- Konu Sahibi fataldanger
-
özel mesajım açık benim. yazabilirsinizSanırım ayarlardan kapatmışsınız, benimki de kapalıymış bu vesileyle görüp açtım.
Ben de Mehmet Nurettin Kıral’ı beğeniyorum şu aralar, bir bakın isterseniz, en son 35 bin diyordu, umarım o da fırlamamıştır.Düşündügünüz doktor kim peki? Burada fotoğraf paylaşmaktan çekiniyorum, o yüzden paylaşamıyorum
revizyonda iyi mi kendisi? hangi şehirde bu doktorBen de Mehmet Nurettin Kıral’ı beğeniyorum şu aralar, bir bakın isterseniz, en son 35 bin diyordu, umarım o da fırlamamıştır.
Teşekkür ederim. tabii bir türlü geçmiyor orası ayrı...Çok geçmiş olsun gerçekten çok fahiş bir ücret
Doğrudur inanırım sonuçta güzel bişey olacak diye bit umutla ameliyata giriyor insan. Benimde alçım daha dün alındı bantlıyım heycanla iyileşmesini bekliyorumTeşekkür ederim. tabii bir türlü geçmiyor orası ayrı...
kime ameliyat oldunuz? şekli güzel görünüyor mu bantlı olsa da?Doğrudur inanırım sonuçta güzel bişey olacak diye bit umutla ameliyata giriyor insan. Benimde alçım daha dün alındı bantlıyım heycanla iyileşmesini bekliyorum
burnunuzdaki sorun neydi ve siz ne zaman fiyat aldınız acaba? telefondan fiyat veriyor mu? beni görüşmeye çağırdı. fiyat vermediler. haziran sonu randevum var bakalım ne diyecek buradan birine de 70 bin tl demiş yakın zamanda.Bizden de 80 bin tl istedi.
yani burnunda ne gibi sorunlar saydı doktor bey? sen ne istiyordun? deformiteleri saymıstır muhakkak. hatırlıyor musun? ve kamerayla bakıp mı bunları söyledi? uçmuş fiyatlar revizyonda başarılı olmasa inan düşünmem başkasına giderim ama sırf revizyonda iyi diye kendisini düşünüyorum burnumu bir kere daha riske atmak istemiyorum. gecen sene en fazla 50-55 bin ameliyat bu sene nasıl 90 bine çıkar anlamıyorum.Bu kadar yüksek bir fiyat verdiğinde göre çok sorunlu demek ki...
Muayeneye gittiğim zaman verdi bu fiyatı.
Ferhun dağ’a ameliyat oldum evet evet gayet tatlı gözüküyorkime ameliyat oldunuz? şekli güzel görünüyor mu bantlı olsa da?
Bence burun ucunuzu daha fazla küçülttürmeyin. Gayet iyi ve yüzünüzle uyumlu duruyor. Daha küçük olursa ameliyat olduğu çok belli olur bence.Bu arada ben burnumu koyayım kızlar bakın. Sorunum sağ kanatta kıkırdak eksikliği hafif asimetri o sebeple ve nefesimde sıkıntı var ayrıca burun ucumun azıcık ufaltılıp tombullugunun gitmesini ve kıkırdakların küçültülmesini istiyorum. Yandan şeklim güzel ama doktor bey kıralım daha iyi yaparım köprü genisliği de daralsın derse ona tabiyim. Tural bey benden ne kadar isteyecek acaba:S
İstanbul’da. Revizyonlu bir hastasını gördüm, öyle öğrendim doktorun adını. Burnu çok güzeldi;ama derisi çok kalın değildi tabii ki. En önemlisi kalın deriyi halledebilmek, diğer deriler iskelete adapte olabiliyor;ama kalın deride özel teknikler gerekiyor. Ben yaptırmadım, içime tam olarak sinen bir doktor da yok açıkçası. Beğendiğim birkaç doktor var. Tural Bey de onlardan biri ama artık her iyi doktor döviz bazlı fiyat veriyor.revizyonda iyi mi kendisi? hangi şehirde bu doktor
Tiplasti nedir bilmiyorum ama bende kaburgadan kıkırdak aldı burnum baştan yaratıldı 2. Ameliyat oldum. Yani bu kadar başarı beklemiyordum açıkçası. Sizin yaptığı buruna bakabilirmiyim. İnstada da oyle beğenmediğim burun yoktu.Ben memnun değilim. Ben de oldum Yusuf Öztürkçü’ye, sadece tipplasti idi ve kalın derimde beklentilerimi karşılamadı. Çok iyi bir insan, çok naif, sorunlara çözüm üretmeye çalışıyor, ahlâklı ve alçak gönüllü biri;ama sorunlu bir burun revizyonunu kalın deride kaldırabilir mi bilemedim.
cok degil ama kanatlar genis gozumun ortasına geliyor oysa goz pınarıma denk gelmesi gerekiyormus. ee kanat kuculunce burun ucu da azıcık kücülmezse kötü durur diye onu da kücültmesini isteyecegim. belki çatıyı kırmayalım diyecek hoca sadece septoplasti, tipplasti, alaroplasti yapacak bilmiyorum. ama kalın deri olduğum için çok fazla alternatifim yok. hem revize hem kalın deri tural beyi ondan istiyorum ama fiyat umarım çok olmaz. yani türkiyenin koşulları belli neye göre bu fiyatları veriyorlar hiç anlamıyorum. sıradan birine gidip de burnumu tehlikeye de atmak istemiyorum ki daha önce ilk ameliyatımda yapmıstım bu 3. ameliyatım olacak son olsun istiyorum. tek endisem yandan görüntünün degismesi yan profilden burnumu seviyorum önden sevmiyorum. yanı bozmadan önü küçültebilir mi acaba?Bence burun ucunuzu daha fazla küçülttürmeyin. Gayet iyi ve yüzünüzle uyumlu duruyor. Daha küçük olursa ameliyat olduğu çok belli olur bence.
tipplasti burun ucu ameliyatıTiplasti nedir bilmiyorum ama bende kaburgadan kıkırdak aldı burnum baştan yaratıldı 2. Ameliyat oldum. Yani bu kadar başarı beklemiyordum açıkçası. Sizin yaptığı buruna bakabilirmiyim. İnstada da oyle beğenmediğim burun yoktu.
işte bu yanlış artış döviz bazlı olmamalı. yani çünkü bu silikon vs ameliyatı değil. dışarıdan döviz kuruyla sipariş edilen bir şey yok. ben demiyorum zam yapmasınlar ama ölçülü yapsınlar.İstanbul’da. Revizyonlu bir hastasını gördüm, öyle öğrendim doktorun adını. Burnu çok güzeldi;ama derisi çok kalın değildi tabii ki. En önemlisi kalın deriyi halledebilmek, diğer deriler iskelete adapte olabiliyor;ama kalın deride özel teknikler gerekiyor. Ben yaptırmadım, içime tam olarak sinen bir doktor da yok açıkçası. Beğendiğim birkaç doktor var. Tural Bey de onlardan biri ama artık her iyi doktor döviz bazlı fiyat veriyor.
listeyi bana da atar mısınız rica etsem?Sanırım ayarlardan kapatmışsınız, benimki de kapalıymış bu vesileyle görüp açtım.
benimkiyle kıyaslandığı zaman sizin burnunuz harika ötesi.Bu arada ben burnumu koyayım kızlar bakın. Sorunum sağ kanatta kıkırdak eksikliği hafif asimetri o sebeple ve nefesimde sıkıntı var ayrıca burun ucumun azıcık ufaltılıp tombullugunun gitmesini ve kıkırdakların küçültülmesini istiyorum. Yandan şeklim güzel ama doktor bey kıralım daha iyi yaparım köprü genisliği de daralsın derse ona tabiyim. Tural bey benden ne kadar isteyecek acaba:S
bence bunlarınki tamamen istismar. duygularımızı kullanıp bunun üzerinden para kazanıyorlar. bu, işi ticarete dökmekten başka bir şey değil.işte bu yanlış artış döviz bazlı olmamalı. yani çünkü bu silikon vs ameliyatı değil. dışarıdan döviz kuruyla sipariş edilen bir şey yok. ben demiyorum zam yapmasınlar ama ölçülü yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?