ben ne yapacagım :(

Bu kadar borcun için de siz hala 50 gram bilezik yapacak derseniz
bu adam borçtan kurtulamaz
ya yapıcı olun yada ayrılın

Borclar bitince yapacak tabi ki ayrica ben yapici olmasam kolumdaki 10 tane 20 gram bilezigi daha evlendigimiz ay bozdurup esiminborcunu odemezdim.

Borclar bitince yapacak tabi ki ayrica ben yapici olmasam kolumdaki 10 tane 20 gram bilezigi daha evlendigimiz ay bozdurup esiminborcunu odemezdim.
80.000 gibi bir borçtan bahsediyorsunuz
yeter ki ödensin
bileziği altını şöyle dursun
verdikleriniz eşinizi şuan rahatlatmıştır
bu borçlar bitmezse senin yanında olmam
borcunu ödemem
seni terkederim mesajı vermezseniz
bu borç sizin karşınıza 2 katı fazla olarak tekrar çıkar

80.000 gibi bir borçtan bahsediyorsunuz
yeter ki ödensin
bileziği altını şöyle dursun
verdikleriniz eşinizi şuan rahatlatmıştır
bu borçlar bitmezse senin yanında olmam
borcunu ödemem
seni terkederim mesajı vermezseniz
bu borç sizin karşınıza 2 katı fazla olarak tekrar çıkar

Aynen canim zaten suanda esimin 1850 kredi borcu var 36 ay odenecek. Bunu kendi oduyor ben dedim ki bunun disinda ev kirasi mobilya taksiti bunlari da sen odeyeceksin farzetki ben calismiyorum dedim o da kabul etti. Kalan 160 - 200 lirayi da bir aylik harclik yapiyor. Bende kendi maasimla kalan borclari odeyip mutfak masrafini ayirip kalanini da birikim yapiyorum

Aynen canim zaten suanda esimin 1850 kredi borcu var 36 ay odenecek. Bunu kendi oduyor ben dedim ki bunun disinda ev kirasi mobilya taksiti bunlari da sen odeyeceksin farzetki ben calismiyorum dedim o da kabul etti. Kalan 160 - 200 lirayi da bir aylik harclik yapiyor. Bende kendi maasimla kalan borclari odeyip mutfak masrafini ayirip kalanini da birikim yapiyorum
Siz çalışmasanız eve bakacak durumu yok demek ki şuan
umarım işi iyi garantili bir iştir
borcunuz bitene kadarda çocuk düşünmeyin

Siz çalışmasanız eve bakacak durumu yok demek ki şuan
umarım işi iyi garantili bir iştir
borcunuz bitene kadarda çocuk düşünmeyin

Kredi borcumuz 36 ay surecek diğer butun borclar agustosta bitiyor. Ikimizde devlet memuruyuz sukur ki ben eylulde atandim yoksa napardik bilmiyorum

X