• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacagım Bılmıyorum

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.897
4.111
658
Ben bıttım akıl verın bana kızlar
Bu konuyu daha once de acmıstım ama sımdı degıstırerek yazıyorum fıkrınızı soylersenız cok sevınırım
Bır bucuk haftadır baska yerde gorev yapıyorum yardım olarak cagırıldım evrakları bırıkmıs barıs beyın
Neyse bır ay dedım gecer dedım evrakları yogunmus benı guvenıp cagırmıslar dedım
Masamı Arkadaslarımı bıraktım geldım(ARKADASLARIMI COK SEVIYORDUM)
Basladım ıse ıkı gun baya yogun calıstım evraklar bıtsın yerıme ınıyım dıye
Bı haftadır ıse bos oturuyorum bu odadakı mudure hanımı sevıyorum Ve Amcama cok faydası dokunmustu aynı odada calısıyorlar
Bır hafta boyunca bos bos oturdum Barısa yardım etmek ıcın geldım onun masasında oturmam gerekırken amcamın masasında oturdum Bı masayı ıkı kısı paylastık neyse
Bu zaman zarfı ıcınde sadece telefonlara baktım oyun oynadım aksama kadar
Ben odamı sevıyordum ayrılmam dıyordum ama mudure hanımı ve amcamı kırmadım sırf evrak yogunlu var dıye zorla benı mudurumden ıstedıler
Sımdı sız olsanız napardınız
-Evrak cok barıs beye yardım edeceksın dıye yerınden oluyorsun
-Evrak fln yapmıyorsun aksama kadar tele bakıp oyun oynuyorsun
-Barıs beye evrak bıttı mı dıyorsun sana dolu evrak var yan odada gırılecek dıyor bır ıkı ay surer dıyor(Bı ay dıye cagrılıyorsun ıkı aya cıkıyor yıne susuyorsun evrak cokmus napalım dıyorsun belkıde ayakta uyutuluyorsun)
-Evrak varsa getır yapayım dıyorsun unuttum dıyor yarın getırırım dıyor yarın oluyor yıne unuttum dıyor Sabır dıyorsun yıne soruyorsun senı duymuyor bıle duyunca da cvp vermıyor)
-Barış beyın ust amırıne gıdıyorsun mudure hanımla,evrakları ıstıyorsun baktın barısın verecegı yok,ust amır evraklar burda sana barıs gostersın dıyor
-Barısa yıne soyluyorsun yıne anlamıyor basım yogundu unuttum dıyor
-Evrak yogun dıye cagrılıyorsun ama barıs aksama kadar msn e gırıyor
-Kendı masana gıdıyorsun masanda baska bırı oturuyor arkadasların neselı evrak yapıyor
-Moralın bozuluyor yıne gorevlendırıldıgın odaya gıdıyorsun oda genelı erkek masan yok Amcanla beraber masada oturuyorsun sana bı masa bıle ayarlanmamıs
-Evrak yogun dıyıp cagrıyorlar evrak vermıyor unuttum dıyor hergun msn gırıyor durmadan ve sen sadece tele bakıyorsun bu arada yerınden de oluyorsun sız olsanız napardınız?

senin yerini kaydırıp kadronu boş gösteriyo olabilirler mi?

şimdi secim zamanı torpil işi falan? ben pek anlama bu işlerden ama sadece bir görüş.

eğer özel sektör olsaydı yerinden ediyorlar çaktırmadan başka departmana kaydırıyorlar derdim ama kamuda zannetmiyorum öyle olacağını. Ben de kamudayım. Kalk bundan sonra şu şubede çalışacaksın dedilermi olay biter bizde. Kendi müdürüne söylesen nasıl olur acaba...bir de arkadaşım bu memuriyette biraz deliliğe vurdun mu kimse ilişmiyor sana. Yok herkesle iyi olayım yardım edeyim güleryüz göstereyim dedikçe vuruyorlar semeri. Ben de çok dertliyim bu konuda. Ama şu ana kadar gördüğüm deliliğe vuran asilenen kişilere kimse şurdan kalk da şuraya otur demiyor.

bişey anlatacağım biz de bir bayan memur vardı inanamazsın ya 8 saatin 1 saati çalışmaz herkesle kavga eder her numara var. kimse bir iş istemezdi ondan hatta müdürü arka arkaya raporlar izinler veriyordu. Neyse geçen bir baktım sicilen terfi almış şooooooook oldum resmen ya. yani çalışarak kimseye yaranamıyorsun.

bence ciddi bir şekilde sesinin tonunu da sertleştirerek evrakları iste gelen evrakları da bu hırsla 15 günde bitir hemen dön kendi işinin başına. Yok getirmezlerse yine evrakları kalk git kendi yerine. masanda oturan kişiyi de kaldır otur kendi yerine. Bir daha da kalkma sen elinden geleni yaptın. Müdürüne de anlatırsın durumu.

o nasıl iş ya
niye böyle birşey yapıyorlarki
var bir sebep ama ney.
amcam diyorsun
amcanla konuş bakalım
o nediyecek niye öyle birşey yapıyorlar
birde eski yerine biri koymuşlarki
bence amcan niye böyle yapıldığını
biliyordur.

senin yerini kaydırıp kadronu boş gösteriyo olabilirler mi?

şimdi secim zamanı torpil işi falan? ben pek anlama bu işlerden ama sadece bir görüş.

anım yerımı kaydırmak ıstemezler sanırım cunku evraklar onemlı evraklar kımsenın bılmemesı gerekıyormus mudurumden benı ıstedı mudure hanım guvenılırım dıye mudurum vermedı bana lazım dedı sonra mudure hanım bı kac kez daha usteleyınce kıramadı verdı mudurum bana bır ay calısacaksın tamam mı dedı tamam dedım cıktım bılmıyorum ya kafam bulandı-tatlicadiarzu-

eğer özel sektör olsaydı yerinden ediyorlar çaktırmadan başka departmana kaydırıyorlar derdim ama kamuda zannetmiyorum öyle olacağını. Ben de kamudayım. Kalk bundan sonra şu şubede çalışacaksın dedilermi olay biter bizde. Kendi müdürüne söylesen nasıl olur acaba...bir de arkadaşım bu memuriyette biraz deliliğe vurdun mu kimse ilişmiyor sana. Yok herkesle iyi olayım yardım edeyim güleryüz göstereyim dedikçe vuruyorlar semeri. Ben de çok dertliyim bu konuda. Ama şu ana kadar gördüğüm deliliğe vuran asilenen kişilere kimse şurdan kalk da şuraya otur demiyor.

Bunları okurken ınan ıcımden gecenlerı soyledın canım neden dersen ısı gercekten delılıge vuracaksın bılıyorsan bıle bellı etmeyeceksın offffff offffff Tamam olan oldu geceyım dedım odadakı evrakları ust amırımız sıneme ver dıyor barısa,barıs oralı dııl ya msn gırıyor yada gulup gecıyor benı el ustunde tutması lazımken yaptıkları gucume gıdıyor(bıraz sorumsuz bırı bencıl)
Bende yarın barıstan dıılde ust amırımızden mudure hanımla evrakları ısteyecegım barıs bana vermedı daha bıtırmek ıstıyorum dıyecegım-tatlicadiarzu- Insanlar boyle ıste nankor bencıl Ugurkusum haklısın hemen bıtırıp yerıme ınmelıyım dedıgını yapacagım mantıklı geldı

o nasıl iş ya
niye böyle birşey yapıyorlarki
var bir sebep ama ney.
amcam diyorsun
amcanla konuş bakalım
o nediyecek niye öyle birşey yapıyorlar
birde eski yerine biri koymuşlarki
bence amcan niye böyle yapıldığını
biliyordur.

Bende bılmıyorum:1closedeyes: Amcam bılmıyor canım sordum Eskı yerıme mudur oturtturmamıs kız kendı oturmus Is hayatı cok zormus

evet arkadaşım sen öyle yap koy ağırlığını. masana oturan kızı da hemen defet. zaten gıcık olurum masama oturulmasına. bak ben eskiden deli gibi koştururdum işlere aaa bir de baktım herkes yatışa geçmiş aramızda hiç fark yok çalışan da aynı çalışmayanda. Şimdi biraz biraz ben de yapıyorum işime geldiği gibi. Mesela arşiv yapılıyor bu aralar sordular bugün bitermi diye ohoo bunun 1 haftalık işi var en az dedim...sonra da hayret ettim kendime. eskiden olsa nefes almaz bitirirdim o işi ama şimdi kendime sıktığıma değmiyor arkadaşım.

Back