insan olmak istiyorum çocukluğumdan beri aklı havada uçuk bir kız olamadım diğer insanlar konuşsun konuşsun boş bakım önemsemeyim kendi kendimi yıpratıyorum insanların en ufak kelimesine bakarak artık o kadar sinirli biri oldum ki geçen gün bagırmadan konuşamadığımı fark ettim annem gibi oldum ikiz yeğenlerim bişey olduğunda onlara yapma gel halacım derdim şimdi en ufak şeyde kim olursa olsun bagırıyorum sonrada pişman oluyorum oturup birde neden öyle dedim diye aglıyorum dediklerim çok kötü ağır şeyler değil ama normalde sakin bir insanım bu güne kadar kimseye yüksek sesle kırıcı konuşmadım kendi ailemden birine iç konuşmak istemiyorum çok mu üstüme geliyorlar yoksa ben mi çok sinirli bir insana dönüştüm bilemiyorum.

Yardim alabilirsiniz elbette faydasi olur.
Hayattan gercekten okkali darbe almamis kisilerin boyle vara yoğa sinirlendiklerini dusunuyorum ben

Bir insan sinirli dogmaz muhakkak ki etkileri vardir. Sizin de kendinizi kontrol edebiliyor olmaniz lazim. Cevap vermenizde anormal bir durum yok cevap veremiyorsaniz sikinti. Annem gibi oldum demissiniz demek ki size hep bagirarak ve sinirle yaklastilar ki siz de tepki olarak bunu ogrenmis ve gelistirmissiniz.

Tum konuyu okudum..
Okurken de herseyi dogru yazmis ama neden hiçe iç yazmis diye dusunuyodum

Belki ailenin sana eski davranislarindan oturu boylesindir.cocukluguna bakmak lazim kisacasi.
Bencede benim çocukluğuma inilmesi gerekiyor bir uzmanla görüşsem daha iyi olur belki ilaç kullanmamı gerektiren bir durumda yoktur.

Akşam, akşam yanlış yazdığıma bu kadar gülüceğimi hiç düşünmezdim kendimi ele verdim Trakya insanıyım işte idare edin.

Yardim alabilirsiniz elbette faydasi olur.
Hayattan gercekten okkali darbe almamis kisilerin boyle vara yoğa sinirlendiklerini dusunuyorum ben
Haklı olabilirsiniz hayattan okkalı bir darbe almadım bugüne kadar çok şükür ama süreklide karşında seni eleştiren biri olunca ister istemez bir yerde yeter artık diyorsun.

Akşam, akşam yanlış yazdığıma bu kadar gülüceğimi hiç düşünmezdim kendimi ele verdim Trakya insanıyım işte idare edin.

Ben klavye hatasi yapmis olabileceginizi dusunmustum olabilir cunku. Biz kimiz ki idare edelim burada edebiyat yazmiyoruz aksine bence cok tatlisiniz en azindan dogalsiniz. Trakyali degilim ama Trakya insanini cok severim samimidir.

Haklı olabilirsiniz hayattan okkalı bir darbe almadım bugüne kadar çok şükür ama süreklide karşında seni eleştiren biri olunca ister istemez bir yerde yeter artık diyorsun.
Kim elestiriyor ki sizi? Herkes kendine baksin deyiverin ona

Ergen misin. Yaş kaç.
Dans yoga spor gibi şeylerle enerjini boşalt
Enerji doluyum patlıcak yer arıyorum demedim insanlar bana laf söylerken dans mı edeyim zaten günüm çok yogun geçiyor yoruluyorum enerjim yok sadece cok cabuk sinirlerim bozuluyor
Trakya tiplemesini benden güzel yapmışsınız bir trakyalı olarak ben bile saraçlarımı ve somağanın tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama anamla babamı üzmeye çalışıcam tekirayada sık sık gidiyorum zaten teşekkür ederim .

Ben Trakyalıyım zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…