• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım

Olumlu konussa fiyat neden bu kadar fazla dersiniz o sebepledir. Kamera ile muayene yapti mi? Burnunuzdaki sorunlar cok mu fazla? Siz daha iyi bilirsiniz sonucta.
Muayene yaptı elle bakıyor kamera yoktu. Burunda kıkırdak kalmamış kaburgadan kıkırdak alınarak yapılması gerekiyormuş. Zaten konuşma esnasında bu ameliyatı yapmaya istekli değilim dedi. Daha ne desin

Muayene yaptı elle bakıyor kamera yoktu. Burunda kıkırdak kalmamış kaburgadan kıkırdak alınarak yapılması gerekiyormuş. Zaten konuşma esnasında bu ameliyatı yapmaya istekli değilim dedi. Daha ne desin
yani siz de zor da kalmasanız ona gitmezsiniz zaten kendisi revizyonda iyi diye gidiyoruz. özelden foto atarsanız çok sevinirim. gerçekten merak ettim.

Bu ameliyatı yapmaya istekli değilim derken ne demek istedi anlayamadım.

Istanbul'a gelme imkanınız varsa Ahmet Islam ile gorusmenizi tavsiye ederim on görüşmeleri ücretsiz,naif donanımlı bir doktor özellikle revizyon konusunda isim yapmış bir doktor,kuzenim de ona oldu en azından fikir alırsınız fiyatları çok ütopik değil
Bende Ahmet Islam düşünüyorum da fiyat aralığı ne kadar acaba şehir dışında olduğum için görüşmeye gidemedim...

Arkadaşlar, daha önce ameliyat oldum ve burnum batık halde. Revizyon ameliyatlarında yarattığı mucizeleri görünce Tural Fatullayev benim için tünelin sonunda görünen ışık gibi olmuştu. En sonunda burnum düzelecek, sonunda doğru doktoru buldum diye sevinip umutlanmıştım fakat kendisinin ameliyat için 90 bin istemesiyle tüm hayallerim yıkıldı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Revizyon ameliyatlarında usta, yetenekli bir doktor nasıl bulabilirim bilmiyorum. Gerçi gençliğimin en güzel zamanlarını beni çirkin yapan bu çirkin burunla geçirdim, şimdiden sonra düzelse ne...
Merhaba. Aynı sorunu paylaşıyoruz. Hayatımın en güzel yıllarını sorunlu bir burunla geçirdim, defalarca ameliyat oldum, malesef olmadı.
Şimdi ben de Tural hocayı düşünüyorum, malesef duyduğuma göre fiyatlar uçuk.
Çok mu çok araştırdım, Memet Yazar da revisionda çok başarılı, ama o da fiyatları uçurmuş. Bur de kapalı teknikle revision yapan Sercan Gode var İzmirde. Revision işlerini beyeniyorum, fiyatta da anlaşmaya yatkın, insaflı biri. Özellikle kapalı teknik kullandığı için onunla da bir randevu yapmak isterim.
Revision için bu güne kadar yaptığım araştırma sonucu bir liste yapmam gerekirse, aşağıdakılar olurdu:
Tural Fetullayev
Memet Yazar
Şaban Çelebi
Erkan Taştan
Fahrettin Yılmaz
Sercan Gode
En başta Allah yardımcı olsun, hayır versin, sonra da iyi doktorun üline düşürsün🙏

Merhaba. Aynı sorunu paylaşıyoruz. Hayatımın en güzel yıllarını sorunlu bir burunla geçirdim, defalarca ameliyat oldum, malesef olmadı.
Çok mu çok araştırdım, Memet Yazar da revisionda çok başarılı, ama o da fiyatları uçurmuş. Bur de kapalı teknikle revision yapan Sercan Gode var İzmirde. Revision işlerini beyeniyorum, fiyatta da anlaşmaya yatkın, insaflı biri. Özellikle kapalı teknik kullandığı için onunla da bir randevu yapmak isterim.
Revision için bu güne kadar yaptığım araştırma sonucu bir liste yapmam gerekirse, aşağıdakılar olurdu:
Tural Fetullayev
Memet Yazar
Şaban Çelebi
Erkan Taştan
Fahrettin Yılmaz
Sercan Gode
En başta Allah yardımcı olsun, hayır versin, sonra da iyi doktorun üline düşürsün🙏
Listenizi benimle paylaştıgınız için çok ama çok teşekkür ederim. Umarım burnumuz bir gün düzelir de mutlu oluruz

Tural Fetullayev
Memet Yazar
Şaban Çelebi
Erkan Taştan
Fahrettin Yılmaz
Sercan Gode
Saban beyin fiyatları nasıl?mehmet yazar çok pahalanmış malesef.

Tural Fetullayev
Memet Yazar
Şaban Çelebi
Erkan Taştan
Fahrettin Yılmaz
Sercan Gode
Bende burun ameliyatı olmak için yıllarca bekledikten sonra ömrümün en kötü zamanlarını geçiriyorum.Ameliyat sonrası asimetriye odaklanıp revizyon oldum ama burnum önden berbat oldu.
Tural beyi ve ameliyat yaptığı birkaç kişiyi takip ediyorum ama ilk ameliyat için bile düz ve uzun gibi görünüyor burunları.
Mehmet Yazar’da başarılı görünüyor ancak onun tarzı da bana pek uygun değil.
Sercan bey’in yaptığı burunları beğeniyorum.Kapalı yapması da avantaj ama son paylaştığı revizyonlardan birini görünce acaba mı dedim.Kıkırdak gölgeleri benim burnumun şu anki şikayet ettiğim haline benziyordu çünkü.
Yaşım pek genç sayılmaz.İyileşme süreci beklerken ya da kötü sonuçlara üzülürken zamanım daha da kötü geçsin istemeyip kim en güvenilirse ona ameliyat olmak istiyorum.

Arkadaşlar bugün birisinin "Burnun estetik mi? Niye böyle bir garip duruyor?" demesiyle tekrar kahroldum. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Ben de bir ara tam unutuyor boş veriyordum ki, bir kadın bana "burnunu mu yaptırdın? Nerde? Kime? Aaa yazık olmuş" demesiyle tekrar havalara girdim ve yeniden şu pahalı revision ameliyatını kafaya koydum((

Bende burun ameliyatı olmak için yıllarca bekledikten sonra ömrümün en kötü zamanlarını geçiriyorum.Ameliyat sonrası asimetriye odaklanıp revizyon oldum ama burnum önden berbat oldu.
Tural beyi ve ameliyat yaptığı birkaç kişiyi takip ediyorum ama ilk ameliyat için bile düz ve uzun gibi görünüyor burunları.
Mehmet Yazar’da başarılı görünüyor ancak onun tarzı da bana pek uygun değil.
Sercan bey’in yaptığı burunları beğeniyorum.Kapalı yapması da avantaj ama son paylaştığı revizyonlardan birini görünce acaba mı dedim.Kıkırdak gölgeleri benim burnumun şu anki şikayet ettiğim haline benziyordu çünkü.
Yaşım pek genç sayılmaz.İyileşme süreci beklerken ya da kötü sonuçlara üzülürken zamanım daha da kötü geçsin istemeyip kim en güvenilirse ona ameliyat olmak istiyorum.
Merhaba. Sercan beyin hangi ameliyatı? Kendisini ben de sık takip ediyorum ve sanırım son kararım o olucak. Aslında Tural hocayı isterim ama fiyatlar tavan. Önümüzdeki ay İnşAllah her iki hocayla randevum var, bakalım hangisinde karar vericem. Tabiki fiyat önemli

Back
X