Arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk konum fikirlerinize ihtiyacım var bira uzun olacak kusura bakmayın lütfen ama kimseye anlatılacak gibide degil
Arkadaslar okudugum bolumun atama sorunlari ile ilgili facebookta grup arkadaslarla belli yerleri arayip dilekceler yollayip ne yapılabilir diye ugrasiyorduk bu konuda sendika desteginin onemli oldugu soylenildi bende hem kamoyu olusturmak adina hemde daha cok destek almak adina sendikanın tum il baskanlariyla görüşmeye calistim neyse atamalarin falan olmayacagi kanaatine varınca bir arkadasimla acaba teserona nasil muracaat edilebilir ne yapabiliriz diye dusunurken bulundugum ilin sendika baskanına whatsapptan mesaj yolladim durumu anlattim oda iste biraz bilgi falan verdi ve bana okudugum bolumun is alanlarini ve hangi birimlerde calisabilecegimi sordu kendisine bilgi verdikten sonra bana bu konuda ilgilenecegini eger yapabilecegi birsey olabilirse yardimci olacagini yardimci olmaya calisacagini soyledi kendisine tanimadigi birine nasıl kefil olabilecegini sordugumda issizligin nasil bir sıkıntı oldugunu biliyorum hemde senin ugraslarindan dolayi isi hakettigini dusunuyorum falan dedi ama ben cok yogun oluyorum unutabilirim sonradan unutmamam icin hatırlatırsan sevinirim dedi
1 hafta sonra hatırlatmak icin whatsaptan mesaj attım direk mesaja dondu unutmadigini falan soyledi hal hatir falan sordu o gun bilgisayar kursundaydim derste oldugum icin yazamıyorum kusura bakmayın falan dedim iste ne kursu falan derken biraz daha konustuk yanlış anlamassanız size musait oldugunuz bir gun yemek ısmarlayabilirmiyim falan dedi bende direk hayır diyemeyecegim icin rahatsızlık vermek falan istemem diye reddetim rahatsızlık olarak algilarsanız üzülürüm ama sizi rahatsız edecek bir durum hasıl olursa sizi zorlamak istemem falan dedi
Detaylara cok girmek istemiyorum ama bi sure sonra iki is ayarlama calisti ama iki iste olmadi neyse bu sure zarfinda mesajlar falan yollamaya hal hatır sormaya devam etti tabi cok uzun surmeden kendisine evli olup olmadigini sordum evli oldugunu ama sadece bir arkadasliktan ikimizede zarar gelmeyecegini
falan anlatti ben uygun dusmeyecegini bana ters geldigini falan soyledim bir kac kez ikimizde muhabbeti kestiysekte zamanla hep bir vesileyle tekrar bir yerden basladı
Bulundugumuz ilin ben farklı bir ilcesinde ikamet ediyorum sòz ettigim kisi farklı ilcesinde ben bu kisinin yasadigi ilcedeki okul kazanmistim ama bazı nedenlerden dolayı gidememistim gecenlerde kaydımı sildirmek icin o ilceye gittim onunla konusmalarımızda bir gun cay icin sozum oldugu icin ve mutlaka gelirsen haber ver dedigi icin gecen oraya gidince gidecegimi haber verdim ve gercekten belki yuzyuze konusmanın bu arkadasligin olmayacagini soylemwnin daha mantıklı olacaginı düşündüğümden haber verdim bu arada belirtmeyi unuttum aramızda 17 yas fark var
Neyse gidince haber verdim bir yerde bulustuk oturduk sohpet falan ettik ben kendisine yine uygun olmayacagini soyledim kendiside iste basbasa oturuyiruz bunun ikimizede ne zarari var gibisinden diye konustu zaten vaktim kısıtlıydı hemde vakti bahane ederek 15 dk falan ya konustuk ya konusmadik simdi demem o ki ben bu insanla hem konusmak istiyorum hem o insanın esini dusunerek uygun olmadigini dusunuyorum ne yapacagimi sasirdim fikirlerinize ihtiyacim var
Not:ben bu mevzuyu daha konu ilk baslardayken bu kisiyle daha pek konusmadan önce facebookta bir sayfada akıl fikir danışmak icin yazdıgımda insanlar neredeyse beni baskasının evliligine goz dikecek kotu insan vs vs bir cok itamlarda bulunmustular hatta ozur dileyerek soyluyorum metres yakıştırmasında bulunanlar bile olmustu ama Allah sahit bu insana karsı ne herhangi bir ask nede hoslanma var sadece zaman zaman herkes bi erkekle sohpet etmektwn hoslanir ya bendeki durum sadece bundan ibaret
Bu arada konuyu uzatmayayim ozetleyeyim derken atladigim yada karistirdigim yerler olabilir aklınıza takılan seyler olursa sorabilirsiniz