• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne kadar kötü bir insanmışım.. Kızlar nasıl yaşayacağım ben?

Burada suçlu olan siz değilsiniz vicdan azabı hiç çekmeyin.
Karşınızdaki kişi ruh hastadı bence,çünkü böyle obsesif ve şizofren tavırları neticelerini hergün görüp okuyoruz.
Bence yine ortadan kaybolun yoksa baya başınız ağrıyacaktır.

O 28 sen 20 sin değil mi yaşlar. Sosyal medya sevgililigiydi galiba . 24-25 yaşındaki adamın 16 17 yaşındaki lise çocuğuyla işi ne ki . Boşver gitsin

O 28 sen 20 sin değil mi yaşlar. Sosyal medya sevgililigiydi galiba . 24-25 yaşındaki adamın 16 17 yaşındaki lise çocuğuyla işi ne ki . Boşver gitsin
Yok aslında ben şuan 22 yaşındayım off aslında bu sayılar çok karıştı biliyorum.. o da bence 28 ama emin değilim tabiki sadece büyüktü diye hatırlıyorum ama ne kadar büyüktü emin değilim. Ama o yaşlarda bi çocuğun seninle ne işi var diye annem de kızmıştı o zaman. Ama Facebook ta tanışmıştık malesef, uzun süre sadece mesajlaştık sonra bi kaç kere geldi olduğun şehire toplamda 3 4 kere gelmiştir ama maximum. annem de zaten bu işe çok kızdı ayrıldım bende. Nerden bileyim takıntılının teki olduğunu. Şimdi konuştuk kalkar gelir diye çok korkuyorum yalan söylemeyi düşünüyorum ciddi ciddi yatay geçiş yaptım falan mı desem

Burada suçlu olan siz değilsiniz vicdan azabı hiç çekmeyin.
Karşınızdaki kişi ruh hastadı bence,çünkü böyle obsesif ve şizofren tavırları neticelerini hergün görüp okuyoruz.
Bence yine ortadan kaybolun yoksa baya başınız ağrıyacaktır.
evet bide gelirse falan Allah korusun her şeyi yapabilir böyle bi insan

Değilim ya ama neden umut verdim diye kızıyoum kendime. Şuan sadece keşke hiç umut vermeseydim zamanında.
Ama buraya çok şey borçluyum iyiki konuyu açmışım yorumlar bi nebze kendime getirdi beni. İlk başta dünyadaki en büyük kötülüğü yaptım sanıyordum, öyle etkilendim yazdıklarından.
Anasını mı öldürdün? Babasını mı kestin? Zimmetine onun parasını mı geçirdin? Evinin önündeki camiyi mi yıktın? Nikah masasında başka adama mı kaçtın? Nedir yani? Bizi her isteyene kucak açacak olsaydık, anladınız siz. Sevgi de aşk da iki kişilik. Umut bulmaya o kadar meraklı ruh hastaları var ki telefonunu meşgule atsan “aa bana tepki verdi” diye sevinir. İlişkinin başında böyle salak salak insanlar için vicdan yaparsan iki sene sonra burada boşanma başlığı açıp bu ilk vicdan yaptığın günleri hayıflanarak anlatırsın. Yol yakınken arkana bakmadan kaç.

Yok aslında ben şuan 22 yaşındayım off aslında bu sayılar çok karıştı biliyorum.. o da bence 28 ama emin değilim tabiki sadece büyüktü diye hatırlıyorum ama ne kadar büyüktü emin değilim. Ama o yaşlarda bi çocuğun seninle ne işi var diye annem de kızmıştı o zaman. Ama Facebook ta tanışmıştık malesef, uzun süre sadece mesajlaştık sonra bi kaç kere geldi olduğun şehire toplamda 3 4 kere gelmiştir ama maximum. annem de zaten bu işe çok kızdı ayrıldım bende. Nerden bileyim takıntılının teki olduğunu. Şimdi konuştuk kalkar gelir diye çok korkuyorum yalan söylemeyi düşünüyorum ciddi ciddi yatay geçiş yaptım falan mı desem
Muhatap olma en iyisi sindirmek korkutmak isteyebilir. Her ilişki biter sen adamı nikah masasında bırakmadın. Yine de senden büyük. Bak şu anda 6 yaş birisi normal ama diyelim ki 16 yaşındayken o 22 yine de büyük yani . Sen önemsememiş sadece mesajlasmissin ergenken herkes evleniyordu. Lisede yüzük takmayan arkadaşım sayılıdır. Vicdan yapma evli insanlar bile sen kadar takmıyor terk ederken . Iletişim yollarını kapat kökten çöz

Adam sevmiş belli ki peşinizden koşmuş ama ayrılık ona koymuş ve çok takmış psikolojisi etkilenmiş onun için de destek almış.
Ama vicdan yapmayın lütfen telafi maksadıyla şu an yapabileceğiniz ancak özür dileyip üzgün olduğunuzu belirtmek ve helalleşmek ki elinizden geleni yapmışsınız
Eğer kabul etmeyip kızdıysa zaten çok sevmemiştir seven ne yaparsa yapsın sevdiğini üzmemek için elinden geleni yapar kırgın olsa da bir şey diyemez hele ki özür dilemişsiniz
Sizin için önemli olmayışında da vardır bir hayır biri bizi seviyor diye illa karşılığı olsun diye zorlayamayız ya kendimizi
Örnek olarak ben birini sevdim adam sevmedi napıyım yani zorla güzellik olmaz
Bu arkadaş hem vicdanınıza oynamış hem çok dramatize etmiş hem de fazla saplantılı... Kendinize yüklenmeyin gerçekten kötü yapıda olan biri zaten ben kötü müyüm demez yaptıklarına kılıf bulurdu

Uzun mesafe ilişkisi yaşanan liseli bir kıza o kadar bağlanılıp, duygusal yatırıp yapılmaz. Bunu düşünemediyse kendi hatası boşuna vicdan yapmayın.

Neden konuşmadan mesajla ayrıldın çünkü adamın senin ayrılmana izin vermeyeceğini biliyormuşsun, yani adam takıntılıymış. Bunca yılda ne değişmiş, yazdığı şeylere göre hiç bir şey. Engelle, hiç bir yerden de cevap verme, tehlikeli bu kişi...

Dogru söylediğini nereden biliyorsunuz? Hastanede yattim deli sandilar akliniza gelmiyor mu ya yalansa seni isletiyorsa.

3 4 gorusmeyle uzak iliskide lise cagindaki kizla evlilik hayali sonrasi hastanelik eden aşk. Yok ben adama inanmadim sizde bos yere üzülmeyin derim.

Kızlar ne diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum içim paramparça.. lisedeki sevgilim facebooktan mesaj atmış, uzak şehirlerdeydik o zaman benim çok önemsemediğim kendisininse çok çok üzerime düştüğü bir ilişkiydi birkaç kere bulunduğum şehire gelmişti biz 8 9 ay çıktık sanırım(hatırlamıyorum da) sonrasında ayrıldım ben ondan çünkü zaten olacak bi iş değildi benim için. Ailemin asla kabul etmeyeceği biriydi annem zaten ayrıl demişti. benden de büyüktü zaten 3 yaş kadar. Mesaj atmış facebookuma bende öylesine diye düşünüp cevap verdim nasıl olsa geçmiş bitmiş 3 4 yıla yakın zaman geçmiş aradan belki evlenmiştir bile falan diyorum içimden.
Ama sonra o da ne, bana resmen kin nefret kusuyor benim yüzümden psikolojik tedavi görmüş o dönem deli sanmışlar onu, asla tek kelime konuşmadan ayrılmışım bunu nasıl yapmışım evlenmeyecek miymişiz.. neler neler asla ayrıntıları unutmamış size öyle söyleyeyim benim asla hatırlamadığım şeyler. Özürler diledim bir sürü şey dedim ama fayda etmedi tahmin edeceğiniz üzere. Sadece şunu biliyorum tek uzun bişey yazarak ayrılmıştım çünkü konuşsak ayrılmama müsade etmeyecek bi insandı yani kalkar nerdeysem gelirdi uçakla.

O kadar üzüldüm ki ben bunu bi insana nasıl yaptım nasıl. Kalbini bu kadar kırdığımı bile farketmedim.. evet deli gibi aramıştı o dönem bende numaramı değiştirmiştim. Ama bu kadar unutamadığını hasta olduğunu falan hiç düşünmedim. Allahım nolur yalan olsun diyorum ama değil. Nefret ediyorum kendimden keşke hiç cevap vermeseydim. Keşke ya şimdi kendimi tekrar hatırlattım gibi oldu ama ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım şimdi. Hesabını nasıl vericem bu yaptığımın. Asla affetmez eminim hakkını falan da helal etmez bence çok kırmışım kalbini.. kızlar of ya of kalbim acıdı resmen o vicdansız kalpsiz insanlardanmışım da haberim yokmuş. Aptal kafam aptal. Asla ama asla telafi edemeyeceğim bi hata ilk defa böylesine karşıma çıktı çok çaresizim..
Bence bu kişi ile hiçbir kişi ile görüşme. Sana zarardan başka birşey vermez. Başına bela olur duyduğun vicdan azabından bile pişman olur hale gelirsin. Saplantılı takıntılı insanlar her zaman tehlikedir. Aklında bulunsun.

Ne alaka ya?
İyi yapmissin numaranı falan degistirmekle, takıntılı bir manyak demek ki.
Kibar kibar tane tane ayrılık konuşması yapsan bırakmazdı ki seni, yapışırdı sülük gibi.
Bak benden sana abla tavsiyesi
Böyle aşkına eşkiya, sevdinmi ölümüne, kızımız olacaktı tipli erkeklerden kaç
Hele ayrılık sürecinde topukla da kaç.
Bir musallat olurlarsa kurtulmak hem zor, hem yıpratıcı
Coook ciddiyim, Bence ona şöyle bir mesaj çek;
herşey için özür dilerim, duygularının bu kadar yoğun olduğunu hissedememisim. Hem de çok küçüktüm, toy zamanlarımda yapmışım böyle bir hareket. Umarım bundan sonra seni üzmeyecek insanlarla tanisir ve gerçekten çok mutlu olursun.
Benim hakkım sana helal,yaşattiklarim için de gerçekten çok pişmanım. Bu aradan yanlış anlama ama seni silmek durumundayim, daha fazla konuşmamız ikimiz için de yıpratıcı olacak. Çok mutlu ol, dualarimdasin
Yaz, cevap attıktan sonra da yeniden engelle kurtul.
Deliyle Deli olma, sohbeti uzatma.
Hadi kolay gelsin

Saplantili olmakla aşkı karıştırmayın belliki saplantili biri
Uzak durun kendınızıde boş yere yıpratmayın
Gerisi Allahın takdiri .

Benimde var böyle bir tanıdıgım, çocuk kızdan asla vazgeçemiyor 5-6 sene felan olmuştur, bir ayrıl barış devam ediyordu zaten..ayrıldıklarındada çocuk resmen tedavi gördü, şuanda ayrılar bildiğimiz kadarıyla ama çocuk inkar aşamasında hala dönecek diye bekliyor..bence sakın bulaşma nazik bir dille yaz ve sonlandır iletişimi bir başlarsan yine aynı şeyleri yaşarsınız hiç saglıklı değil bu tarz takıntılı ilişkiler..

Offf gerçekten ama sonsuza kadar hiç bir işim yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum bu yaptıklarımdan ötürü
Saçmalama sen böyle düşünürsen biz napalım kaç can yaktık :) bugune kadar nasıl yasadysa yıne oyle yasar ayrılmakla iyi etmişsin bence, boşver bırak kendi haline..

Size tekrar yazmasinin sebebi sessizce ayrilip gitmeniz olabilir belki yasananlarin hesabini yapip oda baska biseye gececek yani yoluna kaldigi yerden devam edecek. Hesap kapatiyordur icini dokup rahatlamistir kendinizi bu kadar yormayin bence

Vicdan azabı çekmeniz için yapılan duygu sömürüsüne kanmayın. Şu an üzülmeniz bile iyi bir insan olduğunuzun belirtisi.

Back