- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
- Konu Sahibi RickandMorty
-
Dimi gerçekten bu yorumlar içimi rahatlatıyor. Ama bu yaşta hala evlenmemiş sevgilisi yok açıkçası bu içimi acıttı. 28 yaşında görünüyor Facebook taHayatta kimseyi memnun edemezsin üzüldü diye de kimseyle ilişki yürütemezsin çünkü bu karşındakini kandırmak olur
Ha ayrılırken nezaketen olmuyo hakkını helal et vs demedim diyorsun hala bunu takacak kadar hasta ruhlu gb geldi bana ben olsam bende demeyip kaçardım:)
Artık ölsem birini üzemem herhalde sağlam ders oldu bana. Çocuklarımdan falan çıkar mı ya. Öyle şeyler aklıma geliyor keşke yazmasaydım hiç cevap. Ama zaten onunlayken açık olan Facebook umu çook önceden kapatmıştım şimdi yeni olana mesaj atmış dedim yazayım ne olacak.ki güleriz diye düşündüm hani o kadar önemsiz geldi o an. Meğer o hala fotoğraflarımı saklıyormuş eski telefonumu asla çalmamasına rağmen arıyormuş falan. Çok üzüldüm 4 5 sayfa yazı yazmış yaşadıkları ve yaptıklarımla alakalı. Kendimden utandımLisedeki aşklar en temizi, en saf haliyle hafızada kalanı bence...
Tekrar faceden yazmanız kötü olmuş. Takıntılıdır, aşamamıştır vb. ama demek ki sevmiş ve önemsemiş.
En azından bir ayrılık konuşması yapabilirdiniz, buna değmeyecek biri değilmiş ki seneler sonra selam verme ihtiyacı hissetmişsiniz, ya da canınız mı sıkılıyordu öylesine ilgi mi arıyordunuz artık siz biliyorsunuz o kısmını.
Kötü biri değilsinizdir ancak duygusal birine denk gelmişsiniz, bahanesi olmuşsunuz diyelim.
Tecrübeniz olsun başka ilişkileriniz için.
Yoook artık kaç kızım kaç:)) o ne ya hala numaranı arıyomuş valla takıntılıymış bu ama senle alakalı değil araştırsan kaç kişiye takıntı yaptı belkideArtık ölsem birini üzemem herhalde sağlam ders oldu bana. Çocuklarımdan falan çıkar mı ya. Öyle şeyler aklıma geliyor keşke yazmasaydım hiç cevap. Ama zaten onunlayken açık olan Facebook umu çook önceden kapatmıştım şimdi yeni olana mesaj atmış dedim yazayım ne olacak.ki güleriz diye düşündüm hani o kadar önemsiz geldi o an. Meğer o hala fotoğraflarımı saklıyormuş eski telefonumu asla çalmamasına rağmen arıyormuş falan. Çok üzüldüm 4 5 sayfa yazı yazmış yaşadıkları ve yaptıklarımla alakalı. Kendimden utandım
Keşke birisi ona bunları söyleseymiş ya gayet benim kadar birini sevebilir gidip. Değil mi? Artık kimseyi sevmicem sevemem falan yazmış duygusallık hat safhada..Bir kızı 10 kişi ister bir kişi alır arkadaş takıntılıymış aldatmamışsın etmemişsin sevmiyorsan ayrılman normal
İnşallah öyledir. Çok temiz saf çocuktu işte ama bana olmazdı. Uzun uzun yazmayayım binlerce olmazın sebebi vardı o zaman, şuan da olmaz. Ama o günler işte hayatı düşünmeden yaşıyorsunYoook artık kaç kızım kaç:)) o ne ya hala numaranı arıyomuş valla takıntılıymış bu ama senle alakalı değil araştırsan kaç kişiye takıntı yaptı belkide
Artık ölsem birini üzemem herhalde sağlam ders oldu bana. Çocuklarımdan falan çıkar mı ya. Öyle şeyler aklıma geliyor keşke yazmasaydım hiç cevap. Ama zaten onunlayken açık olan Facebook umu çook önceden kapatmıştım şimdi yeni olana mesaj atmış dedim yazayım ne olacak.ki güleriz diye düşündüm hani o kadar önemsiz geldi o an. Meğer o hala fotoğraflarımı saklıyormuş eski telefonumu asla çalmamasına rağmen arıyormuş falan. Çok üzüldüm 4 5 sayfa yazı yazmış yaşadıkları ve yaptıklarımla alakalı. Kendimden utandım
O da var. Ama işte aptal aptal kafam o günlerde niye öyle yaptıysam. İlgi güzel geliyo insana. Bide genç kızlık dönemi ailesel sorunlarım var tam ilgi aradığım zamanlardı.Söylediği herşeyin doğru oldugundan emin misiniz cidden depresyondan hastanede yatırıılması filan enterasan geldi,belli ki hala yalnız vicdan azabı yaşatıp tekrar sevgili olmak istiyor,valla ben bu kadar takıntılı biriyle tekrar iletişime geçmeye ve onun duygusal yatırımını tekrar bana yapıyor oluşuna daha çok takılırdım,ayrıca bilseniz nolacaktı sevabına evlenecek miydiniz,onu kendi gibi sevenini bulur umarım diyorum ve tekrar mesajlaşmaman gerektiğini düşünüyorum,üç güne de uzun uzun kendimi sana anlatmama izin verdin bunun karşılığında çocuk filan yapmamız gerekir der kıyamaz kabul edersin Allah korusun,amin
Algılarınızla iyi oynamış. Şu ana kadar her işiniz ters mi gidiyordu ki şu saatten sonra ters gitsin? Saçmalamayınız..Offf gerçekten ama sonsuza kadar hiç bir işim yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum bu yaptıklarımdan ötürü
O da var. Ama işte aptal aptal kafam o günlerde niye öyle yaptıysam. İlgi güzel geliyo insana. Bide genç kızlık dönemi ailesel sorunlarım var tam ilgi aradığım zamanlardı.
Anlattıklarının doğru olduğunu düşündüm çünkü bi 3 4 sayfalık bişey yazmış ve o kadar ayrıntılı anlatmış ki ben olsam ölsem hatırlamam onları. ayrıca hayatımla ilgili ayrıntıları falan kardeşimi hepsini o kadar net hatırlamış ki hani isimlere kadar kuzenlerimin dahi. Çok kötü oldum ayrıca korktum da. Fotoğraflarımızı atmış telefonumda şuan bunlar var diye o da ayrı sıkıntı.. Ama asla konuşmak istemiyormuş benimle çünkü tekrar hastalanmamak için. Sadece hatıralarla yaşayabiliyormuş. Şimdi ben napayım korkudan dışarı çıkmamam lazım normal şartlarda
Aynen aynısını düşündüğüm için asla sallamadığım bi olaydı. Şuan ama çok üzüldüm artı bide Asla peşimi bırakmayacağından korkuyorum biraz da.bpşver gitsin.cevap verme. ilk görüştüğümüzle evlenseydik ohoo.
Bence evlenip 30 sene kadar sopa yerseniz durum eşitlenir. Ya kendinize gelin lütfen. Mecbur musunuz birlikte olmaya Allahım ya. Sorunlu, aşağılık psikolojisi olan bir kişilik sizin hayatınızı altüst etmeye gelmiş siz de bir de şuradan vur mantığındasınız. Şu ruh hastalarını ayıklamak lazım toplumdan.Kızlar ne diyeceğim nasıl anlatacağım bilmiyorum içim paramparça.. lisedeki sevgilim facebooktan mesaj atmış, uzak şehirlerdeydik o zaman benim çok önemsemediğim kendisininse çok çok üzerime düştüğü bir ilişkiydi birkaç kere bulunduğum şehire gelmişti biz 8 9 ay çıktık sanırım(hatırlamıyorum da) sonrasında ayrıldım ben ondan çünkü zaten olacak bi iş değildi benim için. Ailemin asla kabul etmeyeceği biriydi annem zaten ayrıl demişti. benden de büyüktü zaten 3 yaş kadar. Mesaj atmış facebookuma bende öylesine diye düşünüp cevap verdim nasıl olsa geçmiş bitmiş 3 4 yıla yakın zaman geçmiş aradan belki evlenmiştir bile falan diyorum içimden.
Ama sonra o da ne, bana resmen kin nefret kusuyor benim yüzümden psikolojik tedavi görmüş o dönem deli sanmışlar onu, asla tek kelime konuşmadan ayrılmışım bunu nasıl yapmışım evlenmeyecek miymişiz.. neler neler asla ayrıntıları unutmamış size öyle söyleyeyim benim asla hatırlamadığım şeyler. Özürler diledim bir sürü şey dedim ama fayda etmedi tahmin edeceğiniz üzere. Sadece şunu biliyorum tek uzun bişey yazarak ayrılmıştım çünkü konuşsak ayrılmama müsade etmeyecek bi insandı yani kalkar nerdeysem gelirdi uçakla.
O kadar üzüldüm ki ben bunu bi insana nasıl yaptım nasıl. Kalbini bu kadar kırdığımı bile farketmedim.. evet deli gibi aramıştı o dönem bende numaramı değiştirmiştim. Ama bu kadar unutamadığını hasta olduğunu falan hiç düşünmedim. Allahım nolur yalan olsun diyorum ama değil. Nefret ediyorum kendimden keşke hiç cevap vermeseydim. Keşke ya şimdi kendimi tekrar hatırlattım gibi oldu ama ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım şimdi. Hesabını nasıl vericem bu yaptığımın. Asla affetmez eminim hakkını falan da helal etmez bence çok kırmışım kalbini.. kızlar of ya of kalbim acıdı resmen o vicdansız kalpsiz insanlardanmışım da haberim yokmuş. Aptal kafam aptal. Asla ama asla telafi edemeyeceğim bi hata ilk defa böylesine karşıma çıktı çok çaresizim..
Değilim ya ama neden umut verdim diye kızıyoum kendime. Şuan sadece keşke hiç umut vermeseydim zamanında.Bence evlenip 30 sene kadar sopa yerseniz durum eşitlenir. Ya kendinize gelin lütfen. Mecbur musunuz birlikte olmaya Allahım ya. Sorunlu, aşağılık psikolojisi olan bir kişilik sizin hayatınızı altüst etmeye gelmiş siz de bir de şuradan vur mantığındasınız. Şu ruh hastalarını ayıklamak lazım toplumdan.
Zaman da daha ne kadar zaman 3 yıl geçmiş üzerinden. Sanırım tekrar engelleyeceğim ama hiç rahat etmeyecek içim. Olduğum şehri yalan mı söylesem napsam bilmiyorum okuluma gelse beni bulabilir bilebırakır bırakır zamanla herşey unutulur gençsiniz daha takmayın kafaya bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?