• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapıcam..

uniblue

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
3
0
16
Ankara
Arkadaşlar benim sorunum galiba çok büyük ve karışık uzun süredir bu işin içinden çıkamıyorum sonunda buraya yazıp sizlerden de fikir almak istedim..

3buçuk senelik bir iliskim var. Ailelerimiz falan tanışıyorlar yani herşey gelebileceği son noktalara geldi sadece okulumuzun bitmesi engeli var sonrası malum ' evlilik '

Sorunuma gelirsek de: kafamı son zamanlarda bu ilişki, sevgili olma olayları karman çorman etti. Karşılıklı kıskançlık kavgaları, sebepsiz yere tartışmalar vs.vs. bana artık çok saçma gelmeye başladı ki bu sebeple sevgililik evlilik gibi konulardan giderek uzaklaşmaya başladım. Hatta açık olmak gerekirse tek eşlilik.. Biliyorum bir çoğunuz burda bana tepki verebilir ama ben artık sadece birine ait olmak yada sadece bir tek kişiye sahip olmak istemiyorum. Yani herşeyin sonu en nihayetinde evlilik beraber olmak çoçuk yapmaktan geçiyor. Sonrasında ise birbirinden sıkılmış bütün hayat gayeleri çocuklarını yetiştirmek olan bir çift ortaya çıkıyor. İlla evlenip çoluk çocuğa karışmak mı gerekir? Beğendiğim bi erkekle gezmek dolaşmak istediğim zaman kimsenin bana engel olmasını istemiyorum. Karşımdaki erkek de benden başkasını beğeniyorsa gitsin onunla gezsin kıskanmiyim istiyorum bunun da tek çıkar yolu sevgili olmamaktan sadece hayatı yaşamaktan geçiyor gibi. Ne yapmalıyım çok mu saçmalıyorum yoksa söylediklerim çok mu mantıklı bilmiyorum. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir..

Biriyle evlenmek sadece ona ait olmak, onun istediği gibi olmak, onun icazetine göre giyinmek değil

Belki de yanlış kişiyle sevgilisin, o yüzden evliliği böyle zannediyorsun

Sana tavsiyem, seni sen olarak kabul etmeyen kıskançlık kisvesi adı altında kendi hükümlerinin uygulanmasını bekleyen biri ile bırak evlenmeyi sevgili bile olma..

Ne yapacağın gayet açık; EVLENMEYECEKSİN!!

Madem tek eşliliğe karşısın o zaman evleneceğin adamın da hayatını yakmayacaksın.
Bigün onunla bi gün bununla hayatına aksiyonlardan aksiyon beğeneceksin.
Net!:51:

Biriyle evlenmek sadece ona ait olmak, onun istediği gibi olmak, onun icazetine göre giyinmek değil

Belki de yanlış kişiyle sevgilisin, o yüzden evliliği böyle zannediyorsun

Sana tavsiyem, seni sen olarak kabul etmeyen kıskançlık kisvesi adı altında kendi hükümlerinin uygulanmasını bekleyen biri ile bırak evlenmeyi sevgili bile olma..

İşte bak bana tek bir tane dahi birbirine karışmayan çift gösteremessin. İlişki başlar 1 ay 1 yıl 5 yıl sonra değişimler ve değiştirme çabaları ortaya çıkar. Bu çok saçma.

sevgilim erkeklerle gezip dolaşmama birşey demez demedi de giyimim de aynı şekilde ama bazen gereksiz kıskançlıklar bende de onda da oluyo. Onun kıskançlıkları değil benim sorunum, asıl sorun benim birini kıskanmam yada onu değiştirmeye çalışmam. Ne kadar kıskanmıcam hayır değiştirmicem desem de zaman geçtikçe başlıyor bunlar. Galiba sevgililiğin, evliliğin doğasında var..

birisi çıksın bana öyle birşey yazsın ki öyle genel geçer şeyler değil artık bu ikilemde kalmaktan bıktım

Sevgi aşk tek eşliliktir
İçinde kıskançlık sahiplenme paylaşım acı zevk vardır
Yaptırımı vardır sorumluluğu vardır herkes kendisine göre sınırlar koyar.
İlişkide özgürlüğünü sen yaratırsın.
Senin dediğin benim doğama inançlarıma da ters mesela herkes istediğiyle takılsın sonra tekrar birliktede olabilelim.
Ama şuda var bir imza atıldı veya sözler verildi diye karşı tarafın ömür boyu bize sadık kalmasını beklemek banada saçma geliyor
keza karşı tarafında bunu beklemesi.Sonuçta sevgi aşk gibi duygular soyut kavramlar olduğu için kontrol edilmesi güç şeyler.
İnsanlar bunu kavrayabilse ne evlilikler nede ayrılıklar ızdırap olur.
Senin istediğin şeyi yaşayan çoğu insan var sende yaşabilirsin.

acaba çok bunaldığın için şu an böyle düşünüyor olabilir misin ve emin ol ki o bahsettiğin hayatta seni bir süre sonra sıkacaktır...

annelik duygusunu yaşamayı, bi bebeğinin olmasını falan da mı istemiyosun hiç...

İşte bak bana tek bir tane dahi birbirine karışmayan çift gösteremessin. İlişki başlar 1 ay 1 yıl 5 yıl sonra değişimler ve değiştirme çabaları ortaya çıkar. Bu çok saçma.

sevgilim erkeklerle gezip dolaşmama birşey demez demedi de giyimim de aynı şekilde ama bazen gereksiz kıskançlıklar bende de onda da oluyo. Onun kıskançlıkları değil benim sorunum, asıl sorun benim birini kıskanmam yada onu değiştirmeye çalışmam. Ne kadar kıskanmıcam hayır değiştirmicem desem de zaman geçtikçe başlıyor bunlar. Galiba sevgililiğin, evliliğin doğasında var..

Ne istediğini bilmeli önce insan
Sevgiliysek evlenmeliyiz diye şartlamak yersiz kendini
Madem sen onu o seni değiştirmeye çalışıyo, demek ki doğru kişiler değilsiniz birbiriniz için

Ama sen bile kıskançlık edip bişeyleri kısıtlıyosan, karşı taraf karışma deme lüksüne sahip olamazsın

ya geçici bir bunalım dönemi, ya da sevgi eksikliği olabilir...

bir diğer ihtimal de gerçekten yapın böyledir. hayatını istediğin gibi yaşamak senin hakkın, ama bunu yaparken karşı tarafa dürüst olman da gerekir.

açık ilişkiyi pek kabullenecek erkek yoktur, kadın da...

Arkadaşlar benim sorunum galiba çok büyük ve karışık uzun süredir bu işin içinden çıkamıyorum sonunda buraya yazıp sizlerden de fikir almak istedim..

3buçuk senelik bir iliskim var. Ailelerimiz falan tanışıyorlar yani herşey gelebileceği son noktalara geldi sadece okulumuzun bitmesi engeli var sonrası malum ' evlilik '

Sorunuma gelirsek de: kafamı son zamanlarda bu ilişki, sevgili olma olayları karman çorman etti. Karşılıklı kıskançlık kavgaları, sebepsiz yere tartışmalar vs.vs. bana artık çok saçma gelmeye başladı ki bu sebeple sevgililik evlilik gibi konulardan giderek uzaklaşmaya başladım. Hatta açık olmak gerekirse tek eşlilik.. Biliyorum bir çoğunuz burda bana tepki verebilir ama ben artık sadece birine ait olmak yada sadece bir tek kişiye sahip olmak istemiyorum. Yani herşeyin sonu en nihayetinde evlilik beraber olmak çoçuk yapmaktan geçiyor. Sonrasında ise birbirinden sıkılmış bütün hayat gayeleri çocuklarını yetiştirmek olan bir çift ortaya çıkıyor. İlla evlenip çoluk çocuğa karışmak mı gerekir? Beğendiğim bi erkekle gezmek dolaşmak istediğim zaman kimsenin bana engel olmasını istemiyorum. Karşımdaki erkek de benden başkasını beğeniyorsa gitsin onunla gezsin kıskanmiyim istiyorum bunun da tek çıkar yolu sevgili olmamaktan sadece hayatı yaşamaktan geçiyor gibi. Ne yapmalıyım çok mu saçmalıyorum yoksa söylediklerim çok mu mantıklı bilmiyorum. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir..

Yaşadığın olumsuzlukllar senı böyle düşünmek kanaatınde bırakmış bazen sevsende olmuyor işte ama kimseyede olduğundan fazla değer verme!karsındakı yanlış bır ınsansa senın ıcın tabıkı kurallarını sen koy istemedıgını daha azyere koy hakkedene hakettıgı kadar değer ver.

hem ait olmak istiyosun hemde başkalrıyla çıkmak istiyosun o nasıl oluyo lan :) kafan çok karışık bnce çocuğa yazık etme ...

Back