- 14 Haziran 2015
- 12
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi Eksiknota88
Cevabı olumlu yada olumsuz iyi niyetle yorum yapan herkesten Allah razı olsun olumsuz cevaplarınıza diyecegim birsey yok ama hakaret etmeden once bi dusunun kınadıgınız sey basiniza gelebilir dune kadar sorsanız bende boyle birsey yapacagimi sanmazdim bu arada merak eden olursa altini cizeyim.oyle samimi bir muhabbetimiz diyalogumuz olmadi arada selam alıp verdiginiz birilyle ne kadar konusabilirseniz o kadar bende dusuncelerinize katiliyorum ama hakaretlerinize degilzaten icim vicdanım rahat olsa burda sizinle bunlari paylasiyor olmazdim
Sizin gibilere sinir oluyorum yok amacim sadece konusmak falan gidin bekar biriyle muhabbet edin lutfen
Bide arkadas yok yok hatta abi muhabbetine giriyolar o benim abim ama neden olmasin modundalar zarf atiyolar o karsidaki erkekte adam degilse zaten evdeki gormuyo hop atliyorayyy lütfen insan arada bir erkeğin sohbetine ihtiyaç duyuyor-muşşşş !!! Bu nedense hep evliler oluyo ...
Bide arkadas yok yok hatta abi muhabbetine giriyolar o benim abim ama neden olmasin modundalar zarf atiyolar o karsidaki erkekte adam degilse zaten evdeki gormuyo hop atliyor