- 18 Mart 2019
- 556
- 524
- 53
Öncelikle herkese merhaba, bir çoğunuz beni az çok tanıyorsunuz genel de dua grupları zikir gruplarında bulunurum ve Ya açardım fakat bugün size içimi dökmek istedim beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm..Bu sene bu Ramazan ayında öyle bir dileğim için salavatı tecrifye başlamak istedim ve burdan yardım istemiştim sonra burdan çok güzel bir arkadaşımla tanıştım
Morrmeneksee
bir çoğunuz tanır zaten ben onun sayesinde Ya Fettah grubuna dahi oldum aslında oda benle tanıştıktan hemen sonra dua grubu açtı ikimizde birbirimizi birden çok güzel yerlerde bulduk birbirmize gaz vererek Ramazan ayımızı çok dolu dolu geçirdik çok güzel geçti ilk defa bir Ramazan da içim bu kadar rahat huzurluydu mutluydu ki Ramazan’dan hemen önce çok mutsuzdum... salavatı tecrifye okudum, bol bol tövbeler ettim, 7 gece ayetel kursi yaptım, 313 ayetel kursi okuduk grupça, cumartesi duası yaptım, Latif hatimi yaptım aklıma daha gelmeyen çok şey okudum bir dileğim için tam dileğim gerçek oldu dedim tam duam kabul oluyo dedim o kadar mutluydum ki size anlatamam çünkü duama kabul olmaya doğru yol almıştı ilk defa bu kadar inanmıştım olucak diye ta ki bugüne kadar... bugün içinde öyle büyük bir hayal kırıklığı, kırgınlık, kızgınlık var ki bunları yazarken göz yaşlarında engel olamıyorum içimde hep ‘neden’ Allahım neden’ diye sorup duruyorum Ya bikere de istediğim olsaydı herkes gibi nolucaktı.... belki bu dediklerim yanlış bilmiyorum ama şuan hissetiklerim büyük hayal kırıklığı kelimeler boğazıma düğümleniyor içimdeki Ümit yavaş yavaş bitiyo bitsin istemiyorum ama elimde değil ümidim elimden kayıp gidiyo ve ben artık bir şey yapmak için gücüm kalmadııı biliyorum herkes vardır bir hayır dicek Allah Ümit kesilmez dicek zamanı var dicek ama benim sabrım gücüm hiç bir şeyim kalmadı siz söyleyin ben ne yapayım ? İçim paramparça ben aslında sadece bu duamın olmamasına kırgın da değilim benim ettiğim çok dualarım oldu ama hiç biri olmadı aslında bunların hepsi bugün ki halim o birikmişlerin, olmayışların kırgınlığı... her kes yazıyo ettiğim her duam kabul oluyo o kadar özeniyorum ki Allahım ben ne yaptım da olmuyo diyorum size soruyorum benim niye olmuyo 1 olmaz 2 olmaz 3 olmaz bikere mi olmaz ?