Ben ne yaşıyorum diye sorguluyorum kendimi ?

Seren Kalender

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
22
1
1
28
Ben yeni evliyim 2 yıllık . . Ben eşimle ilk konuştuğumda kendisi iş arkadaşıyla bir fotoğraf paylaşıp bunu Instagramda benden gizlemiş ben bu 3-4 kere oluyor farkında değilim tabi . Sonra bana açmış ben bu fotoğrafı görünce kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum diyip açtım dedi. ve bende tepkimi koydum sonra paylaşmadı zannederken yeniden gizleyip paylaşmış her neyse ben sonrasında bundan ayrıldım ama sonra biz sevgililige devam ettik . Nişanlanmasan 1 yıl önce iş arkadaşı ile konuşmalarını -ben evlendikten sonra gördüm- aktarıyorum . Ofisse yebi bir kız gelmiş onun fanı mıyız bir etek gitmiş bir oturdu göğüsleri gitti geldi fena oldum demiş eşim çocukta işte kızla ilgili bilgiler veriyor kulak kabarttığı şeyleri söylüyor . Sonra benim 1.02 espirime güldü diyor arkadaşı bu da beğeniyor mesajı sonrasında da başka bir kızdan bahsediyor diyor ki işte Almina gitmiş benim kızı olması ona yürürdüm Instagram‘dan çakardım özür dilerim bunu kullandığım için ama böyle bir ifade vardı yani onlar konuşurken utanmamış ben söylerken mi utanacağım modundayım. Öyle söylemiş ben olmasam neler yapacakmış yani neyse sonra biz evlendik tabi benim haberim yok ben bunları evlendikten sonra görüyorum.evlendik ve başka bir iş arkadaşından -kadın - parasını isterken öpücük atıp aşko va demiş bu kadın ondan 3-4 yaş büyük ve o zaman yeni evliydi . Ben biraz aileyi işin içine kattım bu ne demek vs ve tek yanlışın olursa gözünün yaşına bakmam dedim . Birkaç ay sonra çocukluk arkadaşıyla mesajlarını gördüm . Çocuk çekim Yaptığı iç öamaşırı mankenini atıyor bu da çok tatlı kız yazıyor sonra çocuk mankenin me..e lerinden ne kadar orijinal olduğundan bahsediyor ve başka fotoğraflar atıyor eşimde beğendiğine dair -Allah Allah yazıyor - mesajlar atıyor ve ben bunu gördüm , boşanacagımı söyledim . Sizce siz dışarıdan nasıl değerlendiriyorsunuz ?

süreçte annem ağır hasta . Ben bu durumu baya ayyuka çıkardım aileme söyledim fakat babama stres yasak olduğu için biraz daha sabret dedim ama bu adam iş arkadaşları ile wp konuşmalarını siliyor . Sonra iş yerindeki yeni girmişti iş yerine iki kadını girdikten birkaç ay sonra farklı zamanlarda aratıyor bunu soruyorum ya bayağı kavgalar çıkardım yani beni uyumsuz olmakla falan suçluyor ve gerçekten çok sinirli agresif bir insan oldum artık ve istemiyorum en son annemi hastaneye yatırdık ve refakatçi kaldım yanında tamam dedim gelmeyeceğim istemiyorum artık seni Yani artık yani annem de strese Girecekse de yapacak bir şey yok diye düşündüm çünkü onun da strese girmesini istemiyorum çok sıkıştım arada yalvardı yakardı yok böyle olmayacak şöyle olmayacak ama yani zaten bu adam benimle ya felaket kavgalar ettiğim bir insan arada saygı kalmadı hatta yani şiddete doğru gidiyor olay iki taraflı da

Ya ben bu süreçte psikolojimi çok kötü bozdum. Hasta varken en yakınımda bana yaşattığı şeyler … bir savaş veremedim çünkü kendimde o gücü göremedim şimdi ise sıkışmış çaresiz ve bitigim . Bana iy davranıyor yok diyor evliliği kurtaracağım şöyle böyle ama bende bir şeyler yok

Canım alışmış bu erkek artık. Gözü hep dışarlarda. Yalanlarına inanma. Gücünü topladığın vakit bas tekmeyi
Bir aklama için demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama . Bana işte seni anlıyorum şöyle eböyle diyip işte düşünüyor gibi hareketleri var . Ama dediğim gibi emin olamadığım için bende hep güvensiz olarak kalacak . Sadece manipüle mi ediliyorum ben 😔

Ya ben bu süreçte psikolojimi çok kötü bozdum. Hasta varken en yakınımda bana yaşattığı şeyler … bir savaş veremedim çünkü kendimde o gücü göremedim şimdi ise sıkışmış çaresiz ve bitigim . Bana iy davranıyor yok diyor evliliği kurtaracağım şöyle böyle ama bende bir şeyler yok
Gözü dışarıda erkek modeli, değişmez.

Herkese bakıyor, herkes hakkında kötü konuşuyor, gözü dışarıda, pislik biri. Bir de sanki kendisi superman gibi siz olmasanız neler neler yaparmış da sanki kızlar kapısında kuyruk... çok saçma bir tip ya. Çocuk falan olmadan boşayın bu ergeni, ay böyle birini insan yanında gezdiremez bile.

Herkese bakıyor, herkes hakkında kötü konuşuyor, gözü dışarıda, pislik biri. Bir de sanki kendisi superman gibi siz olmasanız neler neler yaparmış da sanki kızlar kapısında kuyruk... çok saçma bir tip ya. Çocuk falan olmadan boşayın bu ergeni, ay böyle birini insan yanında gezdiremez bile.
Gezmeye bile dışarı çıkamıyorum artım birine bakarda benim sinirimi bozar terbiyesizligiyke . Ona kalsa erkek muhabbeti . O arkadaşına tavır aldı mesela manken muhabbeti yaptığı ama şuan ara ata konuştuğunu biliyorum. Bu bile hoş değil

Gezmeye bile dışarı çıkamıyorum artım birine bakarda benim sinirimi bozar terbiyesizligiyke . Ona kalsa erkek muhabbeti . O arkadaşına tavır aldı mesela manken muhabbeti yaptığı ama şuan ara ata konuştuğunu biliyorum. Bu bile hoş değil
Eşinizden o yüzü bulmasa arkadaşları da onla bu tarz seviyesiz sohbetler etmezler zaten. Sinirinizi bozmaya değecek biri bile değil, ne de düzelmez bu. Yalandan yemin etmelerine bakmayın. Kendinize değer verin yani.

“çakardım” dedikten sonra gerisini okumaya gerek kalmadı.
düzeleceğini asla düşünmüyorum, doymamış gözü dışarda hayatı zehir edecek tipte bir model.
Size boşanın diyemem belki ama böyle bir evliliğin yürümeyeceği kanaatindeyim.
Aileniz için geçmiş olsun umarım sizin için en iyi kararı verirsiniz.

Hee kesin tavır almıştır. “Benim hanım mesajları gördü, bana böyle şeyleri mesajla anlatma yan yanayken konuşuruz” tarzı bir şey dediğine adım gibi eminim.

Irz düşmanı sapık eşinizle aynı ofiste çalışan kadınlara üzüldüm. Bu herifler evlense de kadınlar sapıklıklarından kurtulamıyor. Yani dümdüz işyerinde çalışıyorsun adamlar memeni falan yorumluyor iğrenç yavşaklar.

Eşinizden o yüzü bulmasa arkadaşları da onla bu tarz seviyesiz sohbetler etmezler zaten. Sinirinizi bozmaya değecek biri bile değil, ne de düzelmez bu. Yalandan yemin etmelerine bakmayın. Kendinize değer verin yani.
Bunları söyledikçe ben agresif geçmişte takılan oluyorum . Tamam 2-3 gün trip atarsında ne uzatıyorsun erkek muhabbeti dedi bana . Bu sabahta den bana kötü davranıyorsun benim hiçbir suçum yok diye çıkışıyor . Laf bile anlatmaya yoruldum . Yurtdışına çıkıp gezmek istiyorum bunu peşime takmak zorundayım dışarıya aileme karşı oynadığım için uçak paralarını ben ödedim oteli de bana rezerve ettiriyor . Başımın gözümün sadakatı olsun . Eve bir şey yapmıyorsun diyor toplu bir ödeme olur artık bıktım ondan kurtulmak istiyorum

“çakardım” dedikten sonra gerisini okumaya gerek kalmadı.
düzeleceğini asla düşünmüyorum, doymamış gözü dışarda hayatı zehir edecek tipte bir model.
Size boşanın diyemem belki ama böyle bir evliliğin yürümeyeceği kanaatindeyim.
Aileniz için geçmiş olsun umarım sizin için en iyi kararı verirsiniz.
Sevgiliyken olduğu için evliliği bunun için yıkamazmışım . Sevgiliyken görsem tamammış çevreden gelen tepkiler

O.rospuluk kadına atfediliyor ya işte buda bizzat o ama nedense kadına yapışmış bir kelime kendisi. Sizin eşinize tam oturuyor.

Ona göre bakın işte boşanır mısınız? Böyle hayat geçirir misiniz siz karar verin? O hasta bunun kalbine iner bitmez haberiniz olsun. Yaşadığımız sürece hayatımızda sevdiğimiz bir kişi hep hasta olacaktır. Ha devam ederseniz de bu adam sizi kahırdan,stresten kanser eder zaten.

Bir aklama için demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama . Bana işte seni anlıyorum şöyle eböyle diyip işte düşünüyor gibi hareketleri var . Ama dediğim gibi emin olamadığım için bende hep güvensiz olarak kalacak . Sadece manipüle mi ediliyorum ben 😔
Ay adamın karakter özelliği bu siz gelmiş hala emin olamıyorum diyosunuz. Karakterle ilgili sıkıntısı olduğundan emin olmanız lazım. Zamanında bu hataların yolunu yaptığında kestirip atmanız işi evliliğe taşımamanız gerekirdi. Hadi yaptınız şimdi bunu da ayyuka çıkarıp hiçbir şey yapmadığınızda daha da ileri gitmesine cesaret veriyosunuz sadece. Nasılsa konuşur konuşur susar oturur yanımda diye düşündüğüne eminim. Böyle şeyleri ailelere kadar duyurup hiçbir aksiyon almamanızın bi sonucu olacak. Ve siz o sonuçtan bi kaç sene içinde aşırı pişman olacaksınız.

Sevgiliyken olduğu için evliliği bunun için yıkamazmışım . Sevgiliyken görsem tamammış çevreden gelen tepkiler
Boşandıktan sonra ekmeğinizi çevreniz vermeyecekse, derdinizi onlar çekmeyecekse ne dedikleri maksimum 15 saniye ilgilendirsin sizi. Bi süre aile desteği alacaksanız bile 15 saniye ilgilendirecek kadar dinleyin ve işinize geleni yapın. Ha kaldı ki bence anlatmayın bile. Böyle bi konuda kendi içinizde netleşin önce.

Ay adamın karakter özelliği bu siz gelmiş hala emin olamıyorum diyosunuz. Karakterle ilgili sıkıntısı olduğundan emin olmanız lazım. Zamanında bu hataların yolunu yaptığında kestirip atmanız işi evliliğe taşımamanız gerekirdi. Hadi yaptınız şimdi bunu da ayyuka çıkarıp hiçbir şey yapmadığınızda daha da ileri gitmesine cesaret veriyosunuz sadece. Nasılsa konuşur konuşur susar oturur yanımda diye düşündüğüne eminim. Böyle şeyleri ailelere kadar duyurup hiçbir aksiyon almamanızın bi sonucu olacak. Ve siz o sonuçtan bi kaç sene içinde aşırı pişman olacaksınız.
İşte , babası manken memesi muhabbetine bunlar küçük şeyler evliliğini yıkmaya değmez demişti

Back
X