Ben ne yapacağım

Düşündügünüz doktor kim peki? Burada fotoğraf paylaşmaktan çekiniyorum, o yüzden paylaşamıyorum
Tural hocanın revizyonda başarılı olduğunu duymuştum içinize sinecekse ve mutlu olacaksanız herşekilde revizyonda ameliyat ücreti ilkine göre yüksek olucak çok daha anormal fiyatlar okumuştum 90 bin onların yanında uygun kalıyor Ama tabiki az paralar değil maddi olarak çogu insanı zorlayacak rakamlar

Şuan ki revizyon fiyatlarının neredeyse 30-40 bin üzerinde ücret talep etmişler. Daha uygun yapan başarılı revizyon yapan doktorlar var. Bende yaptırdım inanılmaz memnunum

Şuan ki revizyon fiyatlarının neredeyse 30-40 bin üzerinde ücret talep etmişler. Daha uygun yapan başarılı revizyon yapan doktorlar var. Bende yaptırdım inanılmaz memnunum
E emelkisik merhaba revizyonmu oldunuz banada atabilirmisiniz resminizi rica etsem

Merhaba ikinci ameliyatınız mi olacak?

Tural beyin asistanı bana revizyonun 320 binden başladığını söyledi. Lütfen biri bana yardımcı olabilir mi, herkese mi aynı fiyatı veriyor

Doktorlar için sayı da önemli tabi sizin burnunuz için de tecrübesi olan doktorlar çok aslında sadece maddi gücü ayarlamak gerek ve dr gidip yüz yüze görüşmek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…