- Konu Sahibi fataldanger
-
Bence burun ucunuz yeterince ince, daha fazla inceltirseniz sivri durur ve bu da ifadenizi bozar. Ben hiç dokundurtmayın derim. yok burnun şu ölçüde olması gerekiyormuş yok buraya denk gelmesi gerekiyormuş, yok yüzün oranının şöyle olması gerekiyormuş... bu tür safsatalara itibar etmeyin. bunlar tamamen estetik cerrahinin kendisini devam ettirebilmesi için kar amacıyla ortaya sürdüğü saçma sapan söylentiler. Belirledikleri ideal oranlara hiç uymayan bir yüzün çok güzel olabileceği gibi, altın orana sahip bir yüz de hiç güzel görünmeyebilir.cok degil ama kanatlar genis gozumun ortasına geliyor oysa goz pınarıma denk gelmesi gerekiyormus. ee kanat kuculunce burun ucu da azıcık kücülmezse kötü durur diye onu da kücültmesini isteyecegim. belki çatıyı kırmayalım diyecek hoca sadece septoplasti, tipplasti, alaroplasti yapacak bilmiyorum. ama kalın deri olduğum için çok fazla alternatifim yok. hem revize hem kalın deri tural beyi ondan istiyorum ama fiyat umarım çok olmaz. yani türkiyenin koşulları belli neye göre bu fiyatları veriyorlar hiç anlamıyorum. sıradan birine gidip de burnumu tehlikeye de atmak istemiyorum ki daha önce ilk ameliyatımda yapmıstım bu 3. ameliyatım olacak son olsun istiyorum. tek endisem yandan görüntünün degismesi yan profilden burnumu seviyorum önden sevmiyorum. yanı bozmadan önü küçültebilir mi acaba?
Benim ilk burun ameliyat sonucum felaketti. 2. de doktor toparladi ama yeterli degil. Burun ucu cok incelsin derdinde degilim zaten derim kalin incelemezde ama toplugu azalsin ozellikle ön kamerada buyuk cikiyor iste bir de kanat ve nefes problemim var. doktor belki kirmadan yapar belki kaburgadan kilirdaga gerek duymadan sag kanattaki kikirdak eksigini cozer bilemiyorum. Cok problemim yok zaten nefes sorunum olmasa sadece kanatlardan ameliyat olurdum. :/ Belki et buyudu belki kikirdak buyudu bilmiorum:/benimkiyle kıyaslandığı zaman sizin burnunuz harika ötesi.
Size harfi harfine katılıyorum, ben fotoğraf sahibinin burnunu baya beğendimBence burun ucunuz yeterince ince, daha fazla inceltirseniz sivri durur ve bu da ifadenizi bozar. Ben hiç dokundurtmayın derim. yok burnun şu ölçüde olması gerekiyormuş yok buraya denk gelmesi gerekiyormuş, yok yüzün oranının şöyle olması gerekiyormuş... bu tür safsatalara itibar etmeyin. bunlar tamamen estetik cerrahinin kendisini devam ettirebilmesi için kar amacıyla ortaya sürdüğü saçma sapan söylentiler. Belirledikleri ideal oranlara hiç uymayan bir yüzün çok güzel olabileceği gibi, altın orana sahip bir yüz de hiç güzel görünmeyebilir.
Ayrica dogru oyle olmasi sart degil ama olunca daha cok yuzume yakisacagini da dusunuyorum gulunce cok genisliyor cunku. Kanatlari cok ufacik yapan doktorlari da sevmiyorum benim 0.5 cmlik daralma olsa her iki taraftan yeter.Bence burun ucunuz yeterince ince, daha fazla inceltirseniz sivri durur ve bu da ifadenizi bozar. Ben hiç dokundurtmayın derim. yok burnun şu ölçüde olması gerekiyormuş yok buraya denk gelmesi gerekiyormuş, yok yüzün oranının şöyle olması gerekiyormuş... bu tür safsatalara itibar etmeyin. bunlar tamamen estetik cerrahinin kendisini devam ettirebilmesi için kar amacıyla ortaya sürdüğü saçma sapan söylentiler. Belirledikleri ideal oranlara hiç uymayan bir yüzün çok güzel olabileceği gibi, altın orana sahip bir yüz de hiç güzel görünmeyebilir.
tesekkur ederim bakalim doktor benim burna ne fiyat verecek. Yazacagim. Burnumu gorun fiyat burun sorunu karsilastirmasi yapin diye fotolarimi koydum. 70 bin derBenim ilk burun ameliyat sonucum felaketti. 2. de doktor toparladi ama yeterli degil. Burun ucu cok incelsin derdinde degilim zaten derim kalin incelemezde ama toplugu azalsin ozellikle ön kamerada buyuk cikiyor iste bir de kanat ve nefes problemim var. doktor belki kirmadan yapar belki kaburgadan kilirdaga gerek duymadan sag kanattaki kikirdak eksigini cozer bilemiyorum. Cok problemim yok zaten nefes sorunum olmasa sadece kanatlardan ameliyat olurdum. :/ Belki et buyudu belki kikirdak buyudu bilmiorum:/
Bence hic elletmeyin burun ucunuz buyuk degil,nefes probleminiz varsa tabiki yaptirin ama gorsel olarak burun ucunu daha da küçültmeniz nefesinizi tekrar etkileyecektir,burnunuz dusede bilir kıkırdak fazla almak her zaman için risklidir.Bu arada ben burnumu koyayım kızlar bakın. Sorunum sağ kanatta kıkırdak eksikliği hafif asimetri o sebeple ve nefesimde sıkıntı var ayrıca burun ucumun azıcık ufaltılıp tombullugunun gitmesini ve kıkırdakların küçültülmesini istiyorum. Yandan şeklim güzel ama doktor bey kıralım daha iyi yaparım köprü genisliği de daralsın derse ona tabiyim. Tural bey benden ne kadar isteyecek acaba:S
Istanbul'a gelme imkanınız varsa Ahmet Islam ile gorusmenizi tavsiye ederim on görüşmeleri ücretsiz,naif donanımlı bir doktor özellikle revizyon konusunda isim yapmış bir doktor,kuzenim de ona oldu en azından fikir alırsınız fiyatları çok ütopik değilArkadaşlar, daha önce ameliyat oldum ve burnum batık halde. Revizyon ameliyatlarında yarattığı mucizeleri görünce Tural Fatullayev benim için tünelin sonunda görünen ışık gibi olmuştu. En sonunda burnum düzelecek, sonunda doğru doktoru buldum diye sevinip umutlanmıştım fakat kendisinin ameliyat için 90 bin istemesiyle tüm hayallerim yıkıldı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Revizyon ameliyatlarında usta, yetenekli bir doktor nasıl bulabilirim bilmiyorum. Gerçi gençliğimin en güzel zamanlarını beni çirkin yapan bu çirkin burunla geçirdim, şimdiden sonra düzelse ne...
Mesaj atamıyorum sizeSizinki revizyon muydu, ilk ameliyat mıydı? Özelden fotoğraf atabilirseniz çok sevinirim. Bu arada ne kadara ameliyat oldunuz?
neden acaba? Mesajlarım herkese acık amaMesaj atamıyorum size
Yaptığı ameliyatları görebilecegim bir yer var mı acabaIstanbul'a gelme imkanınız varsa Ahmet Islam ile gorusmenizi tavsiye ederim on görüşmeleri ücretsiz,naif donanımlı bir doktor özellikle revizyon konusunda isim yapmış bir doktor,kuzenim de ona oldu en azından fikir alırsınız fiyatları çok ütopik değil
Gülünce burnun genişlemesi bir kusur değil ki, size has bir özellik. Hem burun ucunun geniş olması kusur olsa latin kadınları ve melezler bu kadar güzel olur muydu? Bence burnunuz çok güzel.Ayrica dogru oyle olmasi sart degil ama olunca daha cok yuzume yakisacagini da dusunuyorum gulunce cok genisliyor cunku. Kanatlari cok ufacik yapan doktorlari da sevmiyorum benim 0.5 cmlik daralma olsa her iki taraftan yeter.
Ön kamera kesinlikle gerçeği yansıtmıyor ve çok distort ediyor. Ön kamerada büyük çıkmasına göre hesap yapmayın. İnsanların sizi gerçek hayatta nasıl gördüğü önemli.Benim ilk burun ameliyat sonucum felaketti. 2. de doktor toparladi ama yeterli degil. Burun ucu cok incelsin derdinde degilim zaten derim kalin incelemezde ama toplugu azalsin ozellikle ön kamerada buyuk cikiyor iste bir de kanat ve nefes problemim var. doktor belki kirmadan yapar belki kaburgadan kilirdaga gerek duymadan sag kanattaki kikirdak eksigini cozer bilemiyorum. Cok problemim yok zaten nefes sorunum olmasa sadece kanatlardan ameliyat olurdum. :/ Belki et buyudu belki kikirdak buyudu bilmiorum:/
Instagram hesabı var,yeri Bağdat Caddesi / barlar sokağında özellikle revizyon rinoplasti ile aniliyorYaptığı ameliyatları görebilecegim bir yer var mı acaba
İki hafta önce fiyat aldım. Bizde yüzyüze muayeneye çağırdı. Fotoğraf üzerinden muayene yapmıyor. Yüzyüze de de olumlu konuşmuyor.burnunuzdaki sorun neydi ve siz ne zaman fiyat aldınız acaba? telefondan fiyat veriyor mu? beni görüşmeye çağırdı. fiyat vermediler. haziran sonu randevum var bakalım ne diyecek buradan birine de 70 bin tl demiş yakın zamanda.
tural bey size de mi bu fiyatı verdi?Aynısı başıma geldi baya moralim bozulduBen 50 bin falan max düşünmüştüm.şimdi 90 bin bir burun garantiside yok yani
Hayır istanbulda revizyonda iyi bir doktor verditural bey size de mi bu fiyatı verdi?
Olumlu konussa fiyat neden bu kadar fazla dersiniz o sebepledir. Kamera ile muayene yapti mi? Burnunuzdaki sorunlar cok mu fazla? Siz daha iyi bilirsiniz sonucta.İki hafta önce fiyat aldım. Bizde yüzyüze muayeneye çağırdı. Fotoğraf üzerinden muayene yapmıyor. Yüzyüze de de olumlu konuşmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?