Ben ne kadar kötü bir insanmışım.. Kızlar nasıl yaşayacağım ben?

Amannnnnn salla gitsin.istememissin ayrilmissin.neyine vicdan yapiyorsun

Cok takmA nasilsa baskasi gelir kirdigin yerden kirar alir dersini devam edersin... bu isler boyle oluyo... ayrilman hata degildir istemiyorsun cunku hatan olan kisim fazla uzatmamak ve mutlaka ayrilma nedenini aciklamak ki karsi tarafda ayriligin nedenini bilmeye hakki var... aciklamani da yapmissan tamam cok takmA ilerine...

Ne yapacaktınız, psikolojik sorun yaşamasın diye evlenecek miydiniz? Kimse kimsenin zayıflıklarının ve takıntılarının sebebi değildir. Kişinin sorunu sizinle değil anladığım kadarıyla, onca yıl geçmiş hala böyle saydırıyorsa kendiyle ilgili ciddi problemler yaşaıyor.Tedavisi de işe yaramamış. Sağlıklı bir insanı sessizce çekip gitmekle hastanelik edemez, yıllar sonra böyle kendini küçük düşürtemezsiniz merak etmeyin. Kişinin sizinle ilgili bir sorunu yok, kendiyle ilgili sıkıntıları var.

Ben de bu mesajla telefonda vs. ayrılanları anlamıyorum. İyi kötü günler geçirmişsin bir hoşçakal demek bu kadar zor olmamalı.
İnsanın kendine yıllarca neden diye sorması nasıl bir cehennem bilmiyorsunuz.
Yüzyüze söyleseniz en fazla ne olabilirdi, ağlardı zırlardı bağırırdı acısını atardı. o bitmemişlik, yarım kalmışlık, yetersizlik hissine gömmek kolay ama. Sıyrıl git.
Ahını almışsınız.
Neyse ki çok kötü bir şey yapmışım diyebiliyorsunuz ,en azından başka birine tekrarlamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…