Ben ne kadar kötü bir insanmışım.. Kızlar nasıl yaşayacağım ben?

Dimi gerçekten bu yorumlar içimi rahatlatıyor. Ama bu yaşta hala evlenmemiş sevgilisi yok açıkçası bu içimi acıttı. 28 yaşında görünüyor Facebook ta

Bence siz bugünden itibaren gorusmemeye çalışın.mesajla ayrilmaniz gerektiğini belirtmissiniz ve beni bırakmazdı diyorsun.ne demek bırakmaz..ruh sağlığı gerçekten iyi değilmiş bence.sadece sen öyle bıraktın diye hastalanmamis,zaten hastalığı varmış,sizin ayrılık durumunuz hastalığını tetiklemiş.belki karsisina geçip ayrilcam deseniz ya sizi jiletlicekti ya kendini..vicdan yapmayı bırak iletişimi kes

Artık ölsem birini üzemem herhalde sağlam ders oldu bana. Çocuklarımdan falan çıkar mı ya. Öyle şeyler aklıma geliyor keşke yazmasaydım hiç cevap. Ama zaten onunlayken açık olan Facebook umu çook önceden kapatmıştım şimdi yeni olana mesaj atmış dedim yazayım ne olacak.ki güleriz diye düşündüm hani o kadar önemsiz geldi o an. Meğer o hala fotoğraflarımı saklıyormuş eski telefonumu asla çalmamasına rağmen arıyormuş falan. Çok üzüldüm 4 5 sayfa yazı yazmış yaşadıkları ve yaptıklarımla alakalı. Kendimden utandım

Bir kızı 10 kişi ister bir kişi alır arkadaş takıntılıymış aldatmamışsın etmemişsin sevmiyorsan ayrılman normal

Yoook artık kaç kızım kaç:)) o ne ya hala numaranı arıyomuş valla takıntılıymış bu ama senle alakalı değil araştırsan kaç kişiye takıntı yaptı belkide

Bir kızı 10 kişi ister bir kişi alır arkadaş takıntılıymış aldatmamışsın etmemişsin sevmiyorsan ayrılman normal
Keşke birisi ona bunları söyleseymiş ya gayet benim kadar birini sevebilir gidip. Değil mi? Artık kimseyi sevmicem sevemem falan yazmış duygusallık hat safhada..

Yoook artık kaç kızım kaç:)) o ne ya hala numaranı arıyomuş valla takıntılıymış bu ama senle alakalı değil araştırsan kaç kişiye takıntı yaptı belkide
İnşallah öyledir. Çok temiz saf çocuktu işte ama bana olmazdı. Uzun uzun yazmayayım binlerce olmazın sebebi vardı o zaman, şuan da olmaz. Ama o günler işte hayatı düşünmeden yaşıyorsun

Söylediği herşeyin doğru oldugundan emin misiniz cidden depresyondan hastanede yatırıılması filan enterasan geldi,belli ki hala yalnız vicdan azabı yaşatıp tekrar sevgili olmak istiyor,valla ben bu kadar takıntılı biriyle tekrar iletişime geçmeye ve onun duygusal yatırımını tekrar bana yapıyor oluşuna daha çok takılırdım,ayrıca bilseniz nolacaktı sevabına evlenecek miydiniz,onu kendi gibi sevenini bulur umarım diyorum ve tekrar mesajlaşmaman gerektiğini düşünüyorum,üç güne de uzun uzun kendimi sana anlatmama izin verdin bunun karşılığında çocuk filan yapmamız gerekir der kıyamaz kabul edersin Allah korusun,amin

Ne kadar iyi niyetlisin. Duygu sömürüsü yapıyor.Bu zamana kadar bulamaz mıydı şimdi mi aklına gelmiş sence:) Ya tutarsa diye ortaya atmış birşey Allah bilir başkasıyla sıkıntı yaşayıp onları anlatıyordur sana sonuçta psikolojisi tam değil gibiymiş.Çok önemseme engelle geç.Erkekleri tanırsın zamanla.

Sonuçta bile isteye canını yakma çaban olmamış, onun önemsediği kadar önemli görmemişsin sadece... Öyle çoluğumdan çocuğumdan çıkar olayları olsaydı dünyada sağlam insan kalmazdı :)
Demek sevmiş ve terk edilince içinde büyütmüş. Benim de benzer bir hatıram olduğu için tanıdık geldi, ondan dedim "Bari konuşarak bitirseydin, buna değen biriymiş seneler sonra ulaştığına göre" diye. Takıntıdan ziyade, hazmedememe-kabullenememe vardır esas; bir de "Lisedeki gibi kaldık" oyunu oynar akıl, oysa ne kadar sular aktı oradan ama işte kalmış lisede, terk ettiğin yerde demek... Üzüldüm de garibime.

Ama bu onun problemi işte, senin değil. Takma kafana.

Bisi olmaz buyuyunce unutamamus yaslaninca unutur

O da var. Ama işte aptal aptal kafam o günlerde niye öyle yaptıysam. İlgi güzel geliyo insana. Bide genç kızlık dönemi ailesel sorunlarım var tam ilgi aradığım zamanlardı.
Anlattıklarının doğru olduğunu düşündüm çünkü bi 3 4 sayfalık bişey yazmış ve o kadar ayrıntılı anlatmış ki ben olsam ölsem hatırlamam onları. ayrıca hayatımla ilgili ayrıntıları falan kardeşimi hepsini o kadar net hatırlamış ki hani isimlere kadar kuzenlerimin dahi. Çok kötü oldum ayrıca korktum da. Fotoğraflarımızı atmış telefonumda şuan bunlar var diye o da ayrı sıkıntı.. Ama asla konuşmak istemiyormuş benimle çünkü tekrar hastalanmamak için. Sadece hatıralarla yaşayabiliyormuş. Şimdi ben napayım korkudan dışarı çıkmamam lazım normal şartlarda

Offf gerçekten ama sonsuza kadar hiç bir işim yolunda gitmeyecek gibi hissediyorum bu yaptıklarımdan ötürü
Algılarınızla iyi oynamış. Şu ana kadar her işiniz ters mi gidiyordu ki şu saatten sonra ters gitsin? Saçmalamayınız..

Korkacak bişe yok,bişe yapacağı olsa yapardı zaten kaç yıl geçmiş hiç cevap verme yine,zaten başka şehirdeymiş,Fuzuli gibi acı çekmeye aşık bence bu,sen birlikte olsan hatıralarına aşığım der terkeder bu seni

Bence evlenip 30 sene kadar sopa yerseniz durum eşitlenir. Ya kendinize gelin lütfen. Mecbur musunuz birlikte olmaya Allahım ya. Sorunlu, aşağılık psikolojisi olan bir kişilik sizin hayatınızı altüst etmeye gelmiş siz de bir de şuradan vur mantığındasınız. Şu ruh hastalarını ayıklamak lazım toplumdan.

Değilim ya ama neden umut verdim diye kızıyoum kendime. Şuan sadece keşke hiç umut vermeseydim zamanında.
Ama buraya çok şey borçluyum iyiki konuyu açmışım yorumlar bi nebze kendime getirdi beni. İlk başta dünyadaki en büyük kötülüğü yaptım sanıyordum, öyle etkilendim yazdıklarından.

bırakır bırakır zamanla herşey unutulur gençsiniz daha takmayın kafaya bunları

bırakır bırakır zamanla herşey unutulur gençsiniz daha takmayın kafaya bunları
Zaman da daha ne kadar zaman 3 yıl geçmiş üzerinden. Sanırım tekrar engelleyeceğim ama hiç rahat etmeyecek içim. Olduğum şehri yalan mı söylesem napsam bilmiyorum okuluma gelse beni bulabilir bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…