Çocuğum olana kadar hep cocuk icin dua ettim. Allah biliyor hic bu zamana kadar para pul için mal mülk için dua etmemişimdir. Çocuğum oldu. Daha küçücükken çok hastaliklar gecirdi. 2017de dogdu. 6 aylikken buronsit oldu ayni hafta rotavirusten hastane de yattik. Surekli surekli buronsit oldu, astıma cevirdi. Hep dua ederdim, hic isyan etmezdim. Ayni yil başka cok musibetler geldi basimiza. Evime hirsiz girdi, cocugum daha agir hastaliklar gecirdi. Eşim hastalandi. Evimde kuran bile okuttum sonra hirsiz girdi.. esim bazen isyana kaciriyordu. Ben hep sukretmeye çalıştım. 2019 da kizim 2 yasinda hâla konusmuyodu tek ona yonelmistik. Sonra birden atesli havale gecirdi. Ve ben 2.ye hamileydim. İstemsizce allahim daha basimiza ne gelecek diye korkuyla dusunuyodum. Bugunumuze de şükür diyodum ama hep bir korku vardi icimde. Sonra 2. Bebegim erken dogdu kuvoze girdi. 8 gun kuvozde kaldi. Ardindan 50 günlükken korona olduk, hastane de yattik. Hatta bu ilk kapanmaya girdigimizde cok bunalip Allahim gökyüzünü bile goremiyorum ah bir gorebilsem demistim( evim giriş katta) sonra 6 gece hastane de 8. Katta hep gokyuzune baktim ne acıydı... Yani kisaca hayat hep bir imtihanla dolu. Dua ederken her türlü dikkat etmeli. Dua ediyorum Allah benim dedigimi neden yapmiyor dememeli(haşa) allah en hayirlisini verir.
Her nasip vaktine esir
Her nasip vaktine esir