Ben ne yapacağım

Bence burun ucunuz yeterince ince, daha fazla inceltirseniz sivri durur ve bu da ifadenizi bozar. Ben hiç dokundurtmayın derim. yok burnun şu ölçüde olması gerekiyormuş yok buraya denk gelmesi gerekiyormuş, yok yüzün oranının şöyle olması gerekiyormuş... bu tür safsatalara itibar etmeyin. bunlar tamamen estetik cerrahinin kendisini devam ettirebilmesi için kar amacıyla ortaya sürdüğü saçma sapan söylentiler. Belirledikleri ideal oranlara hiç uymayan bir yüzün çok güzel olabileceği gibi, altın orana sahip bir yüz de hiç güzel görünmeyebilir.

benimkiyle kıyaslandığı zaman sizin burnunuz harika ötesi.
Benim ilk burun ameliyat sonucum felaketti. 2. de doktor toparladi ama yeterli degil. Burun ucu cok incelsin derdinde degilim zaten derim kalin incelemezde ama toplugu azalsin ozellikle ön kamerada buyuk cikiyor iste bir de kanat ve nefes problemim var. doktor belki kirmadan yapar belki kaburgadan kilirdaga gerek duymadan sag kanattaki kikirdak eksigini cozer bilemiyorum. Cok problemim yok zaten nefes sorunum olmasa sadece kanatlardan ameliyat olurdum. :/ Belki et buyudu belki kikirdak buyudu bilmiorum:/

Size harfi harfine katılıyorum, ben fotoğraf sahibinin burnunu baya beğendim

Ayrica dogru oyle olmasi sart degil ama olunca daha cok yuzume yakisacagini da dusunuyorum gulunce cok genisliyor cunku. Kanatlari cok ufacik yapan doktorlari da sevmiyorum benim 0.5 cmlik daralma olsa her iki taraftan yeter.

tesekkur ederim bakalim doktor benim burna ne fiyat verecek. Yazacagim. Burnumu gorun fiyat burun sorunu karsilastirmasi yapin diye fotolarimi koydum. 70 bin der en az

Bence hic elletmeyin burun ucunuz buyuk degil,nefes probleminiz varsa tabiki yaptirin ama gorsel olarak burun ucunu daha da küçültmeniz nefesinizi tekrar etkileyecektir,burnunuz dusede bilir kıkırdak fazla almak her zaman için risklidir.

Istanbul'a gelme imkanınız varsa Ahmet Islam ile gorusmenizi tavsiye ederim on görüşmeleri ücretsiz,naif donanımlı bir doktor özellikle revizyon konusunda isim yapmış bir doktor,kuzenim de ona oldu en azından fikir alırsınız fiyatları çok ütopik değil

Yaptığı ameliyatları görebilecegim bir yer var mı acaba

Ayrica dogru oyle olmasi sart degil ama olunca daha cok yuzume yakisacagini da dusunuyorum gulunce cok genisliyor cunku. Kanatlari cok ufacik yapan doktorlari da sevmiyorum benim 0.5 cmlik daralma olsa her iki taraftan yeter.
Gülünce burnun genişlemesi bir kusur değil ki, size has bir özellik. Hem burun ucunun geniş olması kusur olsa latin kadınları ve melezler bu kadar güzel olur muydu? Bence burnunuz çok güzel.

Ön kamera kesinlikle gerçeği yansıtmıyor ve çok distort ediyor. Ön kamerada büyük çıkmasına göre hesap yapmayın. İnsanların sizi gerçek hayatta nasıl gördüğü önemli.

Aynısı başıma geldi baya moralim bozulduBen 50 bin falan max düşünmüştüm.şimdi 90 bin bir burun garantiside yok yani

İki hafta önce fiyat aldım. Bizde yüzyüze muayeneye çağırdı. Fotoğraf üzerinden muayene yapmıyor. Yüzyüze de de olumlu konuşmuyor.

İki hafta önce fiyat aldım. Bizde yüzyüze muayeneye çağırdı. Fotoğraf üzerinden muayene yapmıyor. Yüzyüze de de olumlu konuşmuyor.
Olumlu konussa fiyat neden bu kadar fazla dersiniz o sebepledir. Kamera ile muayene yapti mi? Burnunuzdaki sorunlar cok mu fazla? Siz daha iyi bilirsiniz sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…