Ben ne yapacağımı şaşırdım..

Ayrıntıya takıldım..bağımlı bir öğretmen, ama amerikalı'ya kimse esrara takılmaz

İki ucu kötü değnek...
Madde ve kendiniz arasında net sekilde secim yaptırın. Maddeyi sectiyse, düzelmeye niyeti yoksa caba göstermenize degmez.
1 yıldır gösterdiginiz cabalar sizi de oldukca yormustur. Mantıgı göz önüne alınca, bu iliskinin son bulması sizin icin daha hayırlı gibi.

Ilk iliskinden cok ders cikarip super birini secmissin. Tebrikler. Ben ayrilsam maddi manevi daha iyisini bulmak isterdim ya da tek basima hayatimin tadini cikarirdim.

1 kere öyle bonzai vermişler zaten ölüyorum sandım dedi. Ama bu gidişle zaten ölecek, ben çok seviyorum ve çok korkuyorum savaşmak mantıksız mı bilmiyorum herkes aptalca davrandığımı söylüyor.
Babasi kardeşleri falan yok mu gelipte toparlanmasına yardım etseler?
Sevgi, vefayi da, fedakarligi da gerektir ancak iki tarafta yapmali. Simdiye kadar siz yapmışsınız şimdi sıra ciddi bir şekilde onda.
Ya hem depresyon hemde esrar için tedavi olacak yada sizi gerçekten kaybedecek. Heba etmeyin ömrünüzü, ikinci bir hayatınız yok, unutmayın.

Ilk iliskinden cok ders cikarip super birini secmissin. Tebrikler. Ben ayrilsam maddi manevi daha iyisini bulmak isterdim ya da tek basima hayatimin tadini cikarirdim.

Ben ilişkinin başında bağımlı olduğunu bilmiyordum. Kavun karpuz değil koklayamıyorsun maalesef.

Sana onerim var denenmis.ne yap ne t hapise attir onu bi kac ay gerekirse yil yatsin ciktiginda tamamen arinmis olucak ve gercekten birakmak istiyosa bu birakmasi cok iyi cozum

Babası kanser anne de onun yanında sürekli, burada anneannesi ve dedesi var ama dede alzaımer anneanne de çok yaşlı maalesef. Geri kalan herkes Amerika'da. Kardeşi de Amerika da okuyor bu yüzden buraya gelemiyor çok fazla.

Babası kanser anne de onun yanında sürekli, burada anneannesi ve dedesi var ama dede alzaımer anneanne de çok yaşlı maalesef. Geri kalan herkes Amerika'da. Kardeşi de Amerika da okuyor bu yüzden buraya gelemiyor çok fazla.

Esrar bağımlısından sonrasını okumadım, gerek de Yok çünkü. Sen delimisin, divanemisn kızım, canının kıymeti Yok mu . Aklını başına topla, sakın bu adamla devam etmeyi düşünme. Yazık etme kendine

Biliyorum onu ilk zorlukta yüz üstü bırakmak istemediğiniz için esrar kullanmasına rağmen bu ilişkiyi sürdürüp ona destek olarak kurtarmaya çalıştınız. Takdir ediyorum bu zamanda bunu kimse yapmaz gerçekten çok iyisiniz. Ama yeterince destek olmuşsunuz ne yapmışsanız olmamış olacağı da yok. Umudu kesmenin ve yolunuza bakmanın vakti gelmiş olmalı bağımlı bir adamla göz göre göre aile kuramazsınız. Çevrenize kulak verin.

Bırakmak isteyince bırakıyor ama sadece belli bir süre, peki depresyon için tedavi görse işe yaramaz mı sizce?
Buraya yazdığınız ilaçlar psikiyatr inin yazabileceği ilaçlar.
bu ilaçları nasıl kullanıyor kafasına göre mi, yoksa Dr reçetesi ile mi?
ABD esrar serbest
Ergenlik ile birlikte kullanma oranı çok artıyor

Kapitalist düzen, bağımlı yap.
Uyut, işin içinde çıkılmaz hale getir..
Üstüne birde Bitmeyen psikolojik sorun

Her ikisinin çözümü uzun uğraş, emek, sabır, destek, vs......gerek

Ailesi bu duruma ne diyor?

Anasının babasının sahip çıkamadığına siz mi sahip çıkacaksniz. Elinizden geleni yapmışsınız daha ne olsun. ? Bağımlılıktan ziyade ruh hali de iyi değil... Ben bu işin sonunu hiç hayırlı göremiyorum

İlaçlar evde dedesinin veya bipolar hastası teyzesinin ilaçları onlardan buluyor. Anne çaresiz babaya bişey söyleyemiyoruz adam zaten kanser, ne yazık ki Amerika kültüründe büyümüş insanların aile bağları da birbirinden çok kopuk oluyor.

Esrar bağımlılığı sorununu nasıl çözerfikrim yok.

Fakat psikolojik sorunlarını çözebilir
İyi bir destek ile

Esrar bağımlılığı sorununu nasıl çözerfikrim yok.

Fakat psikolojik sorunlarını çözebilir
İyi bir destek ile

Zaten psikolojik olarak kötü hissettiğinde hemen esrara sarılıyor. Bu yüzden bende belki depresyondan çıkarabilirsem kurtarırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…