- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Yok aslında ben şuan 22 yaşındayım off aslında bu sayılar çok karıştı biliyorum.. o da bence 28 ama emin değilim tabiki sadece büyüktü diye hatırlıyorum ama ne kadar büyüktü emin değilim. Ama o yaşlarda bi çocuğun seninle ne işi var diye annem de kızmıştı o zaman. Ama Facebook ta tanışmıştık malesef, uzun süre sadece mesajlaştık sonra bi kaç kere geldi olduğun şehire toplamda 3 4 kere gelmiştir ama maximum. annem de zaten bu işe çok kızdı ayrıldım bende. Nerden bileyim takıntılının teki olduğunu. Şimdi konuştuk kalkar gelir diye çok korkuyorum yalan söylemeyi düşünüyorum ciddi ciddi yatay geçiş yaptım falan mı desemO 28 sen 20 sin değil mi yaşlar. Sosyal medya sevgililigiydi galiba . 24-25 yaşındaki adamın 16 17 yaşındaki lise çocuğuyla işi ne ki . Boşver gitsin
evet bide gelirse falan Allah korusun her şeyi yapabilir böyle bi insanBurada suçlu olan siz değilsiniz vicdan azabı hiç çekmeyin.
Karşınızdaki kişi ruh hastadı bence,çünkü böyle obsesif ve şizofren tavırları neticelerini hergün görüp okuyoruz.
Bence yine ortadan kaybolun yoksa baya başınız ağrıyacaktır.
Anasını mı öldürdün? Babasını mı kestin? Zimmetine onun parasını mı geçirdin? Evinin önündeki camiyi mi yıktın? Nikah masasında başka adama mı kaçtın? Nedir yani? Bizi her isteyene kucak açacak olsaydık, anladınız siz. Sevgi de aşk da iki kişilik. Umut bulmaya o kadar meraklı ruh hastaları var ki telefonunu meşgule atsan “aa bana tepki verdi” diye sevinir. İlişkinin başında böyle salak salak insanlar için vicdan yaparsan iki sene sonra burada boşanma başlığı açıp bu ilk vicdan yaptığın günleri hayıflanarak anlatırsın. Yol yakınken arkana bakmadan kaç.Değilim ya ama neden umut verdim diye kızıyoum kendime. Şuan sadece keşke hiç umut vermeseydim zamanında.
Ama buraya çok şey borçluyum iyiki konuyu açmışım yorumlar bi nebze kendime getirdi beni. İlk başta dünyadaki en büyük kötülüğü yaptım sanıyordum, öyle etkilendim yazdıklarından.
Muhatap olma en iyisi sindirmek korkutmak isteyebilir. Her ilişki biter sen adamı nikah masasında bırakmadın. Yine de senden büyük. Bak şu anda 6 yaş birisi normal ama diyelim ki 16 yaşındayken o 22 yine de büyük yani . Sen önemsememiş sadece mesajlasmissin ergenken herkes evleniyordu. Lisede yüzük takmayan arkadaşım sayılıdır. Vicdan yapma evli insanlar bile sen kadar takmıyor terk ederken . Iletişim yollarını kapat kökten çözYok aslında ben şuan 22 yaşındayım off aslında bu sayılar çok karıştı biliyorum.. o da bence 28 ama emin değilim tabiki sadece büyüktü diye hatırlıyorum ama ne kadar büyüktü emin değilim. Ama o yaşlarda bi çocuğun seninle ne işi var diye annem de kızmıştı o zaman. Ama Facebook ta tanışmıştık malesef, uzun süre sadece mesajlaştık sonra bi kaç kere geldi olduğun şehire toplamda 3 4 kere gelmiştir ama maximum. annem de zaten bu işe çok kızdı ayrıldım bende. Nerden bileyim takıntılının teki olduğunu. Şimdi konuştuk kalkar gelir diye çok korkuyorum yalan söylemeyi düşünüyorum ciddi ciddi yatay geçiş yaptım falan mı desem
Bence bu kişi ile hiçbir kişi ile görüşme. Sana zarardan başka birşey vermez. Başına bela olur duyduğun vicdan azabından bile pişman olur hale gelirsin. Saplantılı takıntılı insanlar her zaman tehlikedir. Aklında bulunsun.Kızlar ne diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum içim paramparça.. lisedeki sevgilim facebooktan mesaj atmış, uzak şehirlerdeydik o zaman benim çok önemsemediğim kendisininse çok çok üzerime düştüğü bir ilişkiydi birkaç kere bulunduğum şehire gelmişti biz 8 9 ay çıktık sanırım(hatırlamıyorum da) sonrasında ayrıldım ben ondan çünkü zaten olacak bi iş değildi benim için. Ailemin asla kabul etmeyeceği biriydi annem zaten ayrıl demişti. benden de büyüktü zaten 3 yaş kadar. Mesaj atmış facebookuma bende öylesine diye düşünüp cevap verdim nasıl olsa geçmiş bitmiş 3 4 yıla yakın zaman geçmiş aradan belki evlenmiştir bile falan diyorum içimden.
Ama sonra o da ne, bana resmen kin nefret kusuyor benim yüzümden psikolojik tedavi görmüş o dönem deli sanmışlar onu, asla tek kelime konuşmadan ayrılmışım bunu nasıl yapmışım evlenmeyecek miymişiz.. neler neler asla ayrıntıları unutmamış size öyle söyleyeyim benim asla hatırlamadığım şeyler. Özürler diledim bir sürü şey dedim ama fayda etmedi tahmin edeceğiniz üzere. Sadece şunu biliyorum tek uzun bişey yazarak ayrılmıştım çünkü konuşsak ayrılmama müsade etmeyecek bi insandı yani kalkar nerdeysem gelirdi uçakla.
O kadar üzüldüm ki ben bunu bi insana nasıl yaptım nasıl. Kalbini bu kadar kırdığımı bile farketmedim.. evet deli gibi aramıştı o dönem bende numaramı değiştirmiştim. Ama bu kadar unutamadığını hasta olduğunu falan hiç düşünmedim. Allahım nolur yalan olsun diyorum ama değil. Nefret ediyorum kendimden keşke hiç cevap vermeseydim. Keşke ya şimdi kendimi tekrar hatırlattım gibi oldu ama ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım şimdi. Hesabını nasıl vericem bu yaptığımın. Asla affetmez eminim hakkını falan da helal etmez bence çok kırmışım kalbini.. kızlar of ya of kalbim acıdı resmen o vicdansız kalpsiz insanlardanmışım da haberim yokmuş. Aptal kafam aptal. Asla ama asla telafi edemeyeceğim bi hata ilk defa böylesine karşıma çıktı çok çaresizim..
Saçmalama sen böyle düşünürsen biz napalım kaç can yaktık :) bugune kadar nasıl yasadysa yıne oyle yasar ayrılmakla iyi etmişsin bence, boşver bırak kendi haline..Offf gerçekten ama sonsuza kadar hiç bir işim yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum bu yaptıklarımdan ötürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?