ben ne yapacagım :(

Hayatını supheyle gecireceksin ve hep korku olacak. Acaba borcu var mi? Acaba kumar oynadi mi acaba ne yapti falan filan.
Bari cocuk yapmayin sakin.
zaman ne gosterir bilinmez çünkü. .

Cocuk dusunmuyorum zaten canim insallah tekrar yasamam cunku artik son noktamdayim artik

konu sahibi çok üzüldüm. ancak çok gençsiniz. hayat çok kısa. geleceğinizi borç ödeme ve şüphe ile geçirmek istediğinize emin misiniz?

Evlendiginin haftasi ogrendiysen eger eàin seni bayagı kandirmıs. Yaptigi cok agır. Keşke bileziklerini vermeseydin eminim daha cok sey cikar. Genelde huylu huyundan vazgecmez yol yakinken bosan

aynı şey değil ama ben de nişan attım. 24 yaşındaydım. şimdi iyi ki yapmışım diyorum. başkaları ne der diye düşünmeyin. sadece ama sadece kendinizi düşünün.

Asla baskalari icin degi ama benim babam esimi cok sevdi yani ailesi cok ilgisiz ve babam hep dedi ki bu aileye kiz verilmez ama esin iyi bosver falan dedi tabi bilmiyor bilse asla kabul etmez. O yuzden onu da hayal kirikligina ugratmak istemiyorum bilmiyorum hic bu kadar caresiz kalmamistim

Keşke vermeseydin takılarını. Bende verdim yapçam dedi hic biri geri gelmedi.

Eskiden evlenmeden once yaptigi bir borc. Ailesine gonderdigi falandir zaten benim setimi bileziklerimi falan hep esim almis yeni ogrendim
Bunu soyluyorsunuz ama bileziginizi setinizi vs esiniz alacak tabi
ailesinin size bilezik alma zorunlulugu yok
ama benim ailem aldı demeyin şimdi
o kendi tercihleri

esinin kredi karti var mi ?

Bunu soyluyorsunuz ama bileziginizi setinizi vs esiniz alacak tabi
ailesinin size bilezik alma zorunlulugu yok
ama benim ailem aldı demeyin şimdi
o kendi tercihleri

Almasinlar. Ama almiyorlarsa almis gibi davranmasinlar. Biz oglumuzu borcsuz evlendirdik demesinler yada esimin aldigi bilezigi kendi almis gibi millete gostermelik takmasinlar

Keşke vermeseydin takılarını. Bende verdim yapçam dedi hic biri geri gelmedi.

Bir tane 50 gram bilezik yaptim kendime bileziklerden bide 30 gram kelepcem var set ve kolyem var bunlar kaldi sadece. Esim bana da soz verdi bi tane daha 50 gram bilezik yapacak. Yapmazsa ben yaparim maasimdan

öncesinde de yorum yapmıştım konuna tekrarlıyorum çocuk yapma
burada ki bir çok kadın boşanmanın daha doğru olacağını söyleyecektir çünkü kocan sorumsuz ve geleceğin karanlık ne yazık ki doğrular bunlar

Bankaya kredi borcu olarak canim aylik 1850 oduyor 36 ay odenecek. Kendi maasiyla odeyecek onun disinda kirayi ve mobilya taksitini de odeyecek kalan da ona harclik tabi kalirsa. Isteme benden bisey dedim

Madem bankaya kredi borcu, bu borçları ne zaman yapmış araştırsana, yada bankacı tanıdığın varsa sorgulat bakalım üstüne başka borçlarda var mı?

Kizlar yine canim cok skkn esim yaptigi borcun yarisina yakinini ailesine gonderdigini bilezikti falandi filandi söylemişti hatta kv ler hic sasirmamisti esimin borcuna. Annem bu olaylari duyunca aradi kv ler. Kv demiski ben oglumun tek kurusunu almadim herseyi kendim yaptim ama yalan yani baktim hesap dokumlerine esimin gonderdigi paralara baktim yani. Bide esimi aramis benimle de konustu bana diyor ki paraya ihtiyaciniz olursa soyleyin kadin resmen kendini isin icinden siyirip bide iyi gostermeye calisiyor ya enayi gibi hissediyorum resmen iyi niyetimizi benim ve ailemin suistimal ediyorlar.

Rabbim onlara muhtac etmesin ben evlendim 20 gunluk evliyken kp arayip para istedi simdi de gelmis bana boyle diyor. Oyle bisey diyeceksen bile ogluna soyle aylik nr kadar borc oduyorsun de birazini da brn vereyim de.Kadin resmen millete gosteris icin yaptirdi yaptirdi simdi borcu cilesi bana kaldi

Bu kadar borcun için de siz hala 50 gram bilezik yapacak derseniz
bu adam borçtan kurtulamaz
ya yapıcı olun yada ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…