Ben Ne Yapıyorum :(

Şöyle düşün sen evlisin ve senin esin tıpkı bu adam gibi başka bir kızla telefonla konuşup yemek teklifinde bulunuyor.. ne düşünürsün??? Sen normal li yapıp bu kişiyle her ne sebeple olursa olsun gorusmeni kes.. yok arkadaşlık yok yemek bu isin sonu hayra gitmez... adam bir kere kendine eğlence arıyor. Farkında değil misiniz? Yoksa isinize mi gelmiyor? Gidip bizzat olmayacağınız soylemeniz bile buyuk sacmalik

Yani simdi ne soyleyelim ayy canim tabiki arkadas olarka konusabikriisniz adam sana asikir seninde egon oksanir ne guzel memleket mi diyelim. Her sey ayan beyan ortada adam evli ya evli o karisina bunu yapacak kadar serefsiz biri. Ben kadinlarin gururlu ve asil olduguna inanmak istiyorum arkadasim lutfen su adamla konusmayi kesip bunu ispatla

Kendinizi haklı çıkarmayın adam besbelli kendine birini arıyor sizde masum ayağına yatıp adamla görüşüyorsunuz aldatma olması için arada aşk olması mi lazım madem çok masumhane görüşüyorsunuz eşiyle tanış eşiyle de görüş tabi adam tanistirirmi dimi karısıyla...
anca kendi is bulma vaadiyle kızı ayarlayıp kızla görüşür kızda istemem yan cebime koy hesabı adam is bulsun diye onla görüşmeye devam eder çıkar dünyası işte ...

Ya masum ayağına yatıyor yok söz vermişte madem çok dürüst sözünde duran bir bayan gitsin karısıyla tanissin eşinle arkadasiz desin kadının arkasından is çevirmesinler dürüst ayağına yatıyor burdakilerden de destek bekliyo

Kesinlikle canım allah uzak etsin bunlardan

Allah biliyor hakaretlerinizi hakedecek birsey yapmadım niyetim farklı olsa sizin dusundugunuz gibi saf ayagina yatacagima gonlumun her istedigini diledigim gibi yasardim bu arada zaten sonrasinda o kisiyede is icin ugrasmamasini kendisine ileride minnettar kalmak isyemedigimi belirttim bu arada empati konisuna gelecek olursakta aklimda vicdanımda benden yana rahat cunku daha oncedende yazdigim gibi ne onun benimle ne benim onunla normal iki arkadas kadar dahi samimi diyalogumuz olmadi bu insanın icinin kotu olup olmadigini bilemem ama bana guven veren sey benim yasimi guzel mi cirkin mi evlimi bekar mi oldugumu bilmeden bana kefil olmasiydi ve bu insanin esiyle tanissam Allah sahit onun yaninda basimi onume egecek birseyim olmadi bu insanın isi dolayısıylede gorustugu bircok bayan oluyor emin olun samimiyet konusunda onlardan bir tık ileri gitmemisimdir esine o insana karsi herhangi bir kalbi muhabbetim olmadi yine Allah biliyor gece gunduz bu konuda hataya dusmemek icin dua ettim

Neyse güzel kardesim madem icin rahat kendini uzak tut bu adamdan ve yanlisa düsme..Hani anlamam ki niye bu konularda konu acip danisirsiniz?cevap bellidir zaten..Adamdan uzak kal..disarida bir sürü bekar erkek var..Daha mutlu olursun inan bana..

Zaten normaldede pek konusmayiz bende uygun bi dille kestirip atmayı düşünüyorum ama iste bosluk anıma falan geldi sanırım zaten tanıştıģımız dönemde cok iyi zamanıma denk gelmemisti depresyon piskiyatri ilaclarıyla icice oldugum bi donemde gelmesi belkide direk kestirip atmama mani oldu

İş mevzusu ile alakalı biri ile konuşmaya başladınız, adam evli, mevzu işin yanında arkadaşlığa döndü ve siz bu evli erkek ile arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsunuz.

Buradan çıkan denklem şu,

Sırf kendinize iş imkanı yaratabilmek için evli bir erkek ile arkadaşlık etmeyi göze alabiliyorsunuz.

Ben nazikçe yazdım, ama gidişat belli.Aman diyeyim...

Amaca giden her yol mubah değildir, insan kafasını yastığa koyduğunda vicdanı rahat olmalı...

Diklat ederseniz oraya yazdım sozkomusu kisiye minettar kalmamak icin hic bi sekilde is bulma hususunda bir daha yardüm kabul etmeyecegimi

Daha ne yapacaksınız be. Istemem yan cebime at hesabı sizin yaptığınız. Iste sizin gibiler yüzünden yuvalar dağılıyor. Istemeyen insan onun bulunduğu yere gitse bile köşe bucak kaçar görmesin diye. Siz resmen aramissiniz ben geldim. Çay sözü varmış da hadiiiii caniim.Yuzyuze söylemek istemiş olmayacağını külahima anlat.Allah ilerde evlendiginizde size de yasatsin aynı durumu inşallah.Karakter meselesi bu işler. ..

Arada bi selam verdigim insanin muhabbeti benim icin vazgecilmez degildir. Siz neden vazgecmiyorsunuz?
Yaptiginiz cok ayip...

Arkadaşım yapacağın şey çok basit heryerden engelle bu adamı ve birdaha da konuşma ne olursa olsun bunu yapmak neden bu kadar zor geliyor anlamadım ne mecburiyetin var bu adama .Ayrıca adam niyeti bozmuş zaten sen olmazsan başkası olur erkeklere güven olmaz bunu sakın unutma yaptığın yanlış birşey yok ama adamla görüşmee devam edersen o yanlışları yapıcaksın ve sonra en çok üzülen sen olucaksın

siz ne mi yapıyorsunuz ? açıklyalım yada yüzünüze vuralım hemen kendinize gelirmisiniz bilmem masum ayaklarındasınız ...siz o kadının yerininde olun siz eşinizle konuşan buluşan bayana nederseniz o kadında size onu der ayrıca doğru der...

Evli bir insanla bir yigin savunma mekanizmasiyla goruserek anliyorum ki siz cok bosluktasiniz...bian once tamamen silin..kendi iyiliginiz ve geleceginiz icin yapin bunu litfen.bir yuvanin sebebi olmayin.

Etrafinizda hic mi konusacak baska bekar erkek yok burda masum ayagina yatiyorsunuz sizinki istemem yan cebime koy mantigi. yaptiginiz hic dogru degil sizin gibi insanlar yuzunden insanlarin yuvalari yikiliyor bir dusun artik evli adamlarin yakasindan....

Erkeklerle sohbet etme,beğenilme,egonuzu tatmin etme gibi beklentilerinizi bekar erkeklerle karşılayın! Adam evli yahu daha ötesi var mı? O adamın 'kime ne zararı var ki,sadece sohbet ediyorz ' gibi saçmalıklarına da sakın kendinizi zorla inandırmayın..Bu yaptığınız hatanın sadece başlangıcı olur,kendi hayatınızı da mahvedersiniz, o adamın zavallı eşinin hayatını da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…